Dun cok zor bir gun yasadim arkadaslar... ve sadece paylasmak istiyorum. Sabah annem aradi, kuzenim 6.5 aylik ikizlere hamileydi kanamasi varmis ameliyata alicaklarmis dedi. Apar topar hastaneye kostum zorla yanina girdim, meger normal dogum olcakmis sancilari baslamis ve cocuklar cikti cikacak... Bir kac saat cigerleri gelissin diye serum taktilar ve ben onun sancilarini seyrettim. Inanilmaz zorlu bir yolculuk ama bir kez daha Allah banada nasip ederse normal dogum yapmak istedigimi anladim. Ve bunun icin cok dua ediyorum. Bu arada yan yatakta yatan kadina bebegini getirdiler henuz dogmus ve ilk defa emzircekti ama o kadar sakin ve ruh gibiykidi anlatamam. Ben heycandan sorular soruyorum yerimde duramiyorum ama o zorla emzirdi adeta... Meger 4. cocuguymus:) Ama sanirim bizim gibiler icin 10. da olsa her cocuk inanilmaz bir mucize:) Neyse sonra kuzenimi doguma aldilar uzun surmedi ve ikizlerimiz dogdu, anne cok iyi ama bebeklerin ciddi solumun sorunu var. Onlari kuvezde gotururlerken bir an gorebildim ve hissettiklerimi kelimelerle anlatamam. icimden tek gecen Allahim yalvarrim banada ver

Cok agladim hem bebeklere hemde biraz bencilce ama kendime. Aslinda bu ay dinlenme donemim ve onumuzdeki ay asilamam var, bu ay cok rahattim kafami dagittim ve bu konuyu dusunmemeye calistim ama bu olay beni yine hamilelige odakladi. Hepimiz icin cok dua ediyorum arkadaslarim Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin!