• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
herkese selam ben aranıza yeni katıldım..bugun 12. günüm dü aşılama yapılalı.Dayanamadım ve kan verdim sonuç malesef negatif çıktı..moralim çok bozuldu,hep istemiyorum diyordum ama aslında çok istiyormuşum anne olmayı..lütfen bana birşeyler yazın erken mi acaba kan testi için ..rabbim hepimize anne ve aile olabilmeyi nasip etsin..

Soğan incir kürü nasıl olur bilenini z varmı

merhaba
sogan kurunu ben kıstım oldugu ıcın ıcıyorum. 15 gun ıcıp 15 gun dınlenıyorsun. 1 adet sarı soganı en ust sarı kabugunu cıkarıp yakayarak ( yine sarı kabuk kalıyor) 4 e boluyorsun. 1 su bardagı suya atıyorsun. 5 dak kaynatıp altını kapatıyorsun. 5 dak onemlıymıs burda yalnız. ben hemen bır bardaga suyu alıyorum. ılıyınca da ıcıyorum. sabah aksam taze kür yapmak gerekiyor. 15 gun bu sekılde gecıp gıdıyor. bende cok ıse yaramıstı 6,5 cm lık kıstım su an 3,4 cm. hap kullanmadıgım ıcın de bu yontemle ıdare edıyorum. sımdı asılama donemınde oldugum ıcın kürü bıraktım. guclu bır kürmüş ne olur ne olmaz dıyorum. kısmet inş çrş gunu yapıacak ılk asılamam. çok endişeliyim. umarım guzel haberler yakındır hepımız ıcın

Rkadaşlar bana incir kürü soğan kürü nasıl oluyor kullanılıyor tam olarak yazarmısınız bende deneyeyim faydalarınıda lütfen bekliyorum

Canım İbrahim Saraçoğlu sitesinden almıştım ben.
Soğan kürü:
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Yumurta sayısını artırıcı kürü

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine on beş – on altı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-on beş dakika önce aç karnına için.

İncir kürü:

Kuru incir kürü, iki kez yirmi bir gün uygulanır ve her yirmi bir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırk iki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dâhil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

merhaba
sogan kurunu ben kıstım oldugu ıcın ıcıyorum. 15 gun ıcıp 15 gun dınlenıyorsun. 1 adet sarı soganı en ust sarı kabugunu cıkarıp yakayarak ( yine sarı kabuk kalıyor) 4 e boluyorsun. 1 su bardagı suya atıyorsun. 5 dak kaynatıp altını kapatıyorsun. 5 dak onemlıymıs burda yalnız. ben hemen bır bardaga suyu alıyorum. ılıyınca da ıcıyorum. sabah aksam taze kür yapmak gerekiyor. 15 gun bu sekılde gecıp gıdıyor. bende cok ıse yaramıstı 6,5 cm lık kıstım su an 3,4 cm. hap kullanmadıgım ıcın de bu yontemle ıdare edıyorum. sımdı asılama donemınde oldugum ıcın kürü bıraktım. guclu bır kürmüş ne olur ne olmaz dıyorum. kısmet inş çrş gunu yapıacak ılk asılamam. çok endişeliyim. umarım guzel haberler yakındır hepımız ıcın

BEN BU AY AŞILAMA OLDUM AMA SONUÇ NEGATİF OLDU.AMA ÇOĞU HATAYI KENDİMDE BULDUM.SANA TAVSİYEM STRES YAPMA NE KADAR RAHAT OLURSAN O KADAR İYİ. AŞILAMADAN SONRA MUTLAKA DİNLEN.BEN HİÇ DİNLENMEDİM EV İŞİ FALAAN HEPSİNİ YAPTIM AMA BİR DAHAKİNDE SONUCA KADAR DİNLENECEĞİM.DUA ET ALLAHA SIĞIN İNŞALLAH HAKKINDAN HAYIRLISI OLUR.HAYIRLI HABERLER ALIRSIN SEVGİLER.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese selam ben aranıza yeni katıldım..bugun 12. günüm dü aşılama yapılalı.Dayanamadım ve kan verdim sonuç malesef negatif çıktı..moralim çok bozuldu,hep istemiyorum diyordum ama aslında çok istiyormuşum anne olmayı..lütfen bana birşeyler yazın erken mi acaba kan testi için ..rabbim hepimize anne ve aile olabilmeyi nasip etsin..

