• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ağzına sağlık açelyacım... keşke benim eltim benden önce hamile kalsa diyordum hep kendisiyle çok samimiyetimiz yok ama düşmanlığımda yok..önceleri onun olsun sonra benim baktım zaman geçiyor.. bende yavaştan başlıyayım dedim ama olmadı... canım benim inşallah tez zamanda hamile kalırsın o ezik kadının ağzı kapanır açılmaz bir daha:46:

sen eltinden önce hamile kalsan sonuçta 2 yıl beklemişsin kimse gücenmez,yanlış anlamaz.. ama benim eltim hamile kalmadan önce kayınpederime ^ babacım merak etmeyin ben size bir torun vericem^ diyor zaten o ay hemen hamile kalıyor.. yaşı çok küçük olduğu için zaten en verimli zamanlarıydı..Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ne diyeyim.. ama bu durumda benimle alakalı bişiler bulması,konuşması beni çok üzdü.. aramızda 8 yaş var.. benim onu kıskanmam gerekirken o benimle yarışıyor anlamadım gitti.. acıyarak bakıyor ve neler neler diyor daha doğmadan..^^herkesi çok mutlu ettim,kayınpederim başta herkes etrafımda pervane şekerim... erken yaşta doğuruyorum,çağ farkı olmayacak çocuğumla.. ay sen 30 oldun dimi^^ diyor.. ben de diyorumki çalışmıyorsun doğur büyüsün işe girmeden.. çalışırken insan erteliyor iyiki benim gibi yapmadın diyorum.. bu seferde ne dese beğenirsiniz ^^ üniversite okumadım şekerim çünkü üniversitede insanlar yoldan çıkıyorlar...^^ ben bakakaldımm... :53::53::53:
şurada yazsam konuştuklarını gülersiniz vallahi... ben de içimden gülüp geçiyorum.. keşke bir de yüzüne karşı gülebilsem ama daha 6 aydır ailemizin içinde pat diye küslük falan olur eşim ve kardeşinin arası bozulur Allah korusun....
işte böylee... minnasu bizim gibi gelinler, eltilerr dostlar başına olsun diyelim :62::62:

hoşgeldin tatlım çok şükür iyi bak bebişe kendine canım ya sigarayı bırakıorum ben sen nası içtinmi hamile kalmadan önce yoksa tamamen bırakmışmıydın seni içio dio hatırladım geçen asılama oldumuzdaöle demiştin sankiyada ben mi yanlıs hatırladım:16:valla çok zor aksamları daha çok istio canım ama bugun tam 4gün oldu.....

canım bnm bn ılk asılmadan 2 gun once bırakıtm sıgarayı ee asılama tutmadı ocakta bıde hmn ışe baslaadm hıcc aramadm sıgarayı bıda adet gormeden hamıle kaldımm zatn hıc kııcmedem anlıcagnn aman sakın ıceyım deme ne guzel 4gun olmus malum sıgara yumurtalarn gelışımı ıcn cok etkılıı ok cnm?

hayırdır canım hastaneye niye gittin.nasılsın

valla cnm cok sukur dıyım yınede ama dusuk tehlıkesndn yattm ıkı gece smdı evdeym ama agrılrm dvm edıoo yatıcm 16.haftaya kdrr

ecebru nasılsın canım
moraller nasıl

ayy canım aslında iyi değil tüp bebeğe başlıycazda tutmazsa diye bundada korku yaşıyoruz bakalım biraz kendi haline bıraktık presedle hamiş kalamadım ama yinede kalan presede bu ay bi daha deniycez bide kocakarı yöntemi deniycem eşim kafam dağılsın die 3gündür çocuk gezdirir gibi beni gezdiriyor tahtalı ya gittik teleferiğe bindik azcık başka şeyler konuşalım diye ulupınara falan götürdü ama orda bi çocuk görüyoruz inşallah bizimde olur diyoruz bakıyoruz allahım bana bi evlat ver diyorum evi dağıtsın onun yaramazlıklarından bi yere çıkamayalım sabaha kadar uyumazsın hilkat garibesi gibi olalım etrfa karşı ne diycemizi şaşırdık iyice milletten bıktık yapın çocuk bakın başbakanımız bile 3 çocuk diyo sizde yok versin tüp bebek paramıda yapalım 3 tane allahım kimseyi evlat olayıyla sınamasın çok zor sende durumlar ne

yok canım yaaa mayısta gideceğim inşalah eşimin değerlerini düzeltmeye çalışıyoruz.sen neler yapıyorsun?

