Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım dileksultan sendende bir beiş haberi bekliyoruz:)
hep pozitif düşün hiç olumsuz düşünme..Allah sabır versin yardımcın olsun...
arkadaşım aşılaman hayırlı olsun hayırlısıyla hamile haberini alırız inş.
her sözüne katılıyorum bu arada yarınki aşılaman şimdiden hayırlı olsun inşallah bu son deneme olur bebişin haberini alırız.
acelya durumun nasıl haber verrrrrrrrrrrrrrrrrr
sermuhcum durumum sadece dualık diyeyim :) umudum hiç yok,belirti falan da yok.. arada sancım oluyor ama o da ilaçtan dolayı diğerlerinde de olmuştu..
ayrıca sabah bir aptallık yaptım= idrar testi yaptım tabiiki negatif.. 11.gün ne zorum varsa artık![]()
henüz belli olmaz diyeceksiniz biliyorum ama benim içimden doğru olduğu geçiyor,yani hamiş falan değilim![]()
hepınıze cok tesekkur ederım kızlarr.. buaraa ırazdn boyacı gelıck kac kg boya lazm bakıck cuma baslıyck nasıpse.. annem kasınıyosn dıoo ne bılıımm hersene olmazsa temızlık yapılsada bellı olmuyo gbı geıo bana.. buarada keske aynı sehrlerde olsak.. gorusrdk ne guzel..
hepınıze cok tesekkur ederım kızlarr.. buaraa ırazdn boyacı gelıck kac kg boya lazm bakıck cuma baslıyck nasıpse.. annem kasınıyosn dıoo ne bılıımm hersene olmazsa temızlık yapılsada bellı olmuyo gbı geıo bana.. buarada keske aynı sehrlerde olsak.. gorusrdk ne guzel..
kızlar bu arada ben daha yeni gördüm kalorifer petekleri üzerine bir apart takılıyor isin yukarı çıkmasını engelliyor yani duvarlar temiz kalıyor...seneye alıcam..
arkadaşlar hepinize günaydın. listede hamile kalmış kişileri görmek hem sevindirdi hem de umutlandırdı beni. yarın sbah 2. aşılamam yapılacak. dün akşam çatlatma iğnesini yaptırdım. bu gün de yarından sonra yapamam diye temizlik yapayım diyorum. olabildiğince sakinim geçen seferkine nazaran.
iğneye başladıktan 1 hafta sonra hiç yumurtam yoktu o kadar üzülmüştüm ki, iğne geçen aşılamada kullandığım haptan daha güçl olmasına rağmen yumurta oluşmadı diye içim içimi yiyordu. üstelik bu sefer biraz kilo da verdim daha iyi olur diye düşünürken moralim fena bozulmuştu.neyse ki geç de olsa yumurtam oluştu.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
dualarınızı bekliyorum.
az önce misafirlerimi gönderdim ve yeni oturdum aman nekadar zor yemekli misafir ağırlamak sabah 9 dan beri koşturuyorum.yeni oturdum ve hemen açtım topiği ilgimdisi valla boya dedin yaramı açtın bende temmuzun ilk haftası evimi boyatacağım temizleyeceğim ve temmuzun 10-15 gibi de (adet dönemine bağlı) tüp bebişimize başlayacağız inş sonrada yatarım evimde temiz temiz.Bu yıl tatil planı falan yok ramazandan önce tedavi işleri ramazandan sonra da izin yok.neyse artık tatil istemiyorum yeter ki bebeğim gelsin:)
sermuhcum durumum sadece dualık diyeyim :) umudum hiç yok,belirti falan da yok.. arada sancım oluyor ama o da ilaçtan dolayı diğerlerinde de olmuştu..
ayrıca sabah bir aptallık yaptım= idrar testi yaptım tabiiki negatif.. 11.gün ne zorum varsa artık![]()
henüz belli olmaz diyeceksiniz biliyorum ama benim içimden doğru olduğu geçiyor,yani hamiş falan değilim![]()
boyanmış eve bayılırım ...:) bizim taşınma durumumuz var aslında durum biraz karışık şu an biz eşyalı evde oturuyoruz kendi eşyalarım denizlide kaldı ev bulursak taşınalım diyoruz ama bir yanadanda eşim ev sahibini ikna ederse evi almayı düşünüyor.bu karışlıkta boya yapılmadı bende cifle bir güzel sildim.şimdi misler gibi oldu...
aynı şehirde olmasakta gönüller biz arkadaşım hiç belli olmaz misafir gelir bakarsın .:)örneğin biz antalyada bilgeyle görüşecektik ama bazı aksilikler oldu görüşemedik...
bu arada istanbula gelip bana uğramazsanız üzülürüm...evim atatürk hava limanına çok yakın dolayısyla otogarada yani her şekilde alırım...
sevgiyle kalın...
bilge sen pazara ben alişverişe bendede bu akşam misafir var tatlımı yaptım şimdide börek çörek yapıcam işte öle
bilgecik bu arada kızın maşallah çok tatlı tam bir bıcırık olduğu belli oluyor resimden...kızını görünce yeğenim mısroşum geldi aklıma o kadar çok özledimki onu malesef ayrı şehirlerdeyiz..oda çok fenadır sanki büyümüşte küçülmüş gibidir...
