canım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama aklım ve gönlüm hep sizde hadi bakalım kızına cici cici şeyler al.Annesi ona neler alır.Eşim benim çok alışveriş yapmamdan şikayetçi olduğu zaman bi kızımız olursa sakın sana benzemesin der:)Ama benzeteceğim inş kendime:)şimdidedn tüp bebek için çooook heyecanlıyım dua et canım sen ayağını sürü bilge sermuh açelya ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım peşinden gelelim.
edıyorum etmemmıı... oyle olsa bırakır gıderdık teyzesı sızlerı.. kızım kardeslerını beklıyoooo...
teşekkür ederim tatlım. bugun aklımdaydın bak burada yazını okuyacakmışım demek ki. sen kaç haftalık oldun? bebişine söyle arkadaşlarını çağırsın :)))
kendini dinlememen iyi olmuş ama test gününde de kendine eziyet etme yaptır kurtul derim. şahsen 6. gün idrar testi yapacak kadar sabırsız bir sivri zeka olduğum için ben dayanamazdım :)))
sünnet hayırlı olsun da sen de dikkat et. güzel dileklerin için teşekkür ederim. şu an kötüye gider bir durum yok çok şükür baksana doktorum 3 ay görüşmeyelim dedi görüşmüyoruz biz de kendsiyle :))) cicileriniz de hayırlı olsun. biz de seni ve kızını çok seviyoruz :)))
bırak dr un ıyı demıs kafanı dınle guzelde bı tatıl yap yapabılırsenn.. bnm yerımede gezın...
iyidir canım sağol..aşılamanın 8.günü.. belirti falan yok sanırım..açıkçası kendimi dinlemiyorum..
2.aşılamada hamilelik belirtilerini çok yoğun yaşamıştım ama fosss çıktı.kullandığımız ilaçlar yapıyor sanırım.
test günüm geldiğinde belki kan vermeye gidemeyebilirim,adetimi beklerim sanırım..![]()
aa adetımı beklerım demek ne demek belkı bebegın tutunmus olucak onu gecmı ogrenmek ıstıosun annesı... evet kendı dınleme ama adet gunun en az 2 gun gecınce evde mutlaka test yap olurmu..?