Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
canım benim adetimi beklerim derken, adet tarihimi demek istedim..18 i test tarihim, 20 si adet tarihim..doktorum 18 i hafta sonu olduğu için 17 sindede yaptırabilirsin demişti. ama o gün müsait değilim ancak ben 16 sında yaptırabilirim. 13.gün kanda belli olur sanırım.. o gün gidemezsem de 20 sini beklerim artık.. ama diğerlerinde çok dikkat etmiştim,psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissetmiştim. bu sefer hiç aşılama yaptırmış gibi değilim. negatif sonuç beni çok şaşırtmayacak,pozitifi görürsem gerçekten şok olurum sanırım..

bellı olmaz acelyacımmm.. belkıde ufaklık geldı bıle..

selam kızlar,

misafirler gece 12 de gitti. tabaklar vs toparlandı yattık sabah da oy kullanmak için hop erken kalk olunca ikindide uyumuşum. bi bakayım dedim. herkes iyi ne güzel. bu arada doktorum başka bi hastaneye geçmiş çok canım sıkıldı :(((

dr cok onemlı bnce bılgecm.. en ıyı hastaneye bıle gtsen dr unla ıletsm kuramazsann tedavı ınsana zor gelıoo..

bakıyorum da bizim topik toparlandı.aman nazar değmesin:nazar:
1 hafta sonra eğer pozitifi görürsem eşimden sonra ilk sizinle paylaşacağım.. zaten bigün hamile kalırsam cinsiyeti belli olana kadar ailelerimize bile söylemeyi düşünmüyoruz,sürpriz olsunn:1::1:

bu guzell hbr anında paylasılırrr acelyaaa.. tutma ıcınde bırk herkes duysun..

belımmm cok agrıyooo kızlarrr mıdem yanıoooo.... bazn rahımde sancı oluyo ve hala kusuyormmmm Rabbımmm yardımcımız olsn hepımızn..

belımmm cok agrıyooo kızlarrr mıdem yanıoooo.... bazn rahımde sancı oluyo ve hala kusuyormmmm Rabbımmm yardımcımız olsn hepımızn..

geçmiş olsun... bebiş anne ben burdayım diyor.. kusmak insanı mahfediyor,insanda hal derman bırakmıyor.Allah kararında versin hepimize, dikkat et kendine.yat dinlen sürekli..

ne güzel mis gibi olmuştur evin.. bana da ilham falan gelse de yapsam ama biraz zor sanırım çünkü o heves 15 gündür gelmiyor,yazık kocacığıma :1:
bu arada birçok kişi kilodan şikayetçi.. benim ters tepti sanırım çünkü ben tedaviye ve ilaçlara başlayalı 6 ay oldu, 5 kilo verdim.. bu durumdan en çok memnun kalan sevgili kocam oldu :1:
psikolojik olarak hazırım, fiziksel olarak da hazırım hamileliğe,ama bebişim gelmekte nazlanıyor hala :14::14:

kilo vermek.artık bu kelime bana çok ama çok yabancı bebişlerimiz çok nazlılar ama olsunlar allahımın izniyle onlara birer sopa atalım..şaka şaka koklayarak öpelim

geçmiş olsun canım ya bel ağrısı ve mide yanması hamilelikd normal diye biliyorum.ama hamileliğin rahat geçmemesi zor bi durum.Sabret canım şunun şurasında 3-4 ay sonra minik kızına kavuşunca bu çektiklerinin hepsini unutursun:)

Bilgecim canım maşallah kızın çok tatlı çok şeker inş kardeşi de daha fazla nazlanmadan gelir.

Semuh canım Allah yardımcın olsun yorma kendini umarım 15 gün çok çabuk geçer.

Açelyacım inş pozitifi görürsün ve burda hepberaber sevinç çığlıkları atarız.

Kızlar buarada kanal7 de bi dr çıkıyor Mustafa Eraslan diye dinleyen oldumu hiç?İnfertilite konusunda özellikle erkek infertilitesi konusunda çok net konuşuyor bitkisel ilaçlarla tedavi ediyormuş.Bizde almayı düşünüyoruz.Bi yan etkisi olmaz umarım.Bu arada incir ile iğde çiçeği yemeye başladım bu şekilde çok kişinin hamiş kaldığını duydum.İğde çiçeğinin tam mevsimi denemek isterseniz iğde çiçeğini incirin içine koyup günde en az 4 tane yiyoruz.denemekte fayda var.

offf benim yarın yemekli misafirim var ertesi günde öğlen çayına yine misafir.Bilge ayağını sürüdün galiba sana söylenirken çok misafirin geliyo diye şimdi ben başladım.Neyse şeker kızlarrr bu gecelik bukadar gevezelik yeter yarın koşuşturmalı bi gün beni bekliyor hepinize iyi geceler canlarrr...

