• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar nerdesiniz ya benim bugun 14gün oldu hafif sancım vardı ama su anda yok anlamıorum ya eger bugun regl olmassa yarın kesin dr görüşcem son durumbu işte

kızlar nerdesiniz ya benim bugun 14gün oldu hafif sancım vardı ama su anda yok anlamıorum ya eger bugun regl olmassa yarın kesin dr görüşcem son durumbu işte

sabah aklıma geldın acaba noldukı sancalın son durumu dıye.. hadı ınsallah canm bnce yrn gorusme bekle salı gunune kdr baktnkı gelen gıden yok evde bı test yaparsın canm bılıyorm beklemek zor ama en azından erkendı cıktı cıkmadı derdın olmaz.. hayırlısıyla ınsallahh:nazar:

ilgmdışı arkadaşım pc bozuktu anca girebildim ne gelen var ne giden ara ara sancım oluo onun dışında korkum devam edio işte regl olmaktan korkuyorum bide aglıyorum olucam die korkumdan anlamadım geçen kinde 14günü olmuştum adet busefer olmam inş.yarın en büyük gün benim için pazzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaar eger yarın olmassam bi umut hamileyim die bilicem inş...dua edin kıslar bebişim benimle olsun allahın izniyle:49::49:

sakın ol cnmm erkek mılletı bnmkıde bgn tutturdu annemlerı yemege alalım dıye ya kadının kapımı actıgı yok babası aramadı bıle daha nasıl oldun kızım dıye bn onların afedersınız bı tarafını kaldırıcam maaleseff... ılahı yarabbım sen buyuksunn... dualarım senınle ve sermuhla sonra oynıcaz hep beraberrr:64::64::64:

sabah aklıma geldın acaba noldukı sancalın son durumu dıye.. hadı ınsallah canm bnce yrn gorusme bekle salı gunune kdr baktnkı gelen gıden yok evde bı test yaparsın canm bılıyorm beklemek zor ama en azından erkendı cıktı cıkmadı derdın olmaz.. hayırlısıyla ınsallahh:nazar:

ya arkadaşım ama ben geçen asılama oldugumda 14gün regl oldum ama bak şöyle bi mantık geliştirdim şimdi ben ozaman cumartesi gece saat 11de ovitrelle vurundum agrım çok oluo yumurtam büyürken ignelerle anlıyabiliorum ozaman işte pazar saat 6gibi falan sancım geçmişti ozaman annem deydim eşim şehir dışındaydı anneme söylemiştim çatladılar sanırım die işte sonra 14gün tam osaatlerde adet görmüştüm şimdikinde gene pazar gecesi eşimle dışardan geldik vc de öle bi akıntım sancım olduki sanırım yumoşlar çatlıo dedim eşime sabah namazına kalktımızda fazla sancım kalmamiştı işte ona göre yarın sabah geldi geldi gelmesse dr gitcem daha fazla bekleyemicem ya arkadaşım çok zor ya patlıcam evde tek basımayım eşim hala gelmedi film seyrediorum günlerdir ilk defa mutfaga girdim kendime yemek pişiriorum mutfamı tanıyamadım heryer heryerde anlatamam pisligini

sakın ol cnmm erkek mılletı bnmkıde bgn tutturdu annemlerı yemege alalım dıye ya kadının kapımı actıgı yok babası aramadı bıle daha nasıl oldun kızım dıye bn onların afedersınız bı tarafını kaldırıcam maaleseff... ılahı yarabbım sen buyuksunn... dualarım senınle ve sermuhla sonra oynıcaz hep beraberrr:64::64::64:

ay valla hep istediklerini yaptırıolar inan ne sinir bozucu şeyler ya...

aşılama yaptıranlarrr, son durumlarınız nedir,test yapan var mı?

