ağzına sağlık açelyacım... keşke benim eltim benden önce hamile kalsa diyordum hep kendisiyle çok samimiyetimiz yok ama düşmanlığımda yok..önceleri onun olsun sonra benim baktım zaman geçiyor.. bende yavaştan başlıyayım dedim ama olmadı... canım benim inşallah tez zamanda hamile kalırsın o ezik kadının ağzı kapanır açılmaz bir daha![]()
sen eltinden önce hamile kalsan sonuçta 2 yıl beklemişsin kimse gücenmez,yanlış anlamaz.. ama benim eltim hamile kalmadan önce kayınpederime ^ babacım merak etmeyin ben size bir torun vericem^ diyor zaten o ay hemen hamile kalıyor.. yaşı çok küçük olduğu için zaten en verimli zamanlarıydı..Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ne diyeyim.. ama bu durumda benimle alakalı bişiler bulması,konuşması beni çok üzdü.. aramızda 8 yaş var.. benim onu kıskanmam gerekirken o benimle yarışıyor anlamadım gitti.. acıyarak bakıyor ve neler neler diyor daha doğmadan..^^herkesi çok mutlu ettim,kayınpederim başta herkes etrafımda pervane şekerim... erken yaşta doğuruyorum,çağ farkı olmayacak çocuğumla.. ay sen 30 oldun dimi^^ diyor.. ben de diyorumki çalışmıyorsun doğur büyüsün işe girmeden.. çalışırken insan erteliyor iyiki benim gibi yapmadın diyorum.. bu seferde ne dese beğenirsiniz ^^ üniversite okumadım şekerim çünkü üniversitede insanlar yoldan çıkıyorlar...^^ ben bakakaldımm...

şurada yazsam konuştuklarını gülersiniz vallahi... ben de içimden gülüp geçiyorum.. keşke bir de yüzüne karşı gülebilsem ama daha 6 aydır ailemizin içinde pat diye küslük falan olur eşim ve kardeşinin arası bozulur Allah korusun....
işte böylee... minnasu bizim gibi gelinler, eltilerr dostlar başına olsun diyelim