arkadaşlar hepinize günaydın. listede hamile kalmış kişileri görmek hem sevindirdi hem de umutlandırdı beni. yarın sbah 2. aşılamam yapılacak. dün akşam çatlatma iğnesini yaptırdım. bu gün de yarından sonra yapamam diye temizlik yapayım diyorum. olabildiğince sakinim geçen seferkine nazaran.

iğneye başladıktan 1 hafta sonra hiç yumurtam yoktu o kadar üzülmüştüm ki, iğne geçen aşılamada kullandığım haptan daha güçl olmasına rağmen yumurta oluşmadı diye içim içimi yiyordu. üstelik bu sefer biraz kilo da verdim daha iyi olur diye düşünürken moralim fena bozulmuştu.neyse ki geç de olsa yumurtam oluştu.

allah hepimizin yardımcısı olsun.
dualarınızı bekliyorum.

geçmiş olsun... bebiş anne ben burdayım diyor.. kusmak insanı mahfediyor,insanda hal derman bırakmıyor.Allah kararında versin hepimize, dikkat et kendine.yat dinlen sürekli..

tesekkur ederm canımm.. hep yatıyorum 7 haftalıktn berı vallahı koltugum yattgm tarafı ıyıce coktu.. :9:

canım kıyamam allah yardımcın olsun

amın canım hepımızın ınsallah..

geçmiş olsun canım ya bel ağrısı ve mide yanması hamilelikd normal diye biliyorum.ama hamileliğin rahat geçmemesi zor bi durum.Sabret canım şunun şurasında 3-4 ay sonra minik kızına kavuşunca bu çektiklerinin hepsini unutursun:)

sagol aylıncım.. evet normal sesımı cıkarmıyorm ztn kustkca varlıgını hıssettgm ıcın şükredıyorum Rabbıme..
o gunlerı dusundkce heycanlanıyormm sabırszlanıyorum.. dua edıyorm sıze ınanın bana.. darısı basınıza.

arkadaşlar hepinize günaydın. listede hamile kalmış kişileri görmek hem sevindirdi hem de umutlandırdı beni. yarın sbah 2. aşılamam yapılacak. dün akşam çatlatma iğnesini yaptırdım. bu gün de yarından sonra yapamam diye temizlik yapayım diyorum. olabildiğince sakinim geçen seferkine nazaran.

iğneye başladıktan 1 hafta sonra hiç yumurtam yoktu o kadar üzülmüştüm ki, iğne geçen aşılamada kullandığım haptan daha güçl olmasına rağmen yumurta oluşmadı diye içim içimi yiyordu. üstelik bu sefer biraz kilo da verdim daha iyi olur diye düşünürken moralim fena bozulmuştu.neyse ki geç de olsa yumurtam oluştu.

dualarınızı bekliyorum.

gecte olsa olusmus yumurtan işte ne guzel arkadasmm hayırlısıyla gecsn ınsallah asılamann sakın ol ıyı dusun ıyı olsn duAlarla ınsallah ıyı haberlerını beklıyorz dılekcım:3:

gunaydın kızlarrr....

kendımı bı ıyı bı kotu hıssedıyorm aldıgım cıcılerıne bakıyorm aglıyorm dogucagı gun gelıo aklıma aglıyormm bazen sıınırlenıyorm terslıyorm kocamı annemlerı bu kez kırdgm ıcn aglıyorm bazen ck neselenıyormm o gun herkesın gonlunu almk ıstıyorm ee ınsanlar ıster ıstemez sapıttı bnm yuzmden.. ayaklarm şişti kasınıyorm kan cıktı backlarmdan artkk dr uma sordm o da hamılelktn dedı.. he bu durumdn sıkayetcımıyım hayır degılım ohh dıyorm hep ozenrdm nolursa olsn cekıcem bunları bnm yakndgm etrafmdakılere ayıp edıyorum..

Bilgecim canım maşallah kızın çok tatlı çok şeker inş kardeşi de daha fazla nazlanmadan gelir.

Semuh canım Allah yardımcın olsun yorma kendini umarım 15 gün çok çabuk geçer.

Açelyacım inş pozitifi görürsün ve burda hepberaber sevinç çığlıkları atarız.

Kızlar buarada kanal7 de bi dr çıkıyor Mustafa Eraslan diye dinleyen oldumu hiç?İnfertilite konusunda özellikle erkek infertilitesi konusunda çok net konuşuyor bitkisel ilaçlarla tedavi