kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunncanım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Bu gün sen beni güldürdün allahta seni güldürsin hamiş bacım
![]()
çok güsel haberler ya. haydi hayırlısı.
yarın sabah yumurtaların durumuna bakılması için ilk kontrolüm var.
günlerdir çok heycanlıydım, bu sefer olacak diye düşünüyordum, bugün nedense çok karamsarım, sanki gene boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor. iğneler falan neysede bu devamlı git geller canımı sıkıyor. tüp bebek yaptırdığımızı kimseye söylemediğimden doktora her gidişimde iş yerine bişeyler uyduyorum, bu sürecin en sıkıcı tarafı bu işte. yarın sabah için uyduracağım şeyin sıkıntısı sabahtan beri içimde.offff bu kadar sıkıntıya bebeğim gelsede hepsini unuttursa
![]()
tebrikleeeeeeeeer. haydi bakalım sıralandık.allah hepimize bebeklerimi sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin.bende kimseye söylememe taraftarıyım özellikle ailelere.
kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn
hayırlı olsun. çok sevindim inan. her güzel haber bir umut demek bizim için. allah tamamına erdirsin. bize de nasip etisn.
Merhaba arkadaşlar 18 gün önce aşılama yaptırdım,4 GÜN önceki değerim 5.39 du,iki gün önce yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı,bugün yine test yaptırdık 12.42 çıktı sizce hamile olma olasılığım varmı?dr'um bi hafta daha bekle kesin bişey söleyemiyiz diyo...
dr.n bekle diosa beklicez ama değerlern yükselmesi sanki hamileymşsn gibi ama. en garantisi beklemek.inş.![]()