2011 Ocak ve Şubat aylarında tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar burada buluşalım

inşallah bu sefer yüzünü güldürür güzel rabbim ve inşallah göbüşünü sonrada kucağını boş bırakmaz canım

teşekür edrim canım
allah razı olsun
rabbim hepimizin yüzüne baksın yüzümüzü güldürsün
bizleri eksik bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benim daha ilaç tedavim başlamadı cnm dosyamızı tamamlaıdk kurula girecek rapor çıakcak yeni adetim 24 ünde ondan sonra başlarız umarım. ilaçlar çok pahalı ve her ilacı karşılamıyor devlet. bildiğim ovitrelleyi karşılamıyor emsela geçen sene 95tl ye almıştık biz. valla bebişimiz gelsinde o paraları dökmeye razıyım. ilaçlarımı alınca yazarım yinede ne kadar tuttuğunu cnm. hayırlısı olur inşallah

bizimde daha dosyamız kurula girecek haftaya çarşamba yada perşembe çıkar dediler rapor için o yüzden bende ilaçlarımı almadım daha zaten raporsuz vermiyorlar sadece tedavi olacağım hastanenin anlaştığı eczaneye hesaplattırdık ilaç için bizden çıkacak miktarı o yüzden sordum sağol canım bu arada benim adetimde 24-26 arasına denk geliyor eğer şaşmazsa Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

hayırlı cumalar kızlar. benim canım çok sıkkın dosyamız haftaya kalmış bir dru bekliyorduk atacağı bir imza sonuçta geldi bakamadan tekrar gitmiş şehir dışına. bakalım haftaya ne olacak olmazsa adet olursam birdahaki ayamı kalacak offf bir prosedürleri bitiremedik çok sıkıntılı bir işmiş.

Haklısın gerçekten can sıkıcı bi durum, beklemek çok zor zaman geçmek bilmiyor. Yine de avutuyorum kendimi geç olsun da güç olmasın. Elbet hakkımızda hayırlı bir zaman yazılmıştır.

sıkma canını dicem ama insanın elinde olmuyor adetin ne zamana geliyor ayrıca o dr ne zaman gelecekmiş ki adetini geçmişmi oluyorsun inşallah erkenden gelirde bian önce raporunu imzalayıp tedavine başlarsın canım Allah hakkında hayırlısını versin tez zamanda

dr çarşamba gelecek bakacak dediler geldi ama birkaç ameliyat yapmış tekrar çıkmış şehir dışına şans işte. ne zaman geleceğini bilemiyorum adetim 24ünde. haftaya perşembe tekrar kurul var inşallah ona yetişir. nasipte ne varsa o olur artık ama içten içe sıkılıyorum işte.

adetimiz hemen hemen aynı tarihlere geliyor canım bende haftaya çarşamba yada perşembe alacağım raporumu inşallah bi sıkıntı olmazsa Allahımın izniyel sonrasında da tedaviye başlayacağım... inşallah son kalan dr da gelirde raporunu almak nasip olur canım ve aynı zamanda tedaviye başlar güzel sonuçlar elde ederiz inşallah Allah hakkımızda hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…