Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm arkadaşlar adına hoşgeldin diyorum....hadi hayırlısı bakalım...15 gün dikkat kendine...aklına takılan olursa sor biz burda elimizden geldiğince cevaplarız...
dualarımız seninle dilekcim ama dr neden dinlendirmedi biz bu ayı boş geçiriyoruz iki ay üst üste iğne ağır gelir dedi dr mart başı gibi yaptıracaz inş
kızlar martta aşılama yaptırmayı düşünüyorum özel hastane 100 tl istiyor çok az değil mi?? ben farklı bir fiyat bekliyordum
ben klomen kullanıyorum aylincim belki o yüzden ağır gelir düşünmemiştir dr.iğne olarak yalnız çatlatma iğnesi oluyorum.[/QUOT
clomenle niye ikinciye aşılama yapıyorki doktorun. iğneyle olanın tutma olasılığı daha yüksek çünkü. hem devlet tüp bebek raporu çıkarmak için 2 iğneli aşılama istiyor, clomenle olanı aşılamadan saymıyor. bende iki kez clomenle aşılama oldum. ama ikincisini iğneler için rapor çıkaramadığım için olmuştum, bu ayıda boş geçmeyilim demişti doktor. raporu çıkarmak içinde aylarca uğraştım valla. ya doktor olmadı, ya ben şehir dışındaydım, eşimin bazı hormonel değerleri çok yüksek çıktı 3 ay normale dönmesini bekledik vs. ay çok zor bu işler valla, şimdi bide tüp bebek raporu çıkarmak için uğraşıcaz.
bende ailemden tüm arkadaşalrımdan uzaktayım 1 yıldır bu şekilde yaşıyoruz..gerçekten çok zor..ben istanbuldayım koskoca şehir hatta başka bir ülke gibi ama kapının içerisinde kalan hep aynı oluyor..birde sırf bu uğraşlarımızdan dolayı işime ara verdim şu an çalışmıyorum yani koskoca bir boşluk..ama olsun yinede o kapının içinde mutluyum...canım sıkılıyor burda sizlerle facebookta vakit geçiryorum..bol bol dua okuyorum...kötü düşnmek bize zarar verir o yüzden ne olursa olsun iyi düşünmemiz gerekir...bak ne güzel sende bizimlesin burdasın yani yalnız değilsin...bende bu memlekettte yapayalnızım ailemden kimse burada değil onun için daha bir çocuk özlemi duyuyorum komşularım var sağolsun ama işte evde bie nefes aranıyor.ailenin temel taşı gibi çocuk.tabi hayırlısıyla inşllah evlat ile imtihan olunmakta zor.ben rabbim sana sığınıyorum sen bilirsin hakkımdan hayırlı olanı.
evett yaaa ne çok şey yaşattı her şey 28 günde yaşandı bitti..sevindik üzüldük ağladık ama bitti..ne yapalım bir melek daha gönderdik cennete...mucize diyordumya mucizeydi evet...bunuda yaşamak vardı..canım sermuhum bu bebek bizi hepimizi çok heveslendirdi inan okurken ağlamak üzereyim canın sağolsun be güzelim ne yapalım ne mutlu sanaki şükredecek bişeyler buluyorsun umarım bu son olur artık bebişlerimiz bizi bulur.