yine hüzünlendim..6 tane yeğenim var ama hiç biri yanımda değil...ps3 te onların resimlerinden oluşan bir albüm yaptım sıkıldımmı müziği açıyorum oturup onları izliyorum.....
offf yaaa bu gurbet işi çok zormuşş.....ammada gözü yaşlı oldum bu günlerde...
evet canım haklısın ama bende 2 senedir yapmıyorum busene yapıcaktım ama fgene kaldı kayınvaldem ameliyat olcak git gel sonra evim çok küçük kımıldayamıcaz ama silicem bol bol çamaaşır suyuyla napim ya görenler temiz evin diolar kalorifer olan duvarlar azcık karardı ya üf bilmiyorum derdimi açtın ya arkadaşım
boyanmış eve bayılırım ...:) bizim taşınma durumumuz var aslında durum biraz karışık şu an biz eşyalı evde oturuyoruz kendi eşyalarım denizlide kaldı ev bulursak taşınalım diyoruz ama bir yanadanda eşim ev sahibini ikna ederse evi almayı düşünüyor.bu karışlıkta boya yapılmadı bende cifle bir güzel sildim.şimdi misler gibi oldu...
aynı şehirde olmasakta gönüller biz arkadaşım hiç belli olmaz misafir gelir bakarsın .:)örneğin biz antalyada bilgeyle görüşecektik ama bazı aksilikler oldu görüşemedik...
bu arada istanbula gelip bana uğramazsanız üzülürüm...evim atatürk hava limanına çok yakın dolayısyla otogarada yani her şekilde alırım...
sevgiyle kalın...
az önce misafirlerimi gönderdim ve yeni oturdum aman nekadar zor yemekli misafir ağırlamak sabah 9 dan beri koşturuyorum.yeni oturdum ve hemen açtım topiği ilgimdisi valla boya dedin yaramı açtın bende temmuzun ilk haftası evimi boyatacağım temizleyeceğim ve temmuzun 10-15 gibi de (adet dönemine bağlı) tüp bebişimize başlayacağız inş sonrada yatarım evimde temiz temiz.Bu yıl tatil planı falan yok ramazandan önce tedavi işleri ramazandan sonra da izin yok.neyse artık tatil istemiyorum yeter ki bebeğim gelsin:)
aşılama sonucum negatif.. ağlamadım,boş boş bakıyorum sadece...
zamanı geri alabilmek şansı verilseydi,5 sene beklemez ve evlendiğim ilk aydan itibaren çocuk için çabalardım...şimdi ne yaparım bilmiyorum.
fazla ümidim olmadığı için 3. olmazsa 4.yü yaptırmak düşüncesindeydim ama nedense şuan kararsızım. tüp bebek denemek için erken olduğunu düşünüyorum çünkü 7 aydır uğraşıyorum bu 7 ayın 3 ayı aşılama, 3 ünde ise doğum kontrol hapı kullandım kist için.. kendi haline bırakırsam zaman olarak iyice geç kalırmıyım diye korkuyorum,çünkü içime bir kuşku düştü olmadığına göre sanırım bir problem var..ve bunun ne olduğunu bilememek sıkıntısı![]()
kızlaarr, hastaneden döndüm. aşılama yapıldı. çok rahat geçti çok şükr.çok hafif ağrım var. dinleniyorum.
zamanı geri alabilmek şansı verilseydi,5 sene beklemez ve evlendiğim ilk aydan itibaren çocuk için çabalardım...şimdi ne yaparım bilmiyorum.
fazla ümidim olmadığı için 3. olmazsa 4.yü yaptırmak düşüncesindeydim ama nedense şuan kararsızım. tüp bebek denemek için erken olduğunu düşünüyorum çünkü 7 aydır uğraşıyorum bu 7 ayın 3 ayı aşılama, 3 ünde ise doğum kontrol hapı kullandım kist için.. kendi haline bırakırsam zaman olarak iyice geç kalırmıyım diye korkuyorum,çünkü içime bir kuşku düştü olmadığına göre sanırım bir problem var..ve bunun ne olduğunu bilememek sıkıntısı![]()
canım benim kendini suçlama ben 8 yıllık evliyim hiç korunmadım 4 aşılama 3 tüp bebek 2 dış gebelik yaşadım...ben ilk baştan beri korunmadığım ve tedavilere rağmen ikimizdede problem olmamasına rağmen olmadı yani bazı şeyler bizim elimizde değil ama bir şeyi söylemem lazım ben önceki tedavim döneminde tedavi bitti tamam olmuyor bu sayfayı kapattık dedik ve kendiliğinden hamile kaldım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı.bunları niçin anlattım kendini suçlama Allaha isyan etme ve ümidini kesme...biz burda sevinçlerimizi paylaştığımız kadar acılarımızıda paylaşıyoruz.içinden ne geliyorsa yaz bize emin ol iyi gelecektir...
sevgiler