• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ruh hallerinden acayip etkileniyorum.. keyfim yerindeydi ama şimdi bana da bir haller olmaya başladı :37::37::37:

sen bize bakma canım. üzdüysek seni kusurumuza bakma. ben tüm hamile arkadaşlarım adına mutluyum ama kendi adıma umudumu yitirdiğim bir dönemdeyim. o nedenle pozitiflikleri değil de aksilikleri negatif şeyleri görüyorum, kendime çekiyorum. sen rahat ol bu durum geçici. iyileşeceğiz inşallah.

sen bize bakma canım. üzdüysek seni kusurumuza bakma. ben tüm hamile arkadaşlarım adına mutluyum ama kendi adıma umudumu yitirdiğim bir dönemdeyim. o nedenle pozitiflikleri değil de aksilikleri negatif şeyleri görüyorum, kendime çekiyorum. sen rahat ol bu durum geçici. iyileşeceğiz inşallah.

bilge seni çok iyi anlıyorun canım.
hepimiz senin gibiyiz.
geçiçek inşallah zamanı var demekki

kızlar birde 4 cuma üst üste YA EVVEL 1000 er kere çocuk için okumak gerekiyormuş
bende bugün başlıyacagım.

ben de şen şakrak,keyifler mükemmel diyemiyorum.. sadece olumsuz şeyler aklıma gelmiyor bu aralar.. ama yakında bende de başlar .. şuan ne üzüntü ne mutluluk..tepkisiz bekliyorum.. 10 gündür soğan kürünü içiyorum.akıntıdan eser yok hala.bir de kist gitseydi eğer yumurtlama zamanımdı.akıntı olmadığına göre sanırım yumurtlamadım.inşallah adet zamanında atarım şu kisti.önümüzdeki ay da beklemek zorunda kalmam..:59::59:

4 nisan eşimin d. günüydü. mensmde 4 gün geçmişti.sürpriz olsun diye 4.ünde yaptım. we ilk defa çift çizgiyi gördüm :) ilk aşılamam tutmamştı.2. aşılamamı olcak derken,çift çizgiyi gördüm yrn dr.a gidicez bakalım nolacak. inş. hepimiz bebişlerimizş kucaklarmza alırız.çok dua ettim.:49::nazar::emir_bebek:

canımm bnm tebrık ederım.. Allah hayırlısyla kucagnda gostersn cnm..

buarada kızlarrr sızlere kızıyorumm bu ne umutsuzlk bahar depresyonundamısnzz ;*? ama unutmyn kızlar bebıslernız mutsz annelere gelmez hadı toparlayn kendınızı uzuluyormm lutfennn sabrın sonu selamet kızlar...

ben de şen şakrak,keyifler mükemmel diyemiyorum.. sadece olumsuz şeyler aklıma gelmiyor bu aralar.. ama yakında bende de başlar .. şuan ne üzüntü ne mutluluk..tepkisiz bekliyorum.. 10 gündür soğan kürünü içiyorum.akıntıdan eser yok hala.bir de kist gitseydi eğer yumurtlama zamanımdı.akıntı olmadığına göre sanırım yumurtlamadım.inşallah adet zamanında atarım şu kisti.önümüzdeki ay da beklemek zorunda kalmam..:59::59:

inşallah canım.
şu sogan suyunu bir türlü içemiyorum.bende de yumurta kesecigimi varmış.benimde bu ay kaldı.
bende de inşallah bu ay atılır tedaviye başlarım.

bu ne hal yaaa anlayamadım...
hiç hayatımda böyle tedavi olmadım.yaaa herşeyi zorla yapıyorum....akşamları iğne yapıyorum zorla...
sabah kahvaltı hazırlamak için 8.de kalkıyorum kahvaltı yapıp eşimi gönderip namazımı kılıp pattt yatıyorum 2 ye kadar...oda karnım acıkmasa yine kalkmayacamda karnım acıkıyor ...yaaa çok bıktımmm cumartesi dr kontrolüm var duruma bakacak..evdede hiç bir şey yapasım yok..ütü çamaşır temizlik biri gelse keşke yapsa...ben abarttım yatağı bile toplamak istemiyorum nede olsa akşam tekrar bozulacak:( offfff offff

bu ne hal yaaa anlayamadım...
hiç hayatımda böyle tedavi olmadım.yaaa herşeyi zorla yapıyorum....akşamları iğne yapıyorum zorla...
sabah kahvaltı hazırlamak için 8.de kalkıyorum kahvaltı yapıp eşimi gönderip namazımı kılıp pattt yatıyorum 2 ye kadar...oda karnım acıkmasa yine kalkmayacamda karnım acıkıyor ...yaaa çok bıktımmm cumartesi dr kontrolüm var duruma bakacak..evdede hiç bir şey yapasım yok..ütü çamaşır temizlik biri gelse keşke yapsa...ben abarttım yatağı bile toplamak istemiyorum nede olsa akşam tekrar bozulacak:( offfff offff

ne zaman basladın ıgnelere
kacıncı gunun suan
benımde 8. ıgnem bu aksam yarında kontrolum var
6. gun 12mm olan bı yumrutaj vardı cok sukur
onumuzdekı hafta bı gun asılama olur sanırım

ama aynen benımde hep yatasım var hıc ıs yaomak ıstemıyorum
sırf utu ıcın eve kadın tutasım var :27:

beklemek ne zor başlarda rahattım ama 14ü yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım belirti falan da yok uffff ya zaman geçsin artık.bu sefer erken tahlil yaptırmıcam dedim ama yine dayanamayacağım sanırım :((((( :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
beklemek ne zor başlarda rahattım ama 14ü yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım belirti falan da yok uffff ya zaman geçsin artık.bu sefer erken tahlil yaptırmıcam dedim ama yine dayanamayacağım sanırım :((((( :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hayatım ne tedavisi gördün bugün kaçıncı gün allahım umutlarını boşa çıkarmasın

ya kıslar bu aralar hep koptuk hadi kendinize gelin moraller yüksek olsun neolur...yoksa bende serilecem yerlere yumoşlar çok ama çok inatçı oldular 4kutu igne bitti daha 13cmler dua edin arkadaslarım çok ihtiyacım var.....

bugun dr gittim yumoslar 16olmuslar 666hormon tahlilim patlıcak gibi agrım var karnımın içinde akıntı deseniz okadar çok ki ikidkbi çamaşır degiştiriorum yarın bidaha kontrolüm var son ignemi yaptım bakalım yarın ne dicek bizim dr çatlatma vurunurum heralda salı ya kalmaz benim tahminimce pazartesi olurum aşılama canlarım neolur bana dua edin yasin okumak isterseniz bana okuyun neolur gergin degiilim allahın izniyle inş.olucak hissediyorum:49:

bugun dr gittim yumoslar 16olmuslar 666hormon tahlilim patlıcak gibi agrım var karnımın içinde akıntı deseniz okadar çok ki ikidkbi çamaşır degiştiriorum yarın bidaha kontrolüm var son ignemi yaptım bakalım yarın ne dicek bizim dr çatlatma vurunurum heralda salı ya kalmaz benim tahminimce pazartesi olurum aşılama canlarım neolur bana dua edin yasin okumak isterseniz bana okuyun neolur gergin degiilim allahın izniyle inş.olucak hissediyorum:49:

sancal bende bu gün dr daydım benim 15mm olmuş ...benim adet başlangıç tarihim 1 nisan seninki hangi gün sanırım aynı tarihlerde yaptırıcaz..bana dr cmt-pz tekrar iğne verdi pzt tekrar kontrolüm var belki çatlatmayı pzt vurarız dedi..

hava çok güzel..gezmeye çıkıyorum..güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle..

vavvvvvv bana gezenti diyenlere bak..:)iyi gezmeler arkadaşım...biz dr a gittik bu gün bu hafta transfer olacakda ben çok zorla hareket ediyorum valla baharın miskinliği çötü üzerime.pzt temizlik evi toparlama günü sonrası ohhhh bol bol yattt 15 gün krallık bana geçiyor belkide 9 ay kim bilir:)

kızlar ya benımde bugun 9.gun kontolrum vardı 8 gun ıgne vurdum

benım yıne fazla yumurtam buyumus
7 tane var suan
doktor e2 bakalım ona gore devam ederız dedı
onun sonucunu bekledım 6ya dogru cıktı
1599 cıktı
yanı yuksek 1500 ustunde catlatma yapmıoz dedı
yumurta baskılamak ıcın 2 gun cetrıdıte vurdur dedı ptesı sabah tekrr e2 bakacakalr
1500 un altına ınerse ptesı catlatma cars asılama dedı
ama ınme ıhtımal az sanırım
bı tanesını vurundum ıgnenın
yarın bı tane daha vurulucam bakalım

zaten cok umıdım yoktu yıne aynı sey oldu bı cok yumurtayı gorunce gıttı hepsı

neyse heerseyde bı hayır var
zaten esımde eve gırdık heemn yattı hıc kendınde degıl bası agrıyo bıdde ustune gozu sıstı bugun

Back
X