• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar tatilim devam ediyor...arkadaşalarım ailem dostlarım herkezin yanına koşturuyorum...evde yatmaya baya alışmışım koşturmaktan yorulmaya başladım...mis gibi anne yemekleri yiyorum...bol bol sohbet kahve falları ohhh keyfime diyecek yok...
bu ay yumurtlama zamanım tam eşimin yurt dışından döneceği güne denk geliyor bakalım deneme yapacaz..:) yine olmazsa nisanda aşılama var ve ben eminimki nisanda bebişim gelecek..kalbime öyle doğuyor..
bu arada bir kaç günde bu ne ortalık hamiş dolmuş:1::1::1:gizem,polyana tebrikler.....ilgimdisi ekip başı oldu sizide sürükledi kırkımız karışmasın diye bekliyoruz...bizda arkadan gelecez...yola devam...
bilge bak yazdım...sizi unutmadım arkadaşlar...bu arada yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz ve tez hamiş olursunuz diyorum...bir şey duydum mart ve nisan doğurganlığın en yüksek olduğu zamanlarmış...bilgenin mart bereketinin aslı var yani...bilge kistleri gidermek için bir beslenme şekli varmı onları araştır bende bakarım.eliz senin nasıl gidyor merak ettim valla..
zaten burda nedense çok fena bağlandım ne oldu ne yaptılar acaba diye meraktan çatlıyorum...
hadi bakalım kızlar koca popişleri kaldıralım:61::61::61:çalışmalara devam:61::61::61:

ayy sermuh agzından bal damlıyo ınsallah sakasını yaptıgın kırkımız karısmasın lafın gercek olur ınsallah saatıne denk gelmıstır... tatıle devam bol enerjı topla hazırlıklarda yorulmak yok...:nazar::nazar:

kızlaarr dun aksam dr a gıttık ama halımızı gormenız lazım esımın sekerı cıktı 400 e annem babam ben esım ohh aılece gorduk bebegımızıı... kalp atıslarını gorsenız kızlar mınımınnacık ufacıkkk ama kafası yuzu bellı sankı dr daha onlar et parcası gıbı desede bn gordum sankı yada gormek ıstedım kızlarrr ama cok agladım sankı bu dusuk tehlıkesınden olan agrılarım bıle bebegımı gorunce gectı gıbı ıcımde rahatladı heralde kalp atıslarını duyunca bomba gıbıyım agrılarım cok az ve arada oluyo dr um sadece bır durak mesefası kadar yurumeme ızın verdı kendı yemegını yapabılırsın ama cok ayakta kalmadan dedı progestana devam ama artık agızdan l artık dedıproluton ıgne pazar vurul yeter dedı kızlarr cok sukur cokkkk sukurrrr Rabbım hepınıze nasıp etsın bnm gıı hamıle olanların da Rabbım kucagında gostersınn kızlar bol bol calısın ozlellıkle akınınıın cok oldugu gunlerde o gunler kıstlerınız olsa daha yumurtlama gununuz dun dr um soyledı hadı dualarım sızınle...

kızlarr acil yardım bu sabah üç damla sıvı geldi benden içççamaşırıma işemiş gibi aşılamadan sonra 10. günüm merak ediyorum neydi şimdi bu? bu durumu yaşayanınız oldu mu?

kızlarr acil yardım bu sabah üç damla sıvı geldi benden içççamaşırıma işemiş gibi aşılamadan sonra 10. günüm merak ediyorum neydi şimdi bu? bu durumu yaşayanınız oldu mu?

merhaba canım bılemıyorm kii bn asılama oldugum zaman uc damla sıvı degılde sureklı akıntım olurdu dedıgın gıbı ısemıs gıbıydı ama bnm negatıftı cnm sabret ıkıgun snra adet gormezsen test yaptır canım bnm... ama bu ay kendılıgınden hamıle kaldım ve senın dedıgın ne kı ogrenmeden once hamıle kaldıgımı ıc camasırım sureklı ıslaktı gunluk pet yetmıyodu kadın pedı koydum ... o yuzden hıc kafana takma alnının yazısı tatlımm...

merhaba canım bılemıyorm kii bn asılama oldugum zaman uc damla sıvı degılde sureklı akıntım olurdu dedıgın gıbı ısemıs gıbıydı ama bnm negatıftı cnm sabret ıkıgun snra adet gormezsen test yaptır canım bnm... ama bu ay kendılıgınden hamıle kaldım ve senın dedıgın ne kı ogrenmeden once hamıle kaldıgımı ıc camasırım sureklı ıslaktı gunluk pet yetmıyodu kadın pedı koydum ... o yuzden hıc kafana takma alnının yazısı tatlımm...

cevabın için sağol canım Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini

kızlaarr dun aksam dr a gıttık ama halımızı gormenız lazım esımın sekerı cıktı 400 e annem babam ben esım ohh aılece gorduk bebegımızıı... kalp atıslarını gorsenız kızlar mınımınnacık ufacıkkk ama kafası yuzu bellı sankı dr daha onlar et parcası gıbı desede bn gordum sankı yada gormek ıstedım kızlarrr ama cok agladım sankı bu dusuk tehlıkesınden olan agrılarım bıle bebegımı gorunce gectı gıbı ıcımde rahatladı heralde kalp atıslarını duyunca bomba gıbıyım agrılarım cok az ve arada oluyo dr um sadece bır durak mesefası kadar yurumeme ızın verdı kendı yemegını yapabılırsın ama cok ayakta kalmadan dedı progestana devam ama artık agızdan l artık dedıproluton ıgne pazar vurul yeter dedı kızlarr cok sukur cokkkk sukurrrr Rabbım hepınıze nasıp etsın bnm gıı hamıle olanların da Rabbım kucagında gostersınn kızlar bol bol calısın ozlellıkle akınınıın cok oldugu gunlerde o gunler kıstlerınız olsa daha yumurtlama gununuz dun dr um soyledı hadı dualarım sızınle...

Maşallah canım Allah nazardan saklasın seni ve bebişini ne güzel kalp atışlarını da duymuşsunuz.İnşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.Darısı artık benim ve diğer arkadaşların başına inşallah ayağını bolca yere sürüde arkandan hemen gelelim inşallah :1:

Klomenle değilde gonal f kullanarak aşılama olduğum da benden de sürekli sıvı geldi.Sanırım göbekten vurunduğumuz iğnelerden diye düşünmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum.İnşallah bebişin seninledir.

cevabın için sağol canım Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini

aminn canım ınsallah...

Maşallah canım Allah nazardan saklasın seni ve bebişini ne güzel kalp atışlarını da duymuşsunuz.İnşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.Darısı artık benim ve diğer arkadaşların başına inşallah ayağını bolca yere sürüde arkandan hemen gelelim inşallah :1:

surudum surudum bk tek tek gelıyosunuzz...amınn cylın rabbım hepınıze nasıp etsın..dualarımdasınız...

bende bugun çektirdim rahim filmini bendenmi kaynaklandı bilmiyorum ama hayatımın en kötü tecrübesiydi hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum. film çekimini 3 sefer tekrarladı ilk denemede rahim ağzında tıkanıklık varmış sıvı hiç içeri girmedi aletlerin hemen hepsi cıkarılıp daha incesi takıldı bu sefer az da olsa rahim agzı acıldı dedi sonra tekrar yerleştirdigi butun aletleri cıkarıp tekrar ilkini taktı asıl verilmesi gerektigi gibi cekti filmi yaklasık yarım saat sürdü bi cok kişi basit oldugunu yazdıgı için anesteziye gerek yok dedim ama resmen işkence gibiydi. ve işin kötü tarafı film tam cıkmadı ve bir ay sonra tekrar cekelim dedi kafayı yiyecem bir ay sonra aynı işkenceyi cekecegimi düşünmek delirtti beni:( ben asılama tedavisi istiyordum artık beklemek istemiyordum ama doktor tıkanıklık acıldı asılamaya gerek yok bi kaç ay daha deneyin dedi bu ay hamile kalma sansım cok yüksekmiş hiç bi sorun görünmüyormuş kızlar lütfen dua edin bu ay hamile kalırım inşallah yoksa bir daha o işkenceyi çekmek epey zor olacak astım hastası oldugum içinde anestezi almaya cesaret edemiyorum dualarınızı bekliyorum:(

biraz uzun oldu ama ne yapıyım:(

bilge cim bu ne güüzel dilekler aynı şeyleri tez zamanda bende sizler için diliyorum sevgili kardeşlerim:49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım tüm arkadaşlarım ve kendim için dileğim daha fazla yıpranmadan kendi mucizelerimizi yaşamamızdır. Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah. sen de bizim kardeşimizsin.

yok canım benim 2.aşılama ikisinde de kanama olmadı ama ilkinde acayip ağrım vardı şimdi ise yok aşılamada bile ağrım olmadı ilkinde yeri göğü deldim desem yeri ve teste 18.gün gittim ve test sonucu almaya giderken adet oldum bu sefer ilkindeki gibi heyecanlı değilim eskisi gibi günde saymıyorum zamana bıraktım rabbimin bi bildiği vardır diyorum kanama genelde cok olmaz diye biliyorum ama bunu mutlaka dr.una sor derim ben burda ne desem yanlış bi cevap olur yarın ilk işin bence bunu sormak olsun canım ve hap kullanıyomusun progestan hapı bana dr um verdi kullanmam için inşallah senin benim bilge sermuh eliz daha adını sayamadım herkes için hayırlı olsun bebişlerimiz tez vakitte gelsin gelişmeleri burdan yaz lütfen dualarımdasın canım rabbim yüzünü güldürsün kimseyi bu acıyla terbiye etmesin

ecebru biliyor musun bugun ben de aynı seyleri dusundum. aklım fikrim karnımdaydı, kendimi dinliyordum sürekli son zamanlarda umrumda değil. doktora gideceğim pazartesi, eskiden o gun gelmezdi şimdi umrumda değil ya hemen pazartesi oluyor :))) ilk aşılamanın hayalkırıklığı beni duyarsızlaştırdı. ne bileyim belki böyle relax olmak lazımdır. bu arada atopik dermatit rahatsızlığı olan yani ota moka alerjisi olan kocamın keçiboynuzu tozu içiriyordum ona da alerjik reaksiyon gösterdi. yiyemiyor diye almıştık tozu sıcak suda nescafe gibi içiriyordum gözü şişti 2. içişten sonra. bendeki şansa bakar mısınız????????????

çook sağol canım, inşallah öyledir, inşallah annesine tutunmuştur bebeğim, bugün 6. günüm son 4 gün kaldı, heyecan dorukta :1:

canım iyi dersler başarılar sana,
inşallah döndüğünde listemizdeki hamiş sayısı kooooocaman olur, bende burda hamişim hamişim hamişim diye yazmış olurum.:1: amin amin amin amin:1:

bilge'cim inşallah öyledir, bende olumlu bi işaret olarak görüyorum yada görmek istiyorum, o kadar çok kafam bununla meşkulki anlatamam, uyuyamıyorum bile, baksana işe gitmediğim halde sabahın 7 sinde ayaktayım ve forum okuyorum:1::1:
bebeğimle konuşuyorum, konuşuyoruz, hamileymişim gibi yaşıyoruz, olmama ihtimalini düşünemiyorum bile, Allahım inşallah nasib eder bize ve tüm bekleyenlere.

hadi hadi konuşmaya devam bebekle o oturma odasına geldi annesi. ayy elizim inşallah verirsin o haberi heyecanla bekliyoruz :)))))

dr kanama olabilir dedi bilmiyorum artık progestan kullanmıyorum ne yazık hiçbir ilaç vermedi şuan beklemedeyim ama karnım ağrıyor aaşılamadan sonra bir öncekide hiçbir ağrı sızı yoktu,hayırlısı artık ne diyelim sevgiler:emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

amaaaan bana da vermedi progestan dert etme. kimi vermiyor gerek görmüyor hatırlarsan Elmas bayılmıştı ya da bayılacak gibi olmuştu progestan yüzünden. yan etkisi çok. sen dua et, içini ferah tut.

canım mutluluğunuz daim olsun inşallah. eşini okuyunca da hem sevindim hem üzüldüm inşallah iyidir şimdi. biz sıkıldık kocamla çalışmaktan ... görev gibi yapamıyoruz ... doktora bi gidelim de.

lütfen sen de dikkat et. doktorun dediklerini harfiyen yap. zaten yapacağından eminim. darısı da bizlerin başına olsun.

bende bugun çektirdim rahim filmini bendenmi kaynaklandı bilmiyorum ama hayatımın en kötü tecrübesiydi hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum. film çekimini 3 sefer tekrarladı ilk denemede rahim ağzında tıkanıklık varmış sıvı hiç içeri girmedi aletlerin hemen hepsi cıkarılıp daha incesi takıldı bu sefer az da olsa rahim agzı acıldı dedi sonra tekrar yerleştirdigi butun aletleri cıkarıp tekrar ilkini taktı asıl verilmesi gerektigi gibi cekti filmi yaklasık yarım saat sürdü bi cok kişi basit oldugunu yazdıgı için anesteziye gerek yok dedim ama resmen işkence gibiydi. ve işin kötü tarafı film tam cıkmadı ve bir ay sonra tekrar cekelim dedi kafayı yiyecem bir ay sonra aynı işkenceyi cekecegimi düşünmek delirtti beni:( ben asılama tedavisi istiyordum artık beklemek istemiyordum ama doktor tıkanıklık acıldı asılamaya gerek yok bi kaç ay daha deneyin dedi bu ay hamile kalma sansım cok yüksekmiş hiç bi sorun görünmüyormuş kızlar lütfen dua edin bu ay hamile kalırım inşallah yoksa bir daha o işkenceyi çekmek epey zor olacak astım hastası oldugum içinde anestezi almaya cesaret edemiyorum dualarınızı bekliyorum:(

canım çok çok geçmiş olsun. okudukça içim sızladı. demek sende tıkanıklıktan kaynaklanan bir sorun var. dua edelim de doğal yolla kal ve bu ızdırabı tekrar yaşama. anestezi neden almadın diyecektim astım olduğunu yazmışsın. sadece narkoza mı var tepkime yoksa damardan verilen anestezi ilaçları da dokunuyor mu???? yani eğer hamile kalmazsan bir dahakine çekme aynı acıyı ya, kıyamam gerçekten. çok çok geçmiş olsun tekrar inşallah mükafatın bebiş olur:48:

canım çok çok geçmiş olsun. okudukça içim sızladı. demek sende tıkanıklıktan kaynaklanan bir sorun var. dua edelim de doğal yolla kal ve bu ızdırabı tekrar yaşama. anestezi neden almadın diyecektim astım olduğunu yazmışsın. sadece narkoza mı var tepkime yoksa damardan verilen anestezi ilaçları da dokunuyor mu???? yani eğer hamile kalmazsan bir dahakine çekme aynı acıyı ya, kıyamam gerçekten. çok çok geçmiş olsun tekrar inşallah mükafatın bebiş olur:48:

ben anesteziden korkuyorum olurya astım tepki verir diye bide burda yazılanları okuyunca basit sandım bu kadar kötü olacagını bilemedim ki normalde bole olmuyormus doktorda soyledi normalde tıkalı cıkarsa bırakılır dedi ama bende epey ugrastı acmaya calıstı acıldı da normalde 3 film falan cekilirmiş bende 9 film cekildi ama yinede net olmadı nerdeyse bi kez daha cekecekti ama bende derman kalmadı o yüzden önümüzdeki aya erteledi. sans iste buda beni buldu eşime cok umutlu konuşmuş belkide diger aya geldiginizde filme hiç gerek kalmadan hamile olur falan demiş

ben anesteziden korkuyorum olurya astım tepki verir diye bide burda yazılanları okuyunca basit sandım bu kadar kötü olacagını bilemedim ki normalde bole olmuyormus doktorda soyledi normalde tıkalı cıkarsa bırakılır dedi ama bende epey ugrastı acmaya calıstı acıldı da normalde 3 film falan cekilirmiş bende 9 film cekildi ama yinede net olmadı nerdeyse bi kez daha cekecekti ama bende derman kalmadı o yüzden önümüzdeki aya erteledi. sans iste buda beni buldu eşime cok umutlu konuşmuş belkide diger aya geldiginizde filme hiç gerek kalmadan hamile olur falan demiş

benim kankam ileri astım hastası öyle böyle değil. sprey kullanmıyor ama herşey yasak, dokunuyor. kürtaj olurken aneztezi aldı yüreğimiz ağzımıza gelmişti ama çok şükür hiçbir şey olmadı. doktoruna sorsaydın keşke. hamile olmazsan eger diger film için bir danış bence. o acıyı çekme :50: daha önce nasıl farkedilmedi bu tıkanıklık? bu doktorun yeni mi????

aslında ceken benim doktorum degil ben kırsehire yeni tasındım kayseride bi prof ayarladım oda film için bu doktoru ayarladı ögrencisiymiş kadın profa kendini ispatlamak için tıkanık yeri bile acmaya calıstı vede actı ama net cıkmadıgı içinde bu filmi ona gönderemem dedi ve tekrar cekelim dedi bakalım inşallah gerek kalmaz

canım neden anesteziyle çekilmedinki o filmi bende iki kez çekildim ilki ayıktı ama çok acı çektim anlatamam ikincide anestezi ile oldum hiçbirşey hissetmedim ağrı bile yine çekilirsen anesteziyle çekil tavsiye ederim.inşallah gerek kalmaz.on on beş dk uyutuyorlar aklında bulunsun sevgiler

arkadaşlar bu aşılama kaçıncı gün belli olur aacaba 25 mart evlilik yıldönümümüz acaba diyom varsa belli olurmu süpriz yapsam eşime.ama bide diyom yoksa moralim bozulacak ne yapmalıyım sizce.25 martta 11 . gün olacak aşılama için 14 .gün pazartesiye denk geliyor fikirlerinizi bekliyorum iyi geceler

kızlar iyi geceler bugun nihayet geldi kırmızılar yarın dr la görüsecem bakalım igneleri kaç dozdan baslatacak ben 75le denedim ilk asılamamda ama pek etkili olmamıştı dr söylücem fazla ile baslayalım die bakalım canlarım dualarınızda unutmayın arkadasınızı sevgiler hepinize......:49:

arkadaşlar bu aşılama kaçıncı gün belli olur aacaba 25 mart evlilik yıldönümümüz acaba diyom varsa belli olurmu süpriz yapsam eşime.ama bide diyom yoksa moralim bozulacak ne yapmalıyım sizce.25 martta 11 . gün olacak aşılama için 14 .gün pazartesiye denk geliyor fikirlerinizi bekliyorum iyi geceler

canım ya olursa çıkar heralde bilmiorum ama bewn hiç kan testi yaptırmadım asılama sonrası 14günde adet gördüm zaten inş.minik melegin seninledir bu evlilik yıldönümünü 3 kişi kutlarsınız allah yardımcın olsun beklemek çok zor bende baslıcam bekleyişlere..............:49::emir_bebek:

Back
X