hayırlı olsun canımmmm...belirti varmı neler yaşıyorsun ateş ölçüyormusun hiç benim 36.7 çıkıyor sence nasıl
amiinnn hiç belirtim yok onu taktım biraz kafama neyse ateş ölçümü yapmadım hiç ben bilemiyorum o yüzden canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canımmmm...belirti varmı neler yaşıyorsun ateş ölçüyormusun hiç benim 36.7 çıkıyor sence nasıl
canım allah gönlümüzün muradını versin inş.bebegin seninledir.![]()
hadi hayırlısı bakalım..sakın erken test yaptırma bekle...sabır sana arkadaşım..
bugun dr gittim yumoslar 16olmuslar 666hormon tahlilim patlıcak gibi agrım var karnımın içinde akıntı deseniz okadar çok ki ikidkbi çamaşır degiştiriorum yarın bidaha kontrolüm var son ignemi yaptım bakalım yarın ne dicek bizim dr çatlatma vurunurum heralda salı ya kalmaz benim tahminimce pazartesi olurum aşılama canlarım neolur bana dua edin yasin okumak isterseniz bana okuyun neolur gergin degiilim allahın izniyle inş.olucak hissediyorum![]()
bugun dr gittim yumoslar 16olmuslar 666hormon tahlilim patlıcak gibi agrım var karnımın içinde akıntı deseniz okadar çok ki ikidkbi çamaşır degiştiriorum yarın bidaha kontrolüm var son ignemi yaptım bakalım yarın ne dicek bizim dr çatlatma vurunurum heralda salı ya kalmaz benim tahminimce pazartesi olurum aşılama canlarım neolur bana dua edin yasin okumak isterseniz bana okuyun neolur gergin degiilim allahın izniyle inş.olucak hissediyorum![]()
dualarım seninle canım inşallah Allahın izniyle bebeğine kavuşursun![]()
hadi hayırlısı bakalm canım dualrımız seninle inş bu sefer burada bize güzel haberleri veririsin de hep beraber seviniriz moralini yüksek tut ve sakın stres yapma .
sancal bende bu gün dr daydım benim 15mm olmuş ...benim adet başlangıç tarihim 1 nisan seninki hangi gün sanırım aynı tarihlerde yaptırıcaz..bana dr cmt-pz tekrar iğne verdi pzt tekrar kontrolüm var belki çatlatmayı pzt vurarız dedi..
vavvvvvv bana gezenti diyenlere bak..:)iyi gezmeler arkadaşım...biz dr a gittik bu gün bu hafta transfer olacakda ben çok zorla hareket ediyorum valla baharın miskinliği çötü üzerime.pzt temizlik evi toparlama günü sonrası ohhhh bol bol yattt 15 gün krallık bana geçiyor belkide 9 ay kim bilir:)
kızlaarrr epeydir girmiyodum ne olmuş bu topiğin hali herkes depresyonda aaaaa çok ayıp hiç yakışıyomu bize BİLGE canım çık depresyondan inş ilerde bebişlerimiz olunca bu hallerimize çoook güleceğiz Rabbim den ümit kesilmez bahar gelince ağaçların çiçek açması doğanın yeniden canlanması bize ibret değilmi O'ndan başka kim yeniler tabiatı?biz dua edelim.Şuna inanırım ki kabul olunmayacak dua yoktur ve istedğimiz şey olmuyorsa bizim hayır olarak gördüğümüz şeylerin arkasında şer vardır buna inanın kızlar Rabbimden ümidinizi kesmeyin bigün muhakkak olcak hayat süprizlerle dolu ve çok kısa.Ben sıkıldığım bunaldığım anda dua ediyorum ve inanılmaz rahatlıyorum güzel düşünelim güzel olsun.Yarınlar bize hepimize güzellikler mucizeler getirsin.
Çıkın depresyondan bu topik bunu haketmiyor salın pozitif enerjilerinizi doğaya doğadan da size yansır eminim Yarınlar sabredenler için güzel olacak.Görmesem de tanımasam da hepinizi çooooook seviyorum çünkü hikayelerimiz ortak dualarımız ortak canlarım Allah hepimizin bu sınavda yardımcısı olsun.
tüp bebek mi,aşılama mı? ...o krallık inşallah 9 ay olur.. acısını çıkartalım,hamile kalınca hiç iş yapmayalımm![]()
bugün biraz daha iyiyim. tarçın, çörekotu ve civanperçemi falan içiyorum. üzülmemek mümkün değil ama insan içindeki umutlu sesi susturamıyor. ben de susturamadım(( kestirip atamadım. ahhh kızlar öyle sıkıldı ki içim. keşke biriniz online olsaydınız...
aşılam canım ...pzt tekrar dr kontrolüm var ona göre transfer yapılacak..bakalım hayırlısı diyorum.....
bugün biraz daha iyiyim. tarçın, çörekotu ve civanperçemi falan içiyorum. üzülmemek mümkün değil ama insan içindeki umutlu sesi susturamıyor. ben de susturamadım(( kestirip atamadım. ahhh kızlar öyle sıkıldı ki içim. keşke biriniz online olsaydınız...
sermuh yaptırdınmı aşılamayı