canım merhaba. 11 gün az da değil ama geç döllenme olmuşsa da çok erken sayılabilir. o nedenle azıcık daha beklemeni tavsiye ederim. ben ilk aşılamamda 6. gün idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüğüm an kestim umudumu ve negatif çıktı. kişiler arasında hormonal farklılıkları da unutmamak gerek. ikinci aşılamama gelelim 12. gün idrarda baktık ne adet belirtisi ne de en ufak bir ağrı hiçbir şey yoktu. ilk defa o zaman çoook umutlandım fakat bu sefer de tek çizgi. ve beklenen adet de gelememişti delirmiştim. bence sen beklemeye devam et canım. inşallah hayırlısıyla pozitif haberini bekliyoruz.
ya bilge bende erken oldugunu düşünüyorum eger yoksa zaten pazar olurum adet geçen ki öle olmuştu 14.günde gelmişti ya çok özel ama biz sadece 2gün birlikte olduk yumurta 12 veya24 saat dolaşırmış die ögrendik o yüzden aşılamadn sonra dr normal hayatını sürür dedi ama eşim.....beni ne kaldırıo nede birlikte oluyoruz bişey olurda zarar görür die oyüzdende biraz umutsuzum biler miyorum ama içimda derinlerde biyerlerde var dio bişey allahım ya 3günde geçsin kırmızı gelmesin neoluuuuuuuuuuuuur.artık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim die haykırmak istiyorum....olmassa tüp bebek planları yapıoruz eylül gibi falan başlııcam çok yoruldum azcık dinllenmek istiyorum..........