ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....
yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........
canım çok güzel yazmışsın duygularını daha doğrusu bunlar hepimizin duyguları bende evleneli 5 yıl bitti yazın 6 yıl olacak benden sonra evlenen 2 kardeşimin de çocukları var girdiğim her ortamda çocuk bazan kendimi avutmak için diyorum ki benim 1 sorunum var onların birsürü hastalanıyo büyüyor sorumlulukları derken bunlarla kendimi teselli ediyorum komşularım hepsinin birer ikişer çocukları var bazen kahve içmeye biraraya geliyoz ben kendimi yabancı gibi hissediyorum ama ne yapalım bizim sınavımız da buymuş ama ben inanıyorum ümidimi hiç kaybetmedim günn birinde bizde anne olacağız