• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....

yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........

canım çok güzel yazmışsın duygularını daha doğrusu bunlar hepimizin duyguları bende evleneli 5 yıl bitti yazın 6 yıl olacak benden sonra evlenen 2 kardeşimin de çocukları var girdiğim her ortamda çocuk bazan kendimi avutmak için diyorum ki benim 1 sorunum var onların birsürü hastalanıyo büyüyor sorumlulukları derken bunlarla kendimi teselli ediyorum komşularım hepsinin birer ikişer çocukları var bazen kahve içmeye biraraya geliyoz ben kendimi yabancı gibi hissediyorum ama ne yapalım bizim sınavımız da buymuş ama ben inanıyorum ümidimi hiç kaybetmedim günn birinde bizde anne olacağız

ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....

yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........

ah ah sermuh varya artık hiç bişey diyemiyorum okadar doldum ki hemen aglamaya başlıyorum rabbim bizi böyle sınıo dedigin gibi allah hepimize sabır versin bizde anne olalım en yakın zamanda ..........

arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi.. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..

cnm ben çektirdim anestesiye gerek yok bence 5 dk lık bişey bende çok korkmuştum ama dayanılamayacak bişi yok

canım bence olumsuz dusunme
cunku gecıkmeler gebelık dusunurken olabılıyor
benım de hıc bı sorunum yok

sımdıye kdr hıc gecıkmezdı bu ay benım de 3 gun gectı
sonra normal adet oldum yanı
kotu dusunmme bence sen de[/QUOTE]

eveet sonunda kahverengi lekelenmeyle adetim başladı mart ayı uğurlu gelir inşallah hepimize :58::58::58::58::59::59::59::59::59::59::59:

elmascım sen kimseyi takma onlar bizim durumumuzu nerden anlayacaklar ki insanların biraz empati yapması lazım ama yok üzüldügüne degmez moralini yüksek tut böyle seyleri kafana takma hem inşaallah ilerdeki bebegin için hem de dünyalar güzeli kızın için saglam durmalısın yorum yapan cok oluyor olucak da takmayacaksın kafana herseye inat:63:

canım sen ne zaman yapacaksın testi...ben dayanamıyorum yarın yine idrardan bakacağım...zaten pazartesi adet olmam lazım...

kızlar bugun son kontrolumu oldum yumoslar 16 mm olmus sagda ve solda salı gunu asılama yapılacak bugun bı iğne verdi ovitrelle diye yarın gobekten yap dedı nasıl yapcam ben bunu tek basıma bılenınız varmı ya

kızlar bugun son kontrolumu oldum yumoslar 16 mm olmus sagda ve solda salı gunu asılama yapılacak bugun bı iğne verdi ovitrelle diye yarın gobekten yap dedı nasıl yapcam ben bunu tek basıma bılenınız varmı ya

canım ben iğnemi kendim vuruyorum..göbek çevrenden canım hiç korkcan bişey yok hiç canın acımıyor..yapabilirsin kendin...

canım sen ne zaman yapacaksın testi...ben dayanamıyorum yarın yine idrardan bakacağım...zaten pazartesi adet olmam lazım...

elmascım adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam ozamana kadar yapmam herhalde kendimi pazartesiye hazırladım psikolojik olarak sen de mi adetini her ay 5 gün önce oluyosun benim de oyle bakalım yarın adet gormezsem hakkımızda herseyin hayırlısı canım bu arada kendimi her sonuca hazırlıyorum rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını versin

elmascım adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam ozamana kadar yapmam herhalde kendimi pazartesiye hazırladım psikolojik olarak sen de mi adetini her ay 5 gün önce oluyosun benim de oyle bakalım yarın adet gormezsem hakkımızda herseyin hayırlısı canım bu arada kendimi her sonuca hazırlıyorum rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını versin

merhaba canım..
evet bende 5 gün 6 gün önce oluyorum yani 28 günde bir oluyorum pazartesi gününe denk geliyor yarın idrardan tekrar bakayım dedim doktor idrardan çıkar yapabilirsin dedi eğer negatif çıkar adet olmazsan gel dedi..kandan bakalım dedi...

ama canım sen yarın adet olamazsın çünkü sen benden 1 gün sonra aşılama oldun sende salı adet olursun ayın 9 dan 14 gün say 14. gün aderty olursun seninki salıya engeç çarşambaya denk geliyor...

sermuh yazdıklarını okudum hakikaten içim parçalandı. sinirlerin darmadağın olmuş. elimden bir şey gelseydi keşke. lütfen üzme kendini. seni sevenler de üzülmesin. buna bizler de dahiliz. ben hiçbir arkadaşıma kıyamam. sizlere de kıyamıyorum. inşallah dualarımız kabul olur...

merhaba canım..
evet bende 5 gün 6 gün önce oluyorum yani 28 günde bir oluyorum pazartesi gününe denk geliyor yarın idrardan tekrar bakayım dedim doktor idrardan çıkar yapabilirsin dedi eğer negatif çıkar adet olmazsan gel dedi..kandan bakalım dedi...
hayırlısı olsun hakkımızda canım rabbim dualarımızı kabul etsin insallah

bluemoon83 canım senin şimdi profiline baktımda ankarada oturuyormuşsun nerde yaptırdın aşılamanı....orda normalde benim doktorlarım...ama kızımdan dolayı gidemedim ben...

saol canım ya valla burda sızlerle konusmak cok ıyı gelıyo doktor bana soluyor ben sıze napalım artık bırbırımızı bu sekılde tesellı edıp destek olcaz fıkırlerınızı paylastıgınız için tesk ederım yarın su ıgneyı yapayımda gerıye kalıyo asılama gunu stresi allah yardımcımız olsun

canım ben iğnemi kendim vuruyorum..göbek çevrenden canım hiç korkcan bişey yok hiç canın acımıyor..yapabilirsin kendin...

saol canım ya valla burda sızlerle konusmak cok ıyı gelıyo doktor bana soluyor ben sıze napalım artık bırbırımızı bu sekılde tesellı edıp destek olcaz fıkırlerınızı paylastıgınız için tesk ederım yarın su ıgneyı yapayımda gerıye kalıyo asılama gunu stresi allah yardımcımız olsun

ben yine dayanamayıp test yaptım yarın yapacaktım aslında ama eşimin ısrarıda kendi isteğimde yaptım test negatif çıktı..kesin yok olsa çıkardı...çok canım sıkkın çok bittim artık..eşim diyor nisanda ankaraya gataya gidelim benim doktorlarım orda...çok üzüldüm çoookk:43::43::43:

kızlar merhaba...

ayın 8inde adet olmam gerekirdi. ama hala olmadım en son 6 gün önce test yaptım idarra testi negatif. acaba ilaçlardaan mı ki? benim durumumda olan war mı.

Back
X