• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
üzme kendini canım 30 tane hocanın karşısına çıktım heyete çıktım ameliyat oldum rahmim incelendi hiç bişey çıkmadı burdaki doktor pko olduğunu söyledi sol yumurtalığımda anlamadım...adet oldum doktorumu aramadım bile kontrole gitmedim çok acayip kanamam var resmen bütün kanım boşalıyor..ama inat yaptım gitmiyorum doktora...2 yıl erteledim doğudan geleyim öyle...tezin varmış canım ona ver kendini çocuğu unut bak gör kendiliğinden olacak...:49::49:kendiliğinden hamile kalacaksın aslında herşey beynimizde bitiyor...

Elmascım cok saol cnm benim. iyiyim çok sukur. ilk kriz geçti.

bu ay rahatım birşey yapmayacagım, sanki uzerımde koca bır yuk kalkmıs gıbı bu nedenle.. . obur ay da dırek tup bebeğe karar verdik doktorumla. kısmet. 1 asılama sonrasında ılk tup bebek olacak. sen de uzme kendını :) haberleşelim mutlaka... çok ısterım guzel haberlerini almayı. kucuk kızınıda op bnm ıcın...

cuma akşamı antalyaya uçuyoruzz...pzt döneceğiz...2 gün antalya tatili süper olacakk...:)
evde canım sıkılmıştı artıkk..gezmek iyi gelecek..antalya gitmediğim yer değil ama arkadaşlarımızla görüşmek güzel olacak...

sermuh ben antalyada yaşıyorum. nereye geliyorsunuz????tanışalım ya. 0534 311 71 86 numaram buradan tüm kızlara duyurulur. özellikle sana sermuhcuğum.

kızzzllllaaaaaarrrrrrrrrr............ bennn gelldııımmmm....... hepınızı cok cok ozledımmm uzun zaman oldu gıremıyodum cok cok hasta oldm kecı grıbıydı sanırım hastanede bıle yattık karı koca o drece halsızzdık yanii... ama aklım sızlerdeydıı buarada btn kan tahlıllerıme bkıldı esıme spermıyogram yapıldı hıcbı problem yok dr um la gorustum hsg dıye soylemıstı bana ya smdı adet olmayı beklıyorum bgn adetımın 33. gunu daha gelen gıden yok ınsallah hsg ye randevu almama grek klmadan bebısım gelmıstırr sızlerde ne vr ne yokkk kızlar surda marta ne kdlı bakalım hakkımızda hayırlısı meleklerımız yola cıkmaya mı hazırlanıyo dersınızz ??? guzzel haberlerınızı beklıyormmm dualarım sızlerle canlarım bnm =))))

canım hoşgeldin ya özlettin. bizlerde toparlanma yeni başlıyor. belki sen füze etkisi yaparsın bize bebiş haberi verirsin belli mi olur????? problem olmamasına da ayrıca sevindim. uğraşmayacaksın pürüzlerle. ben 1 ay daha erteledim mesela :(((((

kızlaaar, pek bi heycanlıyım, biliyorsunuz tüp bebeğe karar vermiştik, doktor amerika'daydı görüşememiştik, dün geldi bende c.tesiye randevu almışken bugün regli oluverdim. bu ayı kaçırmayalım diye hemen doktoru aradım yarın sabah 8'e randevu verdi. çok heycanlı ve stresliyim aslında, benim aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğne kullanıcam, sonra şimdiye kadar hiç anestezi almadım o da korkutuyor beni.... neyse öyle işte garip duygular içindeyim.
inşallah yarın bi aksilik olmazda 'kist gibi' başlayabiliriz tedaviye. bir arkadaşım dışında bunuda sizlerden başka bilen olmayacak :1:
hakkımızda hayırlısı artık, giriyoruz gene bi yola bakalım:1:

Allah yardımcın olsun canım. bu tesadüflerin bir amacı olabilir. iyimser olalım haberi alalım diyorum. sevgiler

selam herkese.. arkadaşlar bugün rahim filmim çekildi..çok korkuyordum canım acıyacak diye.. ama doktorun diğerine ilaç ilerlemiyor dediğini duyunca acı falan kalmadı..dedim ki bişi olmasın açık olsun da canım yanarsa yansın.. normalde 1 tüp verilen ilaçtan 5 tane verdiler canım yandı ama sonunda açıldı.. doktor enfeksiyon falan geçirmişsin sanırım her ikiside kapanmış.. ama şimdi açıldı artık sroun yok dedi..
ben 2 aşılama oldum.. bu filmi istememiştim..şimdi aşılamalar boşu boşuna yapılmış oldu...
bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum.. doktorum bana beraber olabilirsiniz dedi ama bazı yorumlara baktım radyasyon alındığı için korunmak daha iyiymiş..bilgisi olan varmı bu konuda?

Allahım kadın doğumcu katili olacam ya. valla burdan müşteri edinip kiralık kadın doğumcu katili olmaya karar verdim. bu ne cehalettir? tüp tıkalı mı değil mi diye 2 aşılamadan sonra mı bakılır Allahım ya????acelyacım sen rahat ol biz senin yerine küplere bineriz hayatım:84: radyasyon, x-ray takma direkt olaya dal :9: senin şansın çok yüksek bence sen doğal hamile kalacaksın.:49:

bugun kendine sürtme günü ilan ediyorum:1: sokaklarda sürteceğim:10:, hepinize benden sevgiler. akşam burada buluşalım canlarım. dinlendiğiniz yeter azıcık parmakları çalıştırıp klavye tuşlamanın zamanı geldi:40:

Allahım kadın doğumcu katili olacam ya. valla burdan müşteri edinip kiralık kadın doğumcu katili olmaya karar verdim. bu ne cehalettir? tüp tıkalı mı değil mi diye 2 aşılamadan sonra mı bakılır Allahım ya????acelyacım sen rahat ol biz senin yerine küplere bineriz hayatım:84: radyasyon, x-ray takma direkt olaya dal :9: senin şansın çok yüksek bence sen doğal hamile kalacaksın.:49:

bilgecim iyi dileklerin için tşkler..benim doktorum gerçekten çok iyi.. çok seviyorum onu çok beyefendi...bu işte tamamen benim aceleciliğim ve düşüncesizliğim söz konusu,hata bende yani.. bana estiler gittim pat diye hamile kalmak istedim 6 yıla yakındır evli olduğumuz için doktor ısrarımı kırmadı.. ama film çektirirsen en azından ön tedbir olur dedi. ben de korktum açıkçası.. yok dedim ben istemiyorum diye direttim.. 2 side tutmayınca filmi çektirmek zorunda kaldım.. zaten çok uğraştılar açmak için tekrar tekrar eziyet çekmeyeyim diye.. sonunda tamam dedi.. ben de anlamadım nasıl kapanmış 2 si birden.. çok ilginç.. zaten doktor dedi sonradan oluşan bir tıkanıklık olmasaydı açılmazdı malesef..
neyse şimdi içim biraz daha rahat.. en azından bundan sonra olmazsa sadece Allah ın takdirinden dolayı olacak..ama inşallah olur.. :49: Allah bana 1 tane verirse size 2 tane versin.. ben 3 ayda deliye döndüm.. yıllardır uğraşanları anlayabiliyorum.. Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın...

Son düzenleme:
bilge biz akşam 23,40 uçağıyla geliyoruz..ama hangi semte gidicez nerde olucaz bilmiyorum bizi orda karşılayacaklar...sen orda hangi semtte oturuyorsun ?gittimde ordakilere o semti sorarım...bakarsın hafta sonu bir kahve içeriz...ayy bir anda çok heyecanlandımm:):1::1::1::1:sanki eski bir dostu görecekmiş gibi oldumm....biz denizlide seneler önce aynı dönem tüp bebek arkadaşlarla yazıştık yazıştık sonra buluşmuştukkk...tabi hepsi göbişleriyle gelmişlerdi...sonra iş güç derken koptuk birbirimizden...

heyyyyy antalyaaa duy sesimiiii ben geliyorum......:46::46::46::46::46::46::46:

hadi hayırlsııııı:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: madem biz sırdaşız her gün her şeyi yaz bizede...benimki belirsiz daha dr karar vermedi...:)ben bu işi anlamadım yaaa aşılama yaptırdık sonuç pozitif aşılamadan sonraki 30 gün öylemi böylemi ammada uğraştımm..şimdi yine öylemi böylemi bekle Allahım bekle....şimdi bu kadar beklemeye birde kendiliğimden hamile kalayımda görsün benim şişko dr...:9::9::9::9:

amiiiiiiiiiin canım benim :1::1:

bende bu sabah gittim doktora, asistanları önceden işlemlerimi yaptı, doktor geldi tüm ekiple birlikte ultrasonda baktılar, sorun çıkmadı çok şükür, ardından gene tüm ekip masaya geçtik :1: doktor sperm değerlerinin çok kötü olmadığını, normal yollada hamile kalabililirsin ama uzun sürebilir, aşılamada deneyebiliriz ama tüp bebekde aşılamaya oranlara şansınız 4 kat daha fazla dedi. Aklımda giderken birsürü soru vardı gittiğimde hepsini unuttum :1:birdahakinde yazarsın dedi :1:
doktorla konuşmamız kısa sürdü, zaten gayet ciddi bir adam, lafı çok uzatamıyorsunuz, böyle tipleri çok sevmem ama cool duruşu güven verdi bana.
Görüşme sonrası gene ekibi beni aldı, protokoller imzalandı, süreci anlattılar(ben ezberlemişim çoktan :1:) iğneleri nasıl yapacağımı anlattılar.
Anlaşmalı eczaneleri varmış, ordan ilaçları sipariş ettik, ilaçların tamamı 1,000 tl tuttu. 1500-2500 arası diyorlardı, 1,000 tl olunca sevindim :1:
İlk iğnemi bu akşam 8 de vurucam kızlar.

Bu arada tek embriyo zorunlu mu dedim, kanuna göre evet öyle ama yumurta durumuna göre bakıcaz dedi. Sonra konulucaz bu konuları diyerek beni bozmayıda ihmal etmedi :1:

Hala çok heycanlıyım kızlar, aşılamada hiç böyle olmamıştım, bugün gülücükler saça saça dolaşıyorum :1:
Bu sefer olucakmış gibi geliyor, inşallah inşallah inşallah :1::1::1:

Bakın şimdiden kaptırdım kendimi :1:

amiiiiiiiiiin canım benim :1::1:

bende bu sabah gittim doktora, asistanları önceden işlemlerimi yaptı, doktor geldi tüm ekiple birlikte ultrasonda baktılar, sorun çıkmadı çok şükür, ardından gene tüm ekip masaya geçtik :1: doktor sperm değerlerinin çok kötü olmadığını, normal yollada hamile kalabililirsin ama uzun sürebilir, aşılamada deneyebiliriz ama tüp bebekde aşılamaya oranlara şansınız 4 kat daha fazla dedi. Aklımda giderken birsürü soru vardı gittiğimde hepsini unuttum :1:birdahakinde yazarsın dedi :1:
doktorla konuşmamız kısa sürdü, zaten gayet ciddi bir adam, lafı çok uzatamıyorsunuz, böyle tipleri çok sevmem ama cool duruşu güven verdi bana.
Görüşme sonrası gene ekibi beni aldı, protokoller imzalandı, süreci anlattılar(ben ezberlemişim çoktan :1:) iğneleri nasıl yapacağımı anlattılar.
Anlaşmalı eczaneleri varmış, ordan ilaçları sipariş ettik, ilaçların tamamı 1,000 tl tuttu. 1500-2500 arası diyorlardı, 1,000 tl olunca sevindim :1:
İlk iğnemi bu akşam 8 de vurucam kızlar.

Bu arada tek embriyo zorunlu mu dedim, kanuna göre evet öyle ama yumurta durumuna göre bakıcaz dedi. Sonra konulucaz bu konuları diyerek beni bozmayıda ihmal etmedi :1:

Hala çok heycanlıyım kızlar, aşılamada hiç böyle olmamıştım, bugün gülücükler saça saça dolaşıyorum :1:
Bu sefer olucakmış gibi geliyor, inşallah inşallah inşallah :1::1::1:

Bakın şimdiden kaptırdım kendimi :1:

süperrr.....kendini kaptırrr ama stres yapmadannn bol bol dua oku ..ilk iğneni yapmadan 2 rekat şükür ve isteğin için namaz kıl..strese girdiğin anda bol bol tesbih çek unutma dr ve yapılan işlemler sadece bir gereç her şey Allahın izniyle olacak ve ondan izin iste senin izninle çıktım bu yola filan diye...Allah yardımcın olsun...okuyunca kendimi ilk tüp bebek yaptırdığım zamandaki heyecanımı gördüm...hiç bir şeyi takma kafana...hamilelik başlarsa vucudunda devamlı hamilelik hormonları aldığın için daha duygusal daha hassass olacaksın etrafındakilere özellikle eşine söyle dikkatli davransın..yani biraz çokça el bebek gül bebek yaşa...hiç stres yapma her şey çok kolay geçiyor...transfer yapıldığı andan itibaren bebeğin seninle olacak bunu unutma..:46::46::46::46::46::46::46:

süperrr.....kendini kaptırrr ama stres yapmadannn bol bol dua oku ..ilk iğneni yapmadan 2 rekat şükür ve isteğin için namaz kıl..strese girdiğin anda bol bol tesbih çek unutma dr ve yapılan işlemler sadece bir gereç her şey Allahın izniyle olacak ve ondan izin iste senin izninle çıktım bu yola filan diye...Allah yardımcın olsun...okuyunca kendimi ilk tüp bebek yaptırdığım zamandaki heyecanımı gördüm...hiç bir şeyi takma kafana...hamilelik başlarsa vucudunda devamlı hamilelik hormonları aldığın için daha duygusal daha hassass olacaksın etrafındakilere özellikle eşine söyle dikkatli davransın..yani biraz çokça el bebek gül bebek yaşa...hiç stres yapma her şey çok kolay geçiyor...transfer yapıldığı andan itibaren bebeğin seninle olacak bunu unutma..:46::46::46::46::46::46::46:

regli iken namaz kılamamki :59:
evet canım herşey Allah’tan tabi, bizim yaptıklarımız dediğin gibi araç sadece. İnşallah bu seferki bebeğimi getiren araç olur :1: son cümlen bitirdi beni, hamilelik devam eder yada etmez ama transferden sonra bebeğim benimle olacak. Bu fikir bile tüylerimi diken diken etti. Daha da çok heycanlandım şimdi :66:

bilgecim iyi dileklerin için tşkler..benim doktorum gerçekten çok iyi.. çok seviyorum onu çok beyefendi...bu işte tamamen benim aceleciliğim ve düşüncesizliğim söz konusu,hata bende yani.. bana estiler gittim pat diye hamile kalmak istedim 6 yıla yakındır evli olduğumuz için doktor ısrarımı kırmadı.. ama film çektirirsen en azından ön tedbir olur dedi. ben de korktum açıkçası.. yok dedim ben istemiyorum diye direttim.. 2 side tutmayınca filmi çektirmek zorunda kaldım.. zaten çok uğraştılar açmak için tekrar tekrar eziyet çekmeyeyim diye.. sonunda tamam dedi.. ben de anlamadım nasıl kapanmış 2 si birden.. çok ilginç.. zaten doktor dedi sonradan oluşan bir tıkanıklık olmasaydı açılmazdı malesef..
neyse şimdi içim biraz daha rahat.. en azından bundan sonra olmazsa sadece Allah ın takdirinden dolayı olacak..ama inşallah olur.. :49: Allah bana 1 tane verirse size 2 tane versin.. ben 3 ayda deliye döndüm.. yıllardır uğraşanları anlayabiliyorum.. Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın...

tamam doktorun paçayı kurtardı :))))) inşallah kendiliğinden hamile kalacaksın. bu işlemden sonra doğal yolla kalan çok bayan varmış.

bilge biz akşam 23,40 uçağıyla geliyoruz..ama hangi semte gidicez nerde olucaz bilmiyorum bizi orda karşılayacaklar...sen orda hangi semtte oturuyorsun ?gittimde ordakilere o semti sorarım...bakarsın hafta sonu bir kahve içeriz...ayy bir anda çok heyecanlandımm:):1::1::1::1:sanki eski bir dostu görecekmiş gibi oldumm....biz denizlide seneler önce aynı dönem tüp bebek arkadaşlarla yazıştık yazıştık sonra buluşmuştukkk...tabi hepsi göbişleriyle gelmişlerdi...sonra iş güç derken koptuk birbirimizden...

heyyyyy antalyaaa duy sesimiiii ben geliyorum......:46::46::46::46::46::46::46:

ben konyaaltındayım. merkezde olursan bende araç var rahatça gelebilirim :)))) ben de sevinirim ne güzel olur tanışmak :)))

inşallah canım hepımız ıcın gecerlı hayırlı haberlerı duyunca kendıme olmus kadar sevınıyorum bakalım kısmet bıde bıseyı daha merak edıyorum ben cok oksuruyorum gıcık gıbı oldu asılamadan sonra acaba etlıkermı bu benı tutmasını merak edıyorum
Aşılama yapılırken takılan alet girmemişti dr bana da sürekli öksür demişti ve öylelikle girdi.Bence öksürmenin bi zararı olmaz Allah vercek olduktan sonra sen kafana hiç böyle şeyleri takma iyi düşün iyi olsun inşallah.

kızzzllllaaaaaarrrrrrrrrr............ bennn gelldııımmmm....... hepınızı cok cok ozledımmm uzun zaman oldu gıremıyodum cok cok hasta oldm kecı grıbıydı sanırım hastanede bıle yattık karı koca o drece halsızzdık yanii... ama aklım sızlerdeydıı buarada btn kan tahlıllerıme bkıldı esıme spermıyogram yapıldı hıcbı problem yok dr um la gorustum hsg dıye soylemıstı bana ya smdı adet olmayı beklıyorum bgn adetımın 33. gunu daha gelen gıden yok ınsallah hsg ye randevu almama grek klmadan bebısım gelmıstırr sızlerde ne vr ne yokkk kızlar surda marta ne kdlı bakalım hakkımızda hayırlısı meleklerımız yola cıkmaya mı hazırlanıyo dersınızz ??? guzzel haberlerınızı beklıyormmm dualarım sızlerle canlarım bnm =))))
Hoşgeldin bizi merakta bıraktın.Ayrıca çok geçmiş olsun.İnşallah bebişin seninledir test yapmadın mı?

kızlaaar, pek bi heycanlıyım, biliyorsunuz tüp bebeğe karar vermiştik, doktor amerika'daydı görüşememiştik, dün geldi bende c.tesiye randevu almışken bugün regli oluverdim. bu ayı kaçırmayalım diye hemen doktoru aradım yarın sabah 8'e randevu verdi. çok heycanlı ve stresliyim aslında, benim aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğne kullanıcam, sonra şimdiye kadar hiç anestezi almadım o da korkutuyor beni.... neyse öyle işte garip duygular içindeyim.
inşallah yarın bi aksilik olmazda 'kist gibi' başlayabiliriz tedaviye. bir arkadaşım dışında bunuda sizlerden başka bilen olmayacak :1:
hakkımızda hayırlısı artık, giriyoruz gene bi yola bakalım:1:
Allah yardıncın olsun canım bizde birkere daha aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.

Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamileyimm...?:72:

merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılamam oldu,2 gün önce kantesti yaptırdım bhcg değerim 5.39 çıktı,bugün tekrar yaptırdım değer 9.32 ye çıkmış sizce hamilemiyim...

merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılamam oldu,2 gün önce kantesti yaptırdım bhcg değerim 5.39 çıktı,bugün tekrar yaptırdım değer 9.32 ye çıkmış sizce hamilemiyim...

Valla buyuk ihtimalle hamilesindir canim. Simdiden tebrk ederim. Doktorunla gorusmedinmi peki?

canım hoşgeldin ya özlettin. bizlerde toparlanma yeni başlıyor. belki sen füze etkisi yaparsın bize bebiş haberi verirsin belli mi olur????? problem olmamasına da ayrıca sevindim. uğraşmayacaksın pürüzlerle. ben 1 ay daha erteledim mesela :(((((

kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn:49::49::49::49::49:

Allah yardımcın olsun canım. bu tesadüflerin bir amacı olabilir. iyimser olalım haberi alalım diyorum. sevgiler

bugun kendine sürtme günü ilan ediyorum:1: sokaklarda sürteceğim:10:, hepinize benden sevgiler. akşam burada buluşalım canlarım. dinlendiğiniz yeter azıcık parmakları çalıştırıp klavye tuşlamanın zamanı geldi:40:[/QUOTE]

kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn:49::49::49::49::49:

Canim hayirli olsun:) cok sevindim yaaa... birazda bana umut oldu. Bende gecen ay ilk asilamami yaptirmistim ve tutmadi simdi adetim 1 gun gecikti. Birgunden bisey olmaz belki ama olsun umut etmeye deger:) Allah hayirliisyla saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin

Ilgimdisi... birsey sorucam, asilamadan sonraki ay adet dongun eski duzeninemi dondu yani hangi tarihe gore hesapladin? Asilama yaptigimiz ay ben 26. gun adet oldum ki normalde 30-31. gun oluyo.???

yeni topiğimiz hayırlı olsun bacılarım benim kızkardeşim yok burdaki hepiniz bacılarımsınız bilgecim sermuhcum ilgimdisi ve adını daha sayamadığım bi çok kişi evet ben geldim antalyadayım iyi bi tatil geçirdim ailemle bizim oralar biraz soğuktu ama yinede olumsuz geçen bi aşılama sonrası soğuk bile olsa tatil bana iyi geldi biraz almancı tatiline benzedi benimki yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizde gelmeyip gelmeyip bi gelip 1 ay kalırlar ya benimkide 3 hafta oldu bu konuda eşimin anlayışana çok teşekkür ediyorum ama nedense ben yokken bulaşık makinesini çalıştırmayıp sadece içine biriktirip tabaklarımı küflendiren pembe çoraplarımı siyah çamaşırlarla yıkayp koyu mora çeviren kocama ne desem azdır bugün DR A gidiyorm dün adet oldum ve tekrar aşılama başlıyo yine birbirimizin dualarındayız arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dr sonrası yine yazarım biliyosunuz benim dr ali fuat şengör gittikmi gece 10 dan önce eve gelme şansımız olmuyor

[/QUOTE]

ilgimdışı inanamıyoruuuuum, çoook sevindim canım, ohhh be sonunda bebek haberleri alalım böyle işte :66::66::66: allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın, darısı tüm isteyenlerin, bizlerinde başına inşallah.

kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn

Canim tebrikler gelismerini merakla bekliyor olacagiz.Topigimizde hergun yeni hamilelik haberleri duyurmak kismet ettirsin Yuce Rabbim .....

Back
X