• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
canım çok sıkkın kızlar.ben ne kadar moralimi yüksek tutmak istesemde etraf rahat durmuyor.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.komşum 2 ay önce doğum yaptı çok severim onu bebeğide çok seviyorum.diğer bir komşum ona demişki sen hamile kaldıktan sonra kıskandı seni daha çok çocuk istemeye başladı.ne demek kıskanmak çok moralim bozuldu.halbuki ben kimseyi kıskanmadım.of of patlayacağım sinirden maksat komşumla aramı bozmak.bıktım artık ikiyüzlü insanlardan

canım çok sıkkın kızlar.ben ne kadar moralimi yüksek tutmak istesemde etraf rahat durmuyor.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.komşum 2 ay önce doğum yaptı çok severim onu bebeğide çok seviyorum.diğer bir komşum ona demişki sen hamile kaldıktan sonra kıskandı seni daha çok çocuk istemeye başladı.ne demek kıskanmak çok moralim bozuldu.halbuki ben kimseyi kıskanmadım.of of patlayacağım sinirden maksat komşumla aramı bozmak.bıktım artık ikiyüzlü insanlardan

canım hiç ama hiç takma insanların hepsi öle en yakınların bile moralini yüksek tut bosver karaktersiz insanları..

cahil insanlar boş kalınca can sıkıntısına başkalarının işlerine burunlarını sokuyorlar..bu hep böyledir.. önemli olan bu karaktersiz insanların laflarını ciddiye almamaktır.bu da bazen elimizde olmuyor malesef heleki bu dönemde..
ayrıca çocuk düşündüğünü ve bunun için çabaladığını kimseciklere söyleme...benim annem bile bilmiyor.. bilseler en yakınımızdaki insanların bile soruları yada kaygısı bizi psikolojik olarak etkiler..

canımm bnm... sakın sakınn kafana takmıyosun onlarn ıstedıgı ztn bu ve komsunla aranı bozmak cok cok ayıp seyler bunlar tatlım ama cahıl ınsanlarr... bosver sen Allah herkesn gonlune gore versnn

kızlar ben geldimmmmm:)...neden yoktum anlatayım..denizliye gitmiştim sonra eşim gelmeden tekrar istanbula dönmüştümya..şimdide eşimle birlikte gittik nisan 1 yaptık herkeze...tabi git gel öncesi sonrası hazırlık derken yazmaya fırsat olmadı çünkü hep koşturmaca geçti...normalde nisan 4 te hasta olacaktım oda erkenden geldi nisan 1 de hasta oldum:( tabi gelir gelmez koştura koştura dr gittim..gezmekten dr bile geç gittik biliyorsunuz 3.gün tedavi başlıyor benim 4.gün başladı.dün ilk iğnenmi yaptım..bu ay yine aşılama yapacağız...herşey gayet normal ve yolundaymış bakalım hayırlısı yine bir aylık sabır başladı...offff artık şu işlerden bir kurtulsak yaaa...bu arada yeni bir iş teklifi aldım..adamalra diyorumki çocuk doğuracam işim var ..olur doğursanda sen evden idare edersin diyorlar hayırlısı dedim bakalım...
bilge sen ne yaptın?
bu arada isimlerini yazmakla bitiremeyeceğim tüm arkadaşlara selam ve sabır...ilgimdisi sende göbişle hala buralardasın:)bebiş ne yapıyor

kızlar ben geldimmmmm:)...neden yoktum anlatayım..denizliye gitmiştim sonra eşim gelmeden tekrar istanbula dönmüştümya..şimdide eşimle birlikte gittik nisan 1 yaptık herkeze...tabi git gel öncesi sonrası hazırlık derken yazmaya fırsat olmadı çünkü hep koşturmaca geçti...normalde nisan 4 te hasta olacaktım oda erkenden geldi nisan 1 de hasta oldum:( tabi gelir gelmez koştura koştura dr gittim..gezmekten dr bile geç gittik biliyorsunuz 3.gün tedavi başlıyor benim 4.gün başladı.dün ilk iğnenmi yaptım..bu ay yine aşılama yapacağız...herşey gayet normal ve yolundaymış bakalım hayırlısı yine bir aylık sabır başladı...offff artık şu işlerden bir kurtulsak yaaa...bu arada yeni bir iş teklifi aldım..adamalra diyorumki çocuk doğuracam işim var ..olur doğursanda sen evden idare edersin diyorlar hayırlısı dedim bakalım...
bilge sen ne yaptın?
bu arada isimlerini yazmakla bitiremeyeceğim tüm arkadaşlara selam ve sabır...ilgimdisi sende göbişle hala buralardasın:)bebiş ne yapıyor
canım ya hadi hayırlısı bu ay hepimize bebişli uğurlu gelsinnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

boşver canım üzülme kendini bilmez insanlar yüzünden en büyük günah iftira ve riyakarlıktır ahirette hakkını alırsın bu insanlara tepki vermemek en hayırlısı etrafta kompleksli çok inadına mutlu olmak ve takmamak gerekiyor .

bilge sen ne yaptın?

hoşgeldin canııım iyi geziyosun maşallah gezmekten çocuk doğurmaya fırsat bulamayacaksın kız:1::1:şaka bi yana inş bu denemen sonuncu olur ve mutlu sonla hamiş olarak sonlanır hadi bakalım heyecan başlıyor ben yaza kadar dinlenmedeyim ama heyecanla sizleri takip edeceğim Allah yardımcınız olsun

boşver canım üzülme kendini bilmez insanlar yüzünden en büyük günah iftira ve riyakarlıktır ahirette hakkını alırsın bu insanlara tepki vermemek en hayırlısı etrafta kompleksli çok inadına mutlu olmak ve takmamak gerekiyor .

arkadaşım şimdi insanlar o kadar garipki anlayamıyorum.sanki çocuk kendilerinin yaptığı birşey.rabbim nasip etmese nasıl çocuk sahibi olabilecekler.beni eksik hasta gibi görüyorlar.ben hepsini rabbime havale ediyorum o en iyisini bilir.

Hamisler bebislerinize ve kendinize dikkat edin bu gunlerinizin kiymetini bilin.Bu ay calisma icinde olanlara ve sonuc bekleyenler de hayirli haberlerle burasini renklendirir insallah.dinlenmede olan arkadaslarin da kendilerine gore mazeretleri(esleri sehir disinda olan,kisti olan,bu ay canim istemiyor hic birsey yapmak istemiyorum diyen v.s v.s) bitene kadar kafalarini baska konularla mesgul etmelerini dilerim.Bu ay doktorumun tavsiyesiyle klomene basladim.igne tedavisinde nedendir bilinmez iyi gelisen 1 tane yumurtam olusuyor :1: tecrubeyle sabit.doktorumda sasiriyor ama olabilir diyor.klomen ile daha iyi ve cok yumurtam oluyor .sanirim asilama yapilacak.Umarim hersey yolunda gider.Firsat buldukca yazmaya calisiyorum kizlar(yine yogun bir donem icindeyim).Hepinizi sevgiyle kucakliyorum :16: Hosca-kalin.....

Canim mesajini yeni okudum.bu kapasitedki insanlarin akli fikri fitne fesattir hayatlari budur.ben olsam kendisine bundan sonra selam bile vermezdim, hos o onu da anlamaz bu kizin burnu buyudu diye bile dusunebilir beyin calismayip fikirler baska yerde uretildigi icin :1: Ha neden boyle yapiyor bana soracak olursan tecrubelerime gore bu yapidaki insanlar bir insanin herhangi bir
seyini(evini,isini,malini,mutlulugunu,kilosunu,kiyafetlerini,....) soyut ya da somut farketmez
kiskandiklarinda bu tarz tavirlarda bulunurlar.yazik cok basit bir kadinmis.Bu arada bunu sana ileten
arkadasin da konuyu sana iletmekle cok dogru bir sey yapmamis bence.bu da benim sahsi
fikrim.Lutfen sıkma canini arkadasim..

arkadaşım şimdi insanlar o kadar garipki anlayamıyorum.sanki çocuk kendilerinin yaptığı birşey.rabbim nasip etmese nasıl çocuk sahibi olabilecekler.beni eksik hasta gibi görüyorlar.ben hepsini rabbime havale ediyorum o en iyisini bilir.

arkadaşım malesef yaşadıkların yaşladıklarımız ...kimbilir belki bir gün bizimde bu sınavımız bitecek belkide hiç bitmeyecek...bende yoruldum artık acaba çocuk istemiyorum diyerek savaşı bırakmak dahamı kolay olur?bir tedaviye başladım ama her an iptal etme psikolojisindeyim..bu son aşılama olmazsa arkasından son tüp bebek artık yorgunluk baygınlık geldi...ben kendimi rabbime havale ediyorum...

bilge sen ne yaptın?

sermuhcum kader arkadasm... az mı uzuldk agladk beraber unuturmuyum sızlerıı...merak dıyorm guzel hberlerınızı duymk ıstıyorm bk ayagımı surudm bızm topıc costuu hadı ınsallahh canım bu ayy sende muradna erersın.. bebesım ıyı teyzesii 18 nısandA 2lı tarama testı yapılck sızde dualarnızı eksık etmeyın benden.. ama hala dusuk tehlıkem dvm edıyo yıne yatıyorm btn gun sadece wc ye gıdıyorm smdılık 10 haftalık oldk ıkı hafta snra kısmetse cınsıyetını ogrenıcez..dualarm sıznlee

hoşgeldin canııım iyi geziyosun maşallah gezmekten çocuk doğurmaya fırsat bulamayacaksın kız:1::1:şaka bi yana inş bu denemen sonuncu olur ve mutlu sonla hamiş olarak sonlanır hadi bakalım heyecan başlıyor ben yaza kadar dinlenmedeyim ama heyecanla sizleri takip edeceğim Allah yardımcınız olsun

evet gezmekten çocuk doğurmaya fırsat bulamayacağım...belki sende dinleniyorum derken hamiş olursun şimdi bu topiğin modası böyle oldu dinlenirken hamiş çıkıyoruz bakalım hayırlısı....

sermuhcum kader arkadasm... az mı uzuldk agladk beraber unuturmuyum sızlerıı...merak dıyorm guzel hberlerınızı duymk ıstıyorm bk ayagımı surudm bızm topıc costuu hadı ınsallahh canım bu ayy sende muradna erersın.. bebesım ıyı teyzesii 18 nısandA 2lı tarama testı yapılck sızde dualarnızı eksık etmeyın benden.. ama hala dusuk tehlıkem dvm edıyo yıne yatıyorm btn gun sadece wc ye gıdıyorm smdılık 10 haftalık oldk ıkı hafta snra kısmetse cınsıyetını ogrenıcez..dualarm sıznlee

ohhh ohh maşallah 2 hafta daha var yani...hayırlısı Allahtan.hep dualarımdasın arkadaşım..hamiş olmak isteyenlerde hamiş olanlarda hep dua ediyorum...sende bizi unutma dualarında..benim artık son denemelerin yine yine olmazsa artıkım yeter diyeceğim...son aşılama olmazsa son tüp bebek bakalım hakkımda hayırlısı ...belki bu sefer bebeğim gelir bilemiyorum..

Back
X