hayatım ben aşılama deniyorum ve sonunda mort oluyorum olan bu. preseed, tarçın, ne bulsam deniyorum ancak mosmor olmaktan kurtulamıyorum. o nedenle sinirliyim herşeye. moralim bozuk
ben de dipteyim. beraber magmaya kadar gitmeyelim sen daha umutlusun ben tüpsüz dalış yapacam magmaya.
koydum üstüne de tekme attım uzağa savurdum aynı moddayım. sıkıldım, bıktım. önüne gelen hamile. deliricem. amcamın karısı bile 46 yaşında hamile. gerçi o tüp ama olsun hamile ya o bile benim için yeterli. haticeye değil neticeye bakmak lazım.
benim mayısa kaldı. onda da ben gitmiycem o olucak. çevremdeki herkesi fırçalıyorum. bugun sokaktaki köpeciğe bile boşuna havlıyor diye bi ton bağırdım ki ben köpeklerden çok korkarım :)
bu ara sizleri de üzmemek adına bir de krıarım korkusuyla girmek istemiyorum. yanlış bir şey yazmaya çekiniyorum çünkü resmen isyanlardayım. son derece negatifim. kitap bile okumuyorum, sinemaya gitmiyorum. soktum kendimi bir kısır döngüye debelenip duruyorum. eşim de yurtdışında hala. güzel yamışsın canım ama gülecek halim yok cinlerim tepemde halay çekiyor
ASLA---- PES-- ET--MEK-- YOK----....
HAK ŞERLERİ HAYR EYLER
ZANNETMEKİ GAYR EYLER
MEVLA GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER...
BİLGE..HEMŞERİM VE DİĞER TÜM ARKADAŞLARIMIM...
NE KADAR SONUÇLARIMIZ NEGATİF ÇIKSADA ...
UMUDUMUZU KAYBETMEK YOK... BELKİDE HAKKIMIZDA BÖLE OLMASI HAYIRLIDIR...