hala dinleniyorum ne güzel dinlene dinlene karpuz gibi büyüyorum. ama üşüttüm herhalde baktım tamb oğazım acıyor tarçın çayı içiyorum şu an.çayı alışım da ilginç : markette geziniyordum o arada ilgimdisi aklımdaydı. tarcın çörekotu falan demişti ya . içimdeen de nasıl içiliyor ki derken çay bölümünde olduğumu o an farkettim. acaba dedim tarçınlı var mıdır aa bi baktım tam karşısındayım. alayım ne kaybederim ki dedim. ve aldım ki ben normal çayı bile aramam hiç hoşlanmam bi umut işte :))))) kistlerim geçsin doktor kontrolde ok desin aşılama olacak. ama biz de tüp'e kadar gideceğiz en sonunda...

ayy canım aslında iyi değil tüp bebeğe başlıycazda tutmazsa diye bundada korku yaşıyoruz bakalım biraz kendi haline bıraktık presedle hamiş kalamadım ama yinede kalan presede bu ay bi daha deniycez bide kocakarı yöntemi deniycem eşim kafam dağılsın die 3gündür çocuk gezdirir gibi beni gezdiriyor tahtalı ya gittik teleferiğe bindik azcık başka şeyler konuşalım diye ulupınara falan götürdü ama orda bi çocuk görüyoruz inşallah bizimde olur diyoruz bakıyoruz allahım bana bi evlat ver diyorum evi dağıtsın onun yaramazlıklarından bi yere çıkamayalım sabaha kadar uyumazsın hilkat garibesi gibi olalım etrfa karşı ne diycemizi şaşırdık iyice milletten bıktık yapın çocuk bakın başbakanımız bile 3 çocuk diyo sizde yok versin tüp bebek paramıda yapalım 3 tane allahım kimseyi evlat olayıyla sınamasın çok zor sende durumlar ne

canım moralini bozma. eşinin duyarlılığına alkış alkış alkış:46::46::46::46: tüp bebekte şans oranı daha yüksek olumlu seyler düşün. hayaller kur, dua et. ben de bunları yapıyorum. bıraktım otu çöreği artık. bunaldım. yaz da geliyor işimiz hep yabancılarla bir yere gidemeyiz ki kafamı dağıtayım...

topiğin gece bekçisi oldum geliyorum gidiyorum hepiciğiniz araziiii:10: ben her akşam 8:30 dan sonra buralardayım arkadaşlar. umarım bir gün aynı anda en az 3 kişi online olabiliriz.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sen eltinden önce hamile kalsan sonuçta 2 yıl beklemişsin kimse gücenmez,yanlış anlamaz.. ama benim eltim hamile kalmadan önce kayınpederime ^ babacım merak etmeyin ben size bir torun vericem^ diyor zaten o ay hemen hamile kalıyor.. yaşı çok küçük olduğu için zaten en verimli zamanlarıydı..Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ne diyeyim.. ama bu durumda benimle alakalı bişiler bulması,konuşması beni çok üzdü.. aramızda 8 yaş var.. benim onu kıskanmam gerekirken o benimle yarışıyor anlamadım gitti.. acıyarak bakıyor ve neler neler diyor daha doğmadan..^^herkesi çok mutlu ettim,kayınpederim başta herkes etrafımda pervane şekerim... erken yaşta doğuruyorum,çağ farkı olmayacak çocuğumla.. ay sen 30 oldun dimi^^ diyor.. ben de diyorumki çalışmıyorsun doğur büyüsün işe girmeden.. çalışırken insan erteliyor iyiki benim gibi yapmadın diyorum.. bu seferde ne dese beğenirsiniz ^^ üniversite okumadım şekerim çünkü üniversitede insanlar yoldan çıkıyorlar...^^ ben bakakaldımm... :53::53::53:
şurada yazsam konuştuklarını gülersiniz vallahi... ben de içimden gülüp geçiyorum.. keşke bir de yüzüne karşı gülebilsem ama daha 6 aydır ailemizin içinde pat diye küslük falan olur eşim ve kardeşinin arası bozulur Allah korusun....
işte böylee... minnasu bizim gibi gelinler, eltilerr dostlar başına olsun diyelim :62::62:

canım benim ne densizmiş o senin okumuşluğunu çalışıyor olmanı kıskanıyor valla kusura bakma öyle görünüyor şimdi elinde fırsat olsa okumak için o yoldan çıkmış insanlar diye tabir ettiği insanlar gibi olabilmek için herşeyini feda eder..sende ona deki benim çocuğum çok şanslı olacak benim gibi eğitimli bilinçli bir annesi olacak diye ohh çok şanslıyım ki bir işim var ondan sonra istediğim zaman çocuk yaparım dee..ben iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizden beri eşim çocuk isterdi ama ben eltim için bir yıl gibi bekledim..birde baktım onların hiç umrunda değil o yüzden rahatım

canım benim ne densizmiş o senin okumuşluğunu çalışıyor olmanı kıskanıyor valla kusura bakma öyle görünüyor şimdi elinde fırsat olsa okumak için o yoldan çıkmış insanlar diye tabir ettiği insanlar gibi olabilmek için herşeyini feda eder..sende ona deki benim çocuğum çok şanslı olacak benim gibi eğitimli bilinçli bir annesi olacak diye ohh çok şanslıyım ki bir işim var ondan sonra istediğim zaman çocuk yaparım dee..ben iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizden beri eşim çocuk isterdi ama ben eltim için bir yıl gibi bekledim..birde baktım onların hiç umrunda değil o yüzden rahatım

cahille cahil olmamak için cevap vermemeyi tercih ediyorum.. sahsıma bir hakareti olmadığı sürece muhatap olmam.. kimin önce çocuk yaptığı önemli değil.. evlenmiş ,isterse doğurur isterse doğurmaz.. ama bunu marifetmiş gibi anlatması yada şimdi kendini üstün konumda görmesi yanlış.. bide neye güveniyor ben onun yerinde olsam konuşamam Allah korusun herşey olabilir,çocuk doğmadan ballandıra ballandıra anlatıp,onu hava atmak için kullanmak çok yanlış bence..düşüverirse ne olacak? Allah kimseye göstermesin ama oluyor hamileliklerin bir çoğu sonlanıyor.. ben çocuğumu böyle bir şeye malzeme edemem açıkcası..
neyse bakalım hepiniz için dua ediyorum.. sizden de dualarınızı bekliyorum.. Allah ım inşallah çok bekletmeden verir bebişlerimizi..iyi geceler..

kızlar şu an erkek sesine sahibim. boğazım felaket ağrıyor. bahar beni de vurdu :(((( bu arada gezinirken bir topik açmışlar çok güldüm akşam akşam : YAPALIM 1 NİSAN ŞAKASI ARALIK'TA TEMİZLEYELİM BEBEK KAKASI hahahahahaha valla süper.

hepinizden şaka bekliyorum şaşırtalım birbirimizi

bilge yarın aşılamanın 14 günü inşallah bir mucize olurda bebek haberi alırım dua edin bana .tahlil yaptırmayacağım adet olmazsam bir kaç gün bekleyeceğim.çünkü hayal kırıklığına düşmek istemiyorum

ergitess canım ya inşallah güzel haberi duyacağız. 14 gün oldu mu? günler pek hızlı geçiyor. kendini şartlama hiçbr şeye. hayırlısı olsun

bilge yarın aşılamanın 14 günü inşallah bir mucize olurda bebek haberi alırım dua edin bana .tahlil yaptırmayacağım adet olmazsam bir kaç gün bekleyeceğim.çünkü hayal kırıklığına düşmek istemiyorum

ama o zaman da beklerken daha çok stres oluyorsun ve bir anda yıkılıyorsun.. bence git baktır,olumlu yada olumsuz bir an önce öğrenmiş olursun..inşllah hamilesindir.. ne olur şu listeye bir kaç kişi daha eklensin,moralimiz düzelsin..

çok güzel diyorsun arkadaşım ama ben aşılamanın 10 günü tahlil yaptırdım 1 çıktı şimdi yapptırıncada aynı sonuçla karşılaşırsam çok üzülürüm acaba yükselirmi yada ümidimi yitirmelimiyim

Kizlar 34 yil once bugun Bursa'da minik bir bebek dunyaya gelmis.İnsallah onun da minik mucize haberlerini vermek nasip olur.Hepinizi opuyorum ve Allah hepimize saglikli hayirli minikler nasip etsin diliyorum...:81:

KUNTIZELLA canım iyi ki doğdun.bebişin olmadan kutlanan son doğumgünü olsun :))) seneye göbüşüne gelsin annesi :))) nice yaşlara sağlıkla arkadaşım.:71:

Back
X