Moralini bozma canım herşeyin hayırlısı eğer adet olmazsan 15. gün tekrar yaptır kan testini.Çünkü bazen geç döllenme falan oluyormuş.

CEYLİNCİM PEKİ NE Zaman başlamalıyım adet bitiminden hemen sonramı birde ikisi aynı anda yapılabiliyormu bilgilerin için çok teşekkürler.

Soğan incir kürü nasıl olur bilenini z varmı

soğan kürünü ben de denedim ama sadece 2 gün sürdü çünkü öğürmekten bıktım. eziyet resmen üstelik kistim falan da yok. anında vazgectim. incir dersen eşime yedirdim yedirdim ama aşılama tutmadı sonradan öğrendim ki hareketliliği azaltıyormuş spermlerin o nedenle bu ay sadece preseed kullanarak deneyeceğim. :40:

Aklima bir fikir geldi kizlar.Ben ilk adimi atip bir fikra paylasmak istedim sizlerle.Kafamiz dagilir belki biraz.Hepimiz ara sira yazsak fena olmaz sanirim.Hepinizi opuyorum.gonlumuzu ferah tutuyoruz ona gore .Yorulmak yilmak isyan etmek yok yola devam.Sonuc bekleyenler de umarim iyi sonuclar alirlar
Gelelim fikramiza

45 yıllık evli bir çift, evlerinin bahçe manzaralı terasında her zamanki gibi oturmuş kahvaltılarını ediyorlardı. Kadın oturduğu koltuktan kalktı, kocasına yaklaştı ve var gücüyle bir tokat attı. Adam nerdeyse sandalyeden aşağıya düşüyordu. doğruldu, kafasını salladı ve kısa bir sessizlikten sonra karısına
- "Bu da neyin nesiydi?" diye sordu. karısı;
- "Bu tokat 45 yıldır benimle yapmış olduğun kötü seks içindi" der.
Aradan biraz zaman geçer ve adam yerinden kalkar, karısına yönelir, ona öyle bir tokat atar ki kadın sandalyesi ile birlikte yere savrulur. Kadın düştüğü yerden kalkar ve kendine gelmeye çalışır, doğrulur ve kocasına dönerek;
- "Ya bu tokat ne içindi?"
Kocası çok sinirli bir şekilde cevap verir;
- "Sen bunca yıldan sonra iyi seksle kötü seks arasındaki farkı nereden anladın?"

:1:

...

BEN BU AY AŞILAMA OLDUM AMA SONUÇ NEGATİF OLDU.AMA ÇOĞU HATAYI KENDİMDE BULDUM.SANA TAVSİYEM STRES YAPMA NE KADAR RAHAT OLURSAN O KADAR İYİ. AŞILAMADAN SONRA MUTLAKA DİNLEN.BEN HİÇ DİNLENMEDİM EV İŞİ FALAAN HEPSİNİ YAPTIM AMA BİR DAHAKİNDE SONUCA KADAR DİNLENECEĞİM.DUA ET ALLAHA SIĞIN İNŞALLAH HAKKINDAN HAYIRLISI OLUR.HAYIRLI HABERLER ALIRSIN SEVGİLER.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çook tşk ederim. inş hepimiz hayırlı haberler alırız. ev işini falan bırakıcam 15 gun, kirli kalsın napalım... umarım cabucak gecer gider. eskıden doktora gittigimde muayene olma stresınden sureklı karnım agrırdı. şimdi ise ne oldu acaba dıye kosarak gidiyorum. guzel bebekler siz nelere kadirsiniz :)

