• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızzzllllaarrr.... canlarımm benımmm....

az once dr dan geldm melegım bebegımm buyumus 2.5cm olmuss ellerı kolları olusmuss masallah dıyımm kızlar bıde hareket edıyo kıpırdatıyo ellernı ayaklarınıı agladmm.. dusuk tehlıkeme gelınce kısmen azalmış ama yınede dıkkatt dedı yatmaya devm hıc kılo almamış olmam gayet ıyı hıc sıslıgım yok odem yok ... bnden hbrler bunlar agrılrım rahımde dvm esdıo ama dayan bıraz daha dedı sıkıyorm dışımı.. darısı basınıza canlarımm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bısey sorucam ya
ben sımdı bugun ılk ıgnemı yapıcam yanı asılamamız 15ınden sonra olur sanırım
esım de bugun doktora gıtmıstı rahatsızdı enfeksıon varmıs bogazında 1 hafta antıbıyotık kullanacakmıs
sızce spermlerı hareketını vs etkılermı acaba

gercı o bı hafta kullanacak arada 1 hafta daha gececek sonra olacak asılama

ben bu antibiyotigi doktora sormuştum kısa süreli antibiyotik tedavisinde bir şey olmazmış.
ama sen şimdi aşılama yaptırıcaksın.bilemiyorum.hayırlı olsun şimdiden

az once dr dan geldm melegım bebegımm buyumus 2.5cm olmuss ellerı kolları olusmuss masallah dıyımm kızlar bıde hareket edıyo kıpırdatıyo ellernı ayaklarınıı agladmm.. dusuk tehlıkeme gelınce kısmen azalmış ama yınede dıkkatt dedı yatmaya devm hıc kılo almamış olmam gayet ıyı hıc sıslıgım yok odem yok ... bnden hbrler bunlar agrılrım rahımde dvm esdıo ama dayan bıraz daha dedı sıkıyorm dışımı.. darısı basınıza canlarımm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım Allah nazardan esirgesin.kucagınada alırsın saglıkla inşallah.
darısı bizim başımıza .......:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kendine dikkat et yinede

amanda aman nazarlardan korusun rabbim onu da senide canım..masaallah barikallah....dikkat et yat boşver keyfini çıkar hamileligin..

evet tatlım haklısın inşallah biz de hamile kalırız en kısa zamanda :)))) ben de kimseye rastlayamıyorum. elbet bi gün kıstırıcam sizi burada :)))) incir tüket bol bol büyütür yumoşları :)))

ya canım dr dan yeni geldim 150kullanıodum pzrtsinden beri 12cm olmus ya çok inatçı dedi dr yumoşların dedi 175çıkardık pzrtesi tekrar gidicem hep yararlı şeyler yiyorum ama bilemiorum nie böle ya gıcık yumoşlar dicem artık onlara :))bu arada sadece 1tane var öne çıkan bundan önce gittimde 6tane falan dediama onlar hala aynı yerinde sayıyo drum inatçı çelik gibi yumoşların dedi kızlar dua edin neolur çok ihtiyacım var dualara.....

maşallah canım ne güzel duygudur kim bilir rabbim bize de naip eder inş sanada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine:1:

HERKESE SELAAAAAMMMMM,

Merhaba canlarım nasılsınız bakalım? az önce dişçiden geldim. Eşimle gittiğim için otobüsle dönmek zorunda kaldım ayy çok uzun sürdü fenalık geçiriyorum şu anda. ütümü de açtım ısınıyor karşımda 1 sepetcik ütüm var sonra kuaföre gideceğim fön çektireceğim ve hooop dışarı çaya. oradan eşim alacak ve akşam kayınvalidemlere çaya gideceğiz. yani bu akşam beni bulamazsınız güzeller o yüzden hemen dedim gireyim de arkadaşlara bir iki satır yazayım.

bu sıra herkes meşgul sanırım giren de kıssacık yazıp çıkıyor. çok çalışkan bir topiğiz anlaşılan :)))) neyse ben kaçtım. evim temzi, her yer derli toplu ama ütüyle başım belada. :(((( yaz gelince napıcam bilmem :(((((

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. kendinize iyi bakın. bol bol gülümseyin:71:

oooo canım benim pek yoğunsun kayınvalidesine de çaylara gidermiş:)ben gitmiyorum valla aramız bu aralar limoni gitmemek en iyisi gidince bu sefer her hareketine sinir oluyorum :)

eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm

canııııııım hadi gözün aydın tebrik ederim ayy bu hamiş haberlerini alınca çok mutlu oluyorum Rabbim kucağınada almayı nasip etsin:9::9:

kızzzllllaarrr.... Canlarımm benımmm....

Az once dr dan geldm melegım bebegımm buyumus 2.5cm olmuss ellerı kolları olusmuss masallah dıyımm kızlar bıde hareket edıyo kıpırdatıyo ellernı ayaklarınıı agladmm.. Dusuk tehlıkeme gelınce kısmen azalmış ama yınede dıkkatt dedı yatmaya devm hıc kılo almamış olmam gayet ıyı hıc sıslıgım yok odem yok ... Bnden hbrler bunlar agrılrım rahımde dvm esdıo ama dayan bıraz daha dedı sıkıyorm dışımı.. Darısı basınıza canlarımm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrikler...... Darısı başımıza... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alıp sevmeyi nasip etsinnn..

canım hoşgeldin yaaaa nerelerdesin sen? bak seni de konuşanlar listesine yazabilirdim ama unutmuşum. :)))) nasılsın?

beni nasılll unutursun:):) iyiyim canım 10 gün evimden ve eşimden ayrıydım geldim şimdi hasret gideriyoruz bol bol :)ev savaş alanı gibi olmuş temizlikle uğraşıyorum eşim hiç bakmamış eve bebek çalışmaları devam ediyor:)Ceymi gibi bi süpriz de biz yaparız inş benim eşiminde ceyminin ki gibi hareketlilik de problem vardı bana umut oldu inş Rabbim bize de nasip eder.

ya canım dr dan yeni geldim 150kullanıodum pzrtsinden beri 12cm olmus ya çok inatçı dedi dr yumoşların dedi 175çıkardık pzrtesi tekrar gidicem hep yararlı şeyler yiyorum ama bilemiorum nie böle ya gıcık yumoşlar dicem artık onlara :))bu arada sadece 1tane var öne çıkan bundan önce gittimde 6tane falan dediama onlar hala aynı yerinde sayıyo drum inatçı çelik gibi yumoşların dedi kızlar dua edin neolur çok ihtiyacım var dualara.....

canım dualarımız seninle stres yapma biliyosun stres yumoşların düşmanı

zaten bir iki tane olması yeterli.yoksa çogul gebelik gerçekleşebilir.
Allah yardımcın olsun canım.emeklerin boşa çıkmasın inşallah.

selam kızlar,

umarım herkes iyidir. mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle mesajımı yazmaya başlıyorum :)))) valla çok yorgunum. yemek yap, süpürge aç, çarşaf değiştir vs derken belim kopacak gibi ağrımaya başladı. ben de hemen mola verdim tabbiki. :))) eşim de yarın Almanya'ya gidiyor 1 hafta yok yine en verimli günlerimde sap gibi eşimden uzaktayım :((((sizin katılım az olsa da canlarım keyfinizi yerinde görüyorum. süper bebek liginde kupa maçlarında hepimize başarılar diliyorum.hahahahaha ay şaka bir yana sürekli dua ediyorum. hepimizin yüzü gülsün bir an önce ve hayırlısıyla inşallah.

gizmex ve hpollyanna neredeler acaba? merry zaten arazi:20: bu arkadaşlar hamile olunca kaçıp gittiler mi acabağğğ???:49::10: bu anlamda ilgimdisi'na coook tesekkur ederim ilk hamilemiz ama bizi bırakmadı canım ya. bizden haber bekliyor. çok duygulanıyorum mesajlarını okuyunca. unutulmamak çok güzel.

konudan konuya şempanze misali atmamadan anlayın ki yoruldum. bu akşam sinemayı haketmek için biraz daha çalışayım ben. şimdilik behlül gibi kaçayım. öptüm sizi. :66:

merhaba canlarım iyi hafta sonları diliyorum herkese....öptm hepinizi....aylincim ya stres yapmıorum ama ister istemez üzüldüm bu arada bende boyun fıtıgı var kolum çok agrıo iki üç gündür hiç tadım tuzum yok....

Back
X