benim eşimde içiyor..bende içiyordum şimdi bir kaç gündür tekrar içiyorum ama eskisi kadar değil ama yine bırakıcam..ben evde sigarayı yasakladım...çok faydası oldu eşim akşam eve geldimi yarım paket içerdi..1-2 adete düşürdü hatta bazen hiç içmedi..hep ona evin kapısından içeri girerken ohhh evimiz ne güzel kokuyor dedim sanırım etkili oldu..onun spremi ne kadar çok olursa o kadar çok avantajlı oluyoruz..allen carr diye bi yazar var sigarayı bırakmak konusunda kitapları var onları okudum önemli olan insanın neden sigara içtiğini öğrenmesi o zaman bırakmak daha kolay oluyor..inşallah başarırsınn..bugün bende bu sigara meselesi yüzünden eşimle tartıştım sigaradan dolayı spermde hareketlilik problemi var buzamana kadar 5 farklı dr gittik ve hepside sigarayı bırakman gerekiyor dedi ama bizimki ısrarla bırakmıyor bende bugün sinirlenip sen sigarayı bırakmazsan bende aşılama falan yaptırmıyorum dedim söz verdi bakalım inş bırakır sigara kadınada erkeğe de zarar lütfen bebişler ve sağlınız için içmeyin eşimin bir yılda %12 olan ileri hareketlilik aşılama esnasında %4 e düştü varikoselde yok moralimiz çok bozuldu keçiboynozu ve polene devam bide yapmak isteyen olursa dr önermişti çekilmiş üzüm çekirdeğini yoğurt yada bala karıştırıp aç karnına günde 3 öğün yiyor faydası oluyor gerçekten biz bu sayede geçen sene %12 yi yakalamıştık ama bu sene yine hareketlilik yerlerde![]()
bende sizden farklı çok şey yok bende sizler gibiyim..şimdi her şeferinde çocuğum olsaydı 8 çocuk olacaktı ama olmadı şimdi bu şekilde rahatım ama inan ilk seferindede rahattım...sadece daha öncekilerde çok gezmiştim..şimdiki uygulamalarda çok istirahat ediyorum..ama moralim yine aynı ..çünkü doğumda ölümde bizim elimzide değil..Allah'a inanıyorum ve ondan gelene razıyım asla ona isyan içinde olmak istemem...beni yaratan Allah ise bebeğimide yaratan o olacak ben elimden geleni yapmaktan başka bir şey yapamam...hoşbulduk canım. elimden geldiğince dikkat ediyorum kendime. sende zor şeyler yaşadın ama dimdik ayaktasınkeşke herkes senin gibi güçlü olabilse. inşallah allahın izniyle en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize
artık gülüp geçiyoz biz valla dalga geçer olduk kendimizle. 'ayağına terlik giy, çoçuğun olmaz bak sonra' gibi diyologlar geçer oldu armızdaay hayıtımıza renk geldi valla, pür neşe durumdayız
ağlancak halimize gülüyoruz deyimi tam bu bize göre yani
![]()
arkadaşım kan testi 2 ayrı özel hastanede yaptırdım biri 20 tl idi diğeride 28 tl..çok pahalısı denk gelmiş sana...sigarayı ben aşılama boyunca hiç içmedim şu an içiyorum...ama sakın ha tedeviye başlar başlamaz hani 3.gün iğneler filan başlıyoryaaa o zaman bırak tek bir fırt bile içme sigara çok büyük negatif etken ben tekrar başlayınca yine hiç içmeyeceğim...sigaramı önemli yoksa çocukmu...dayanamam lafıda bahane ben bile dayandım yaa günde 1,5 paket içiyordum 15 senedir...ve 23 gün hiç içmedim...
e neden simdi iciyorsun ?
ben de lisede baslamistim sigaraya. hep camel ictim o zaman, sonra universitede.
ama esimle evlenince, kendi evim olunca icmemeye basladim. esim zaten icmez ama bana da karismaz yani icme diye.
bir kere evde sigara icmeyi yasakla kendine ve baskalarina, mutlaka balkonda icme sarti koy. hele simdi kis gunu, birinde cikmak istesen balkona, birinde zor gelecektir.
boyle boyle azalt.
ben arkadaslarla toplaninca iciyorum artik mesela, oyle aklima geliyor cunku, evde hic aklima gelmiyor.
sigara sana hizmet etsin yani.
ben şimdi günde bir kaç tane içiyorum oda öylesine ...dayanamayıp içmek değil...o yasağı koydum ve süper tuttu...sigarasız her şey daha güzell...
kızalr dışarı çıktım spor için:)) ama dışarısı çok soğukk dayanamadım geri girdimm...evde yapmak lazım..ne olacak bu kilolar hiç hayatım boyunca rejim yapmadım hatta kilo almak için uğraştım..şşimdi dana gibi oldumm![]()
bende şimdi geldim spordan, tüp bebek tedavisine başlamadan 6-7 kilo vermem lazım. ama hala içimde bir kuşku var ya hamileysem diye. adet tarihim geçti 2 gün. bugün evde bir daha test yaptım gene tek çizgi çıktı. aşılamadan beri 20 gün geçti, birşeyler olsa belli olurdu herhalde testte. benim için gecikmesi çok normal birşey ama ilaçları kullanırken genelde gününde adet olurdum. ilk aşılamamda da tam bir hafta gecikmişti, clomenleydi ilki. tabiki sonuç negatifti. oyüzden yoktur bebek falan diye düşünüyorum, bir de bu aşılamada eşimin sperm sayısı 1 milyonun altındaydı. pek bir beklentim yoktu yani.
İlgimdisi nerelerdesiiiiiiiiiiiin?Hsg filmi çektirecektin neler yapıyosun beklemede ......?yeni topiğimize girmedin henüz.
bu siteye kayıt olduğum için çok mutluyum çünkü bazı şeyleri sadece ben yaşıyorum diye sanıyordum kimse anlamıyor yaşamayan hiçkimse.damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış derler.bu çok doğru.iyiki varsınız çok teşekkür ederim sizlere.bende bugün dr gittim marta kadar dinlenme dedi.martta tekrar aşılama.keşke diyorum bir mucize olsa kendiliğinden olsa ama 2 kez hamile kaldım ikiside ilaçlarla.kimi insan ne kadarda şanslı.herşey yolunda giden insanlar.bu tür tedaviler olmayan insanlar ama onlar bunun farkında değil nedense.korkularım var.bu aralar bir başka benim sanki.kendimi ben bile tanıyamıyorum.bazen çok güçlü hissediyorum kendimi bazende heryer herkes bunaltıyor beni.ama şundan eminim yılmayacağım rabbim nasip ederse benimde çocuğum olacak.buna inanıyorum.hepimizin olacak.buna canı gönülden inanıyorum.rabbşm çooooooooooook büyük dualarımız kabul olacak![]()
kızalr dışarı çıktım spor için:)) ama dışarısı çok soğukk dayanamadım geri girdimm...evde yapmak lazım..ne olacak bu kilolar hiç hayatım boyunca rejim yapmadım hatta kilo almak için uğraştım..şşimdi dana gibi oldumm![]()
bencede ocak aynı hiç yaşanmamış gibi düşünelim artık herşey güzel olsun olumlu olsun![]()
çok haklsın...bu gün dışarı çıktığımda tesadüfen radyo dinliyordum ..kuran ayetlerini türkçe mealini okuyordu...dinledim özetle şöyle diyor siz insanlar neden şükretmezsiniz ..şükretmeniz greken çok şey var..ve tabi ben hemen şükretmeye başladım...biz çocuğunu olanları ne kadar büyük hazineleri olduğunu biliyoruz ama onlar bilmiyor...ve diyoriz kiii ne şanlısınız...ama bizimde şöyle bir kendimize bakıp şükredecek ne kadar çok şeyimiz olduğunu görmemiz lazım..rabbim nasip ederse bizimde çocuklarımız olacak....
kızllaaarrrr bn geldımmmm :))))))) nıhayet buldum sızı vallahı sohbet etmeyı ozledımm dıger topıcten vazgecssek mı artık orası bıze ugurlu gelmedı pekk hem sayfamız cogaldııı zor oluyo takıp etmesıı ne dersınn ... canlarımmbeklıyorumm hepınızıı buarada aylıncım daha tahlıll sonuclarımın hepsını almadım vermedıgım kanlarda vr bunların sonucuna gore rahım fılmm cekılcek .. korkuyorum da bakalımm hayırlısı canım bnm
bebeıslerımızz kossun bıze subat ayındaaa dımı kızlarr ? bu aykı sloganımız ıyı dusun ıyı olsunn OK?![]()