soğan kürünü ben de denedim ama sadece 2 gün sürdü çünkü öğürmekten bıktım. eziyet resmen üstelik kistim falan da yok. anında vazgectim. incir dersen eşime yedirdim yedirdim ama aşılama tutmadı sonradan öğrendim ki hareketliliği azaltıyormuş spermlerin o nedenle bu ay sadece preseed kullanarak deneyeceğim. :40:

hareketliliği ve sayısı arttırıcı birşeyler biliyormusun ? bir ara keçibuynuzu kürü denedik ama eşim 2 günde vazgeçti, dayanamadı.birde bir sürü doktora gitti ama hiçbiri sayısıyla ilgili bir ilaç falan vermedi

Aklima bir fikir geldi kizlar.Ben ilk adimi atip bir fikra paylasmak istedim sizlerle.Kafamiz dagilir belki biraz.Hepimiz ara sira yazsak fena olmaz sanirim.Hepinizi opuyorum.gonlumuzu ferah tutuyoruz ona gore .Yorulmak yilmak isyan etmek yok yola devam.Sonuc bekleyenler de umarim iyi sonuclar alirlar
Gelelim fikramiza

45 yıllık evli bir çift, evlerinin bahçe manzaralı terasında her zamanki gibi oturmuş kahvaltılarını ediyorlardı. Kadın oturduğu koltuktan kalktı, kocasına yaklaştı ve var gücüyle bir tokat attı. Adam nerdeyse sandalyeden aşağıya düşüyordu. doğruldu, kafasını salladı ve kısa bir sessizlikten sonra karısına
- "Bu da neyin nesiydi?" diye sordu. karısı;
- "Bu tokat 45 yıldır benimle yapmış olduğun kötü seks içindi" der.
Aradan biraz zaman geçer ve adam yerinden kalkar, karısına yönelir, ona öyle bir tokat atar ki kadın sandalyesi ile birlikte yere savrulur. Kadın düştüğü yerden kalkar ve kendine gelmeye çalışır, doğrulur ve kocasına dönerek;
- "Ya bu tokat ne içindi?"
Kocası çok sinirli bir şekilde cevap verir;
- "Sen bunca yıldan sonra iyi seksle kötü seks arasındaki farkı nereden anladın?"

:1:

...

hahahah :60: mükemmeldi :60: arasıra iyi gidiyor valla. destekliyorum fıkralara devam kızlar...:46::21:

karasu hoşgeldin canım. içini sıkma. hayalkırıklığı olsa bile yeniden ayağa kalkmayı bilmeliyiz. biraz daha bekle bakalım. inşallah mucizeler kapını çalarlar.:nazar:

çok t.ederim inşallah güzel mucizeler hepimiz için olsun..beklemek zor zaman geçmiyor stres yok diyorum bugun yine sigara içmeye başaladım negatif çıkınca hepinize i.geceler.

hareketliliği ve sayısı arttırıcı birşeyler biliyormusun ? bir ara keçibuynuzu kürü denedik ama eşim 2 günde vazgeçti, dayanamadı.birde bir sürü doktora gitti ama hiçbiri sayısıyla ilgili bir ilaç falan vermedi

2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz diye bir yazı paylaşmıştım eski topikte. onu bulursam buraya tekrar kopyalayayım canım. tamamen beslenme düzenini değiştirerek bayanın biri 76 milyona çıkarmış sperm sayısını. bir de ibrahim saraçoğlunun sitesinde hazır satılan bir kür var onu almışlar. sitesine gir bi bak istersen kaç lira bilmiyorum:nazar:

lütfen beni de aranıza kabul edin veee ne olur bana birşeyler yazın:((

Hosgelmissin, zaten arkadasim aramizdasin.kendini yalniz hissetme lutfen.Biz burada kisa surede cok guzel bir aile olduk.gunden gune bu sicakligi hisseden ve ortak dertleri olanlar bir sekilde ulasiyor bu adrese.guzel gunlerimiz olacak insallah.Tekrar hosgeldin arkadasim:87:

Back
X