• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar merhaba...

ayın 8inde adet olmam gerekirdi. ama hala olmadım en son 6 gün önce test yaptım idarra testi negatif. acaba ilaçlardaan mı ki? benim durumumda olan war mı.

canım aşılamadan sonra benim adetimde gecikti 5 gün bende idrar testi yapmıştım ve ardından da adet oldum ben ilaçlara bağlıyorum benim vücudum biraz hassas ilaçlardan çok çabuk etkileniyor inş senin ki hamileliktir ama ilaçların etkisi de olabilir.

üzülmeyiiiiiiiin kızlaaaaar sabrımızın sonu çok güzel olacak...

Allah hepimize sabırlar versin....sermuh başka bişey diyemiyoruz...en azından yalnız değiliz sevdiklerimiz yarimiz yanımızda...sağlıklılar çok şükür...başımızı omuzlarına koyup ağlayabiliyoruz ya....bebeğimiz de onlar oluverir.....nolacak....

çıkıp gideyim diyorum ben de....en çok bu siteden kaçmak istiyorum....ama bi taraftan da bırakamıyorum....ne garip bişeydir :26:

yalnızım bu saatte burda işim ne...

kocişim yanımda uzanmış eli ayağı sıcacık..benimkiler buz gibi ısıtayım bari :17:

iğnelerimi oluyorum hergün göbişten sabırla....adetimin 8. günündeyim...2. gününden beri iğne yapıyorum kendime....3 tene yımırtam oldu....:87: ben gıdaklıyorum eşim gülüyo :60: sadece gülüyor...yani gıdaklamak hiiiiç davetkar bişey değil kızlar :27: :60: :60::60:

uzun bir süre uğramasam da gelişmelerden haberdar oluyorum....benimkilerden de sizi haberdar ederim...

sağlıcakla kalın....iyi geceleeeeeeeeeeeeeeerrrrr :3: :3: :3: :3: :3: :3:

ben yine dayanamayıp test yaptım yarın yapacaktım aslında ama eşimin ısrarıda kendi isteğimde yaptım test negatif çıktı..kesin yok olsa çıkardı...çok canım sıkkın çok bittim artık..eşim diyor nisanda ankaraya gataya gidelim benim doktorlarım orda...çok üzüldüm çoookk:43::43::43:

canım daha erken sıkma kendini kan tahlili yapmadan belli olmaz dur bakalım kan tahlilini yaptır ondan sonra bunları soylersin

Allah hepimize sabırlar versin....sermuh başka bişey diyemiyoruz...en azından yalnız değiliz sevdiklerimiz yarimiz yanımızda...sağlıklılar çok şükür...başımızı omuzlarına koyup ağlayabiliyoruz ya....bebeğimiz de onlar oluverir.....nolacak....

çıkıp gideyim diyorum ben de....en çok bu siteden kaçmak istiyorum....ama bi taraftan da bırakamıyorum....ne garip bişeydir :26:

ne güzel söylemişşin cok begendım yazdıklarını :54:

Dun cok zor bir gun yasadim arkadaslar... ve sadece paylasmak istiyorum. Sabah annem aradi, kuzenim 6.5 aylik ikizlere hamileydi kanamasi varmis ameliyata alicaklarmis dedi. Apar topar hastaneye kostum zorla yanina girdim, meger normal dogum olcakmis sancilari baslamis ve cocuklar cikti cikacak... Bir kac saat cigerleri gelissin diye serum taktilar ve ben onun sancilarini seyrettim. Inanilmaz zorlu bir yolculuk ama bir kez daha Allah banada nasip ederse normal dogum yapmak istedigimi anladim. Ve bunun icin cok dua ediyorum. Bu arada yan yatakta yatan kadina bebegini getirdiler henuz dogmus ve ilk defa emzircekti ama o kadar sakin ve ruh gibiykidi anlatamam. Ben heycandan sorular soruyorum yerimde duramiyorum ama o zorla emzirdi adeta... Meger 4. cocuguymus:) Ama sanirim bizim gibiler icin 10. da olsa her cocuk inanilmaz bir mucize:) Neyse sonra kuzenimi doguma aldilar uzun surmedi ve ikizlerimiz dogdu, anne cok iyi ama bebeklerin ciddi solumun sorunu var. Onlari kuvezde gotururlerken bir an gorebildim ve hissettiklerimi kelimelerle anlatamam. icimden tek gecen Allahim yalvarrim banada ver:( Cok agladim hem bebeklere hemde biraz bencilce ama kendime. Aslinda bu ay dinlenme donemim ve onumuzdeki ay asilamam var, bu ay cok rahattim kafami dagittim ve bu konuyu dusunmemeye calistim ama bu olay beni yine hamilelige odakladi. Hepimiz icin cok dua ediyorum arkadaslarim Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin!

canım çok güzel yazmışsın duygularını daha doğrusu bunlar hepimizin duyguları bende evleneli 5 yıl bitti yazın 6 yıl olacak benden sonra evlenen 2 kardeşimin de çocukları var girdiğim her ortamda çocuk bazan kendimi avutmak için diyorum ki benim 1 sorunum var onların birsürü hastalanıyo büyüyor sorumlulukları derken bunlarla kendimi teselli ediyorum komşularım hepsinin birer ikişer çocukları var bazen kahve içmeye biraraya geliyoz ben kendimi yabancı gibi hissediyorum ama ne yapalım bizim sınavımız da buymuş ama ben inanıyorum ümidimi hiç kaybetmedim günn birinde bizde anne olacağız
bizde bir gün anne olacağızzzz da ne zaman....sabır sabır sabır dün akşam eşimle oturdum konuştumm hıçkıra hıçkıra ağladım...biraz rahatladım..ama her an aklımda bir dk bile çıkmıyor...buda geçer....
ah ah sermuh varya artık hiç bişey diyemiyorum okadar doldum ki hemen aglamaya başlıyorum rabbim bizi böyle sınıo dedigin gibi allah hepimize sabır versin bizde anne olalım en yakın zamanda ..........
hiç böyle olmamıştım ama bu sefer çok yordu beni...kendiminkinin olmadığına bile bu kadar üzülmemiştim bencillik ağır bastı...

canım bence olumsuz dusunme
cunku gecıkmeler gebelık dusunurken olabılıyor
benım de hıc bı sorunum yok
sımdıye kdr hıc gecıkmezdı bu ay benım de 3 gun gectı
sonra normal adet oldum yanı
kotu dusunmme bence sen de

eveet sonunda kahverengi lekelenmeyle adetim başladı mart ayı uğurlu gelir inşallah hepimize :58::58::58::58::59::59::59::59::59::59::59:[/QUOTE]
inşallah martta bebişlerimiz gelir ...

sermuh yazdıklarını okudum hakikaten içim parçalandı. sinirlerin darmadağın olmuş. elimden bir şey gelseydi keşke. lütfen üzme kendini. seni sevenler de üzülmesin. buna bizler de dahiliz. ben hiçbir arkadaşıma kıyamam. sizlere de kıyamıyorum. inşallah dualarımız kabul olur...
offff bilge yaaaa bu ne biçim sınavvvv anlamadım...duyduğumdan beri evde ruh gibi geiyorum.dün eşimle eminönüne gittik biraz gezmek iyi geldi...saçlarımı boyadık hint kınasıyla kahverengi süper oldu...ama 4 saat filan sürdü...arkalarınıda eşim yaptı tabi acemi olduğu için her yerim kına oldu...
kızlar merhaba...

ayın 8inde adet olmam gerekirdi. ama hala olmadım en son 6 gün önce test yaptım idarra testi negatif. acaba ilaçlardaan mı ki? benim durumumda olan war mı.
arkadaşım dr unla konuşsana yada bir dr a danışş kist filan olabilir...dikkatli olmak lazım...

burası bağımlılık yapıyor arkadaşım...ben bir de evde olduğum için abartısız saat başı bakıyorum ne olmuş kim ne yapmış gelişme varmı diye..

Dun cok zor bir gun yasadim arkadaslar... ve sadece paylasmak istiyorum. Sabah annem aradi, kuzenim 6.5 aylik ikizlere hamileydi kanamasi varmis ameliyata alicaklarmis dedi. Apar topar hastaneye kostum zorla yanina girdim, meger normal dogum olcakmis sancilari baslamis ve cocuklar cikti cikacak... Bir kac saat cigerleri gelissin diye serum taktilar ve ben onun sancilarini seyrettim. Inanilmaz zorlu bir yolculuk ama bir kez daha Allah banada nasip ederse normal dogum yapmak istedigimi anladim. Ve bunun icin cok dua ediyorum. Bu arada yan yatakta yatan kadina bebegini getirdiler henuz dogmus ve ilk defa emzircekti ama o kadar sakin ve ruh gibiykidi anlatamam. Ben heycandan sorular soruyorum yerimde duramiyorum ama o zorla emzirdi adeta... Meger 4. cocuguymus:) Ama sanirim bizim gibiler icin 10. da olsa her cocuk inanilmaz bir mucize:) Neyse sonra kuzenimi doguma aldilar uzun surmedi ve ikizlerimiz dogdu, anne cok iyi ama bebeklerin ciddi solumun sorunu var. Onlari kuvezde gotururlerken bir an gorebildim ve hissettiklerimi kelimelerle anlatamam. icimden tek gecen Allahim yalvarrim banada ver:( Cok agladim hem bebeklere hemde biraz bencilce ama kendime. Aslinda bu ay dinlenme donemim ve onumuzdeki ay asilamam var, bu ay cok rahattim kafami dagittim ve bu konuyu dusunmemeye calistim ama bu olay beni yine hamilelige odakladi. Hepimiz icin cok dua ediyorum arkadaslarim Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin!

ne kadar tuhaf diymi o 4.çocuğu istemiyor biz 1.nin yolunu dört gözle bekliyoruz...Rabbimin takdiri neyse onu yaşıyoruz...bazen bencillik ağır basıyor Allahım millete istemedeği çocuklar vereceğine bize 1 tane bari versen diyorum...Allahın işine karışılmaz her şeyin bir hayrı vardır...

ben yine dayanamayıp test yaptım yarın yapacaktım aslında ama eşimin ısrarıda kendi isteğimde yaptım test negatif çıktı..kesin yok olsa çıkardı...çok canım sıkkın çok bittim artık..eşim diyor nisanda ankaraya gataya gidelim benim doktorlarım orda...çok üzüldüm çoookk:43::43::43:

Elmascım
ben ısrarla aradım doktorumu. bana kanda bile 15. gun bellı olur kesın olur olmadıgı dedı. idrar da da adetin geçse bile belli olmayabilir dedi. bence umudunu yitirme daha. adetin geçince kanda baktır. ben perş ye kadar birşey yapmayacagım. olmazsa da dunyanın sonu degıl kı. Allah saglık versın biraz da para tabi:) inş guzel olacak herşey. bende adet agrıları cekmeye basldım bile. umudum yok. olursa babası ve bana cok guzel bi surpriz olur kucuk balığım...

bilge79 beni de dinlenmede olarak listeye ekler misin:)
bu arada rahim filminden korkuyordum ama sağolun biraz rahatladım ve çektiricem hafta içi.. anesteziyede gerek yok insanın yüreği acıyorsa diğer acıları pek umursamaz dimi? bu hafta çok kötü oldum ruhsal olarak ve çocuk düşünmek istemiyorum.birkaç ay dinlenmek istiyorum.
psikiyatriste gidicem eşimle.. onun da çok üzerine gittim bu aralar herkesin kalbini kırıyorum istemeden. inşallah rabbim hepinizin dualarını kabul eder,yüzünü güldürür.. Hayatta daha acı şeyler var,Allah onlardan korusun hepimizi..

bu arada rahim filminden korkuyordum ama sağolun biraz rahatladım ve çektiricem hafta içi.. anesteziyede gerek yok insanın yüreği acıyorsa diğer acıları pek umursamaz dimi? bu hafta çok kötü oldum ruhsal olarak ve çocuk düşünmek istemiyorum.birkaç ay dinlenmek istiyorum.
psikiyatriste gidicem eşimle.. onun da çok üzerine gittim bu aralar herkesin kalbini kırıyorum istemeden. inşallah rabbim hepinizin dualarını kabul eder,yüzünü güldürür.. Hayatta daha acı şeyler var,Allah onlardan korusun hepimizi..

bencede boşwer anesteziyi. boşu boşuna narkoz alma.zaten wücudumz hormonlarla kimysallarla doluyo :( dinlen biraz.

yaaaaaaaaaaaaaa!!! bişey duydum dün. paylaşammı paylaşmadsammı bilemedim. ama rahatta duramadım. belki sizde duymuşsnuzdr. dün msn de bi arkadaşmla konştum. o da bebek istiyor ama dr.u zayıflaman lazım demiş.siz naptınız dedi.dedim biz aşılma yaptrdk ama olmadı. sen naptın aşılmaa oldumu dedi. yok ben yaptırmam dedi. neden dediğimde wücuda hormon yüklüyolar dedi. ve bu hormonlar ilaçlar ws.ler ilerde meme we rahim kanserine neden oluyormuş öyle dedi ve bence kendi haline bırak dedi. offf kafam karıştı. eğer 2. we 3. aşılamamdada başarı elde edemezsek tüp bebeğe geçilecek sanırım.

Allahım aratmasın hiçbirimize. en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hamile kalalım we sağlıklı sıhhatli bebişler dünyaya getirelim. we bana 2de bir bebek yokmu diip sıkıştıranlara wermicem bebeğimi :52:

kaçma masalcım burası tam olman gereken yer aslında. senin gibilerle dolu bir dinlenme tesisi ....:)))

o bebişlere Allahım uzun ömür versin, sağlık versin. kıyamam onlara. sen de üzme kendini, harab etme. hayırlısını dile ve bence çok özel bir anda kalpten dua etmişsin eminim sabrının karşılığını bir gün alacaksın canım.

evet hayatta çok acı şeyler var. Allah sevdiklerimize bir şey vermesin. bizi kimseye muhtaç etmesin ve kalbimize göre versin. inşallah dineleceğim dediğin zaman bebiş süprizini yapıverir size.:nazar:

yaaaaaaaaaaaaaa!!! bişey duydum dün. paylaşammı paylaşmadsammı bilemedim. ama rahatta duramadım. belki sizde duymuşsnuzdr. dün msn de bi arkadaşmla konştum. o da bebek istiyor ama dr.u zayıflaman lazım demiş.siz naptınız dedi.dedim biz aşılma yaptrdk ama olmadı. sen naptın aşılmaa oldumu dedi. yok ben yaptırmam dedi. neden dediğimde wücuda hormon yüklüyolar dedi. ve bu hormonlar ilaçlar ws.ler ilerde meme we rahim kanserine neden oluyormuş öyle dedi ve bence kendi haline bırak dedi. offf kafam karıştı. eğer 2. we 3. aşılamamdada başarı elde edemezsek tüp bebeğe geçilecek sanırım.

Allahım aratmasın hiçbirimize. en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hamile kalalım we sağlıklı sıhhatli bebişler dünyaya getirelim. we bana 2de bir bebek yokmu diip sıkıştıranlara wermicem bebeğimi :52:

hayatım aşılama ilacıyla rahim kanseri olan duymadım. arkadaşın hurafelerle korkutulmuş sanırım. ozaman doğum kontrol hapı kullananların da olması lazım. bu da dünya kadın nüfusunun hatrı sayılır bir miktarı :))))bu biraz da genetik yatkınlık ve cinsel hayatla alakalı. bence korkma. klomendeki hormon oranı kanser yapacak boyutta değil. nerden biliyorsun dersen tecrübeyle sabittir derim sana...korkma arkadaşına da söyle. düşük olmasın diye verilen progestan ilacında da hormon var. bahsettiğimiz hormon da gebelik hormonu :))))

Son düzenleme:
yarın ben de doktordayım. bu sabah nihayet regl oldum. korkunç başağrılarımın geçmesine seviniyorum. yarından itibaren 2. aşılama sürecim başlıyor sanırım. ayrıca çok gerginim kayınvalidem de benim doktora başladı yarın onun da randevusu varmış. çaktırmadan saat kaçta olduğunu öğrenmem lazım ki yakalanmayalım. biz kimseye söylemedik de. inşallah yakalanmayız.:9:

yarın ben de doktordayım. bu sabah nihayet regl oldum. korkunç başağrılarımın geçmesine seviniyorum. yarından itibaren 2. aşılama sürecim başlıyor sanırım. ayrıca çok gerginim kayınvalidem de benim doktora başladı yarın onun da randevusu varmış. çaktırmadan saat kaçta olduğunu öğrenmem lazım ki yakalanmayalım. biz kimseye söylemedik de. inşallah yakalanmayız.:9:

hadi hayırlısıııı....benimde yarın kontrol olacak..yeni hamile kalan arkadaşımıda benim dr a götüreceğiz...bu arada benim regl tarihim gebelik sonrası değişti şimdi 40 ın çıkmasını bekliyorum...ama arada kendimi takip ettim.yumoşlar büyüdü...o günlerde tabi yine çalışmalara devammm:)birde bu duruma göre seyahate çıkıcaz...Denizliye gidicez..tamda o günlere denk geliyor gibi hadi bakalım hayırlısı..yarın akşam birde yatılı msafirim gelecekk...temizlik filan iş çokkkk

naber hanımlar nasılsınız bir gelişmeler varmı....benim belimde kasıklarımda ağrılarım var büyük ihtimalle adet olacağım...temizlik yaptım bugün...koşturdum öyle çokta yoruldum...:39:

Back
X