ninya sen listede sonç bekliyor görünüyorsun hayatım. ne ara regl oldun????hay allah kaçmış gözümden bak.![]()
ne yazıkki dün gece şekerim. keşke benimde gözümden kaçabilseydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ninya sen listede sonç bekliyor görünüyorsun hayatım. ne ara regl oldun????hay allah kaçmış gözümden bak.![]()
Soğan incir kürü nasıl olur bilenini z varmı
Rkadaşlar bana incir kürü soğan kürü nasıl oluyor kullanılıyor tam olarak yazarmısınız bende deneyeyim faydalarınıda lütfen bekliyorum
merhaba
sogan kurunu ben kıstım oldugu ıcın ıcıyorum. 15 gun ıcıp 15 gun dınlenıyorsun. 1 adet sarı soganı en ust sarı kabugunu cıkarıp yakayarak ( yine sarı kabuk kalıyor) 4 e boluyorsun. 1 su bardagı suya atıyorsun. 5 dak kaynatıp altını kapatıyorsun. 5 dak onemlıymıs burda yalnız. ben hemen bır bardaga suyu alıyorum. ılıyınca da ıcıyorum. sabah aksam taze kür yapmak gerekiyor. 15 gun bu sekılde gecıp gıdıyor. bende cok ıse yaramıstı 6,5 cm lık kıstım su an 3,4 cm. hap kullanmadıgım ıcın de bu yontemle ıdare edıyorum. sımdı asılama donemınde oldugum ıcın kürü bıraktım. guclu bır kürmüş ne olur ne olmaz dıyorum. kısmet inş çrş gunu yapıacak ılk asılamam. çok endişeliyim. umarım guzel haberler yakındır hepımız ıcın
herkese selam ben aranıza yeni katıldım..bugun 12. günüm dü aşılama yapılalı.Dayanamadım ve kan verdim sonuç malesef negatif çıktı..moralim çok bozuldu,hep istemiyorum diyordum ama aslında çok istiyormuşum anne olmayı..lütfen bana birşeyler yazın erken mi acaba kan testi için ..rabbim hepimize anne ve aile olabilmeyi nasip etsin..
ne yazıkki dün gece şekerim. keşke benimde gözümden kaçabilseydi![]()
lütfen beni de aranıza kabul edin veee ne olur bana birşeyler yazın(
BEN BU AY AŞILAMA OLDUM AMA SONUÇ NEGATİF OLDU.AMA ÇOĞU HATAYI KENDİMDE BULDUM.SANA TAVSİYEM STRES YAPMA NE KADAR RAHAT OLURSAN O KADAR İYİ. AŞILAMADAN SONRA MUTLAKA DİNLEN.BEN HİÇ DİNLENMEDİM EV İŞİ FALAAN HEPSİNİ YAPTIM AMA BİR DAHAKİNDE SONUCA KADAR DİNLENECEĞİM.DUA ET ALLAHA SIĞIN İNŞALLAH HAKKINDAN HAYIRLISI OLUR.HAYIRLI HABERLER ALIRSIN SEVGİLER.![]()
soğan kürünü ben de denedim ama sadece 2 gün sürdü çünkü öğürmekten bıktım. eziyet resmen üstelik kistim falan da yok. anında vazgectim. incir dersen eşime yedirdim yedirdim ama aşılama tutmadı sonradan öğrendim ki hareketliliği azaltıyormuş spermlerin o nedenle bu ay sadece preseed kullanarak deneyeceğim.![]()
Aklima bir fikir geldi kizlar.Ben ilk adimi atip bir fikra paylasmak istedim sizlerle.Kafamiz dagilir belki biraz.Hepimiz ara sira yazsak fena olmaz sanirim.Hepinizi opuyorum.gonlumuzu ferah tutuyoruz ona gore .Yorulmak yilmak isyan etmek yok yola devam.Sonuc bekleyenler de umarim iyi sonuclar alirlar
Gelelim fikramiza
45 yıllık evli bir çift, evlerinin bahçe manzaralı terasında her zamanki gibi oturmuş kahvaltılarını ediyorlardı. Kadın oturduğu koltuktan kalktı, kocasına yaklaştı ve var gücüyle bir tokat attı. Adam nerdeyse sandalyeden aşağıya düşüyordu. doğruldu, kafasını salladı ve kısa bir sessizlikten sonra karısına
- "Bu da neyin nesiydi?" diye sordu. karısı;
- "Bu tokat 45 yıldır benimle yapmış olduğun kötü seks içindi" der.
Aradan biraz zaman geçer ve adam yerinden kalkar, karısına yönelir, ona öyle bir tokat atar ki kadın sandalyesi ile birlikte yere savrulur. Kadın düştüğü yerden kalkar ve kendine gelmeye çalışır, doğrulur ve kocasına dönerek;
- "Ya bu tokat ne içindi?"
Kocası çok sinirli bir şekilde cevap verir;
- "Sen bunca yıldan sonra iyi seksle kötü seks arasındaki farkı nereden anladın?"
...
karasu hoşgeldin canım. içini sıkma. hayalkırıklığı olsa bile yeniden ayağa kalkmayı bilmeliyiz. biraz daha bekle bakalım. inşallah mucizeler kapını çalarlar.![]()
hareketliliği ve sayısı arttırıcı birşeyler biliyormusun ? bir ara keçibuynuzu kürü denedik ama eşim 2 günde vazgeçti, dayanamadı.birde bir sürü doktora gitti ama hiçbiri sayısıyla ilgili bir ilaç falan vermedi
lütfen beni de aranıza kabul edin veee ne olur bana birşeyler yazın(