Canım benım ne yazıkki erkekler böyle... Yani çok nadiren ciddi anlamda hassas erkekler çıkıyo ama geneli yeterince fedakar olamıyo. Benim eşim Allaha hep şükrediyorum çok iyi bir eş ve hayat arkadaşı ama benimde bu ay tedavimden sonra çok sıcak kalmam ve dinlenmem gerekiyodu inan akşam çayı bile demliyorum onu servis yaparken arada laf çaktırıyo:) ikinci bardaktan sonra istemeye korkuyorum:)) sonrada dedimki eşime Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin cidden . Bende gunlerce eve kapanmaktan zevk almıyorum ki çektiğim sancıları ağrıları hiç saymıyorum. YAni arkadaşm sanırım hayatın bu dengesini kabullenmek gerekiyo. Bende kızınca bebeğimi sana koklatmıycam bile deyip tehdit ediyorum:)
cuma gecesi faciaydı kızlar bana ağlama krizi vurdu ama hıçkıra hıçkıra hiç susmadan ...altı üstü yardımedeceği 15 gün..baksan sanki 15 yıl.bende bir şey isterken on bin açıklamayla istiyorum...birde bana tafra yapıyor yaptıklarını (ne yapıyorsa kendince)görmüyormuşum...

Sermuhcum üzülme bu bekleme günleri stresli geçiyor en ufak şey bile seni sinir etmeye yetiyordur ama erkeklerinde biraz umursamazlık mı desem üşengeçlik mi desem ruhlarında var.Benim eşimde çok iyidir bekar yaşarken yıllarca yemeğini kendi yapmış şimdi çay içtiği bardağı mutfağa götümeye üşeniyor benden bekliyor.Bir nevi onlarda bizim çocuklarımız diye görüyorum ben herşeyleriyle ilgilenelim istiyorlar ama bizim ne istediğimizi görmüyorlar.Eminim ki bu bebeği senin kadar oda istiyordur ama duygularını senin kadar gösteremiyordur.
Allah bizi eşlerimize muhtaç bırakmasın ben başka bir şey diyemiyorum...zaten çocuk olsun hemen çalışmaya başlıyacam bu erkeklere muhtaç yaşanmaz...normalde çok hassas iyi bir insan ama bu günlerde bana tahammül etmekte zorlanıyor yaa birde nazlı biri olsam anlayacam ... ben yatıyorum benden su istiyor şeytan diyor damacanı al kafasına indir...al sana su diye.:)))))
amın cnm sıra sızde ınsallh.. buarada komsun konusnda haklısn ıyı yapmışsın aynı katta karsılasmn norml tabıde cek kapını bosverrr... bebek konusndada ınsann bazen bole ıstemedgı umudunun kırıldgı donmler olur arkadasm Allah dagına gore kar verırmışş sabır gunes sızede dogucakk.. takmyın kafanza :31:

semuhcum.... erkeklern hepsı aynı.. bazen aksılıklerı tutuyorr. annelerı alıştırmıyor hıcbıseye snra eslerı olarak bızler zahmetlernı cekıyorz erkek ya onlar oyle buyutuluyolar hayatn musterek oldugu ogretılmıyo.. gecen gun dusun bnm düşük tehlıkem vr sıkıntıya strese gelmemem lzm ama esımle aılesı yuznden tartıstık neymış gıtmıyomusum.. hastanede yattım gelmedıler.. kayınpederım 2 aydr yatıyorm bı kez aradı kaynanm haftada bı kere gelıoo dusunun sız olsanz yerınızden kıpırdayamıyosunuz onların gelmesınımı beklersnz sızmı gıdersınız? bu konudan bana demedgnı bırakmadı ustelık bnm annemn yannda bagırdı cagırdıı kapıları carptıı nasıl utandm annemden ama gece sankı o bagırn adam o degıldı... anlıycagn sermuhcumm senın esınınde gecer o hallerı Rabbım melegınızı verdımı gor bk nasıl degsıcek ınsallh..
sakın ol canım arkadasım bebegını dusun kısmetse ne zmn adet gunun..? gectımı cnm bnm ?

sancal geln gıden yok dımı sendede arkadsım..?

sağol arkadaşım adet günüm 28.daha var
semuhcum bunların hepsi aynı bak benimkide 13gündür yerimden kaldırmıodu bugün en önemli günüm neymiş arkadaşı gelmiş başka bi şehirden onunla buluşcakmış sabahın köründe gitti

yaaa evet bana yatılı misafir getirdi...düşünün artıkım...keşke sabahtan buluşsaydı da yatılı olmasaydı...hemde çocuklu Allahtan çocuğu kayınvalidesine bıraktık kız yalnız kalıyor ama ne olursa olsun misafir ....

bu gün aşılamanın 13.günü dün hafif bir akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldi.dr yerleşme kanaması olabilir dedi günlük kullandığım progestan hapı günde 2 den 4 e çıkardı.cmt gezmeye gittim pazar yine gittim ve akıntı geldi şimdi hiç kalkmadan yatıyorum...hala bir şey yok dünde kanama bile değil akıntı koyu renk gibi bir şeydi..göğüslerim şi ve hassaslık var ama geçen seferki gibi değil geçen sefer daha baskın acıma vardı.bu gün öğlen gibi dr la konuşucaz durumu değerlendirecekmiş bakalım hakkımızda hayırlısı..ama içimden bir ses hamilesin ve kızın olacak diyor.:)))içimdeki ses bakalım bu sefer yanıltacakmı?

bu gün aşılamanın 13.günü dün hafif bir akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldi.dr yerleşme kanaması olabilir dedi günlük kullandığım progestan hapı günde 2 den 4 e çıkardı.cmt gezmeye gittim pazar yine gittim ve akıntı geldi şimdi hiç kalkmadan yatıyorum...hala bir şey yok dünde kanama bile değil akıntı koyu renk gibi bir şeydi..göğüslerim şi ve hassaslık var ama geçen seferki gibi değil geçen sefer daha baskın acıma vardı.bu gün öğlen gibi dr la konuşucaz durumu değerlendirecekmiş bakalım hakkımızda hayırlısı..ama içimden bir ses hamilesin ve kızın olacak diyor.:)))içimdeki ses bakalım bu sefer yanıltacakmı?

ınsallh canımm... oglen dr unla gorus hbrını beklıyorumm..

ya arkadaşım ama ben geçen asılama oldugumda 14gün regl oldum ama bak şöyle bi mantık geliştirdim şimdi ben ozaman cumartesi gece saat 11de ovitrelle vurundum agrım çok oluo yumurtam büyürken ignelerle anlıyabiliorum ozaman işte pazar saat 6gibi falan sancım geçmişti ozaman annem deydim eşim şehir dışındaydı anneme söylemiştim çatladılar sanırım die işte sonra 14gün tam osaatlerde adet görmüştüm şimdikinde gene pazar gecesi eşimle dışardan geldik vc de öle bi akıntım sancım olduki sanırım yumoşlar çatlıo dedim eşime sabah namazına kalktımızda fazla sancım kalmamiştı işte ona göre yarın sabah geldi geldi gelmesse dr gitcem daha fazla bekleyemicem ya arkadaşım çok zor ya patlıcam evde tek basımayım eşim hala gelmedi film seyrediorum günlerdir ilk defa mutfaga girdim kendime yemek pişiriorum mutfamı tanıyamadım heryer heryerde anlatamam pisligini

hadı bakalımn o zmn sancal hayrlısyla ınsallhhh beklıyorzz sennde guzel hbrını..

bugun 15gün oldu pek fazla agrı ve sancım yok bakalım fikrimi degiştirmessem dr görüşücem ve kan tahlili yaptırıcam dua edin kızlar inş.sermuhda bende güzel haberler veririz

inşallah yanılmazsın canım. bu son denemede başarılı olursun. ben de nisan bitsin de artık mayıs gelsin istiyorum.

bugun 15gün oldu pek fazla agrı ve sancım yok bakalım fikrimi degiştirmessem dr görüşücem ve kan tahlili yaptırıcam dua edin kızlar inş.sermuhda bende güzel haberler veririz

hadi canım inşallah ya. 15 gün süper bence umutlanmaman için bir neden yok :))))

ergitess canım sen de hoşgeldin, yoktun bir süredir. özlettin kendini valla. ben dün akşam giremedim maul pazar akşamı ertesi günün hazırlıklarıyla geçiyor. şimdi de işe ara verdim de geldim. hepinizi öpüyorum.

Merhabalar kızlar...

Adetime 7 gün var ve bel ağrım hala devam ediyo kasıklarımda da az az ağrılar oluyo özellikle biraz ayakta durduğum zaman bide gögüslerim ara ara sancıyo uçlarıda çok hassas dokunamıyorum. Anlıyacağınız umut etmeye devam ediyorum:)

şimdi yeni dr geldim kızlar 15gün oldu dedim adet yok deyince dr bi sevindi hemen hemen hcg dedi verdim bakalım 18 sonuç saati ama ara ara sancı gelio şu andada var hadi kızlar dualarınızı bekliyorum allah yardımcımız olsun inş......:49::emir_bebek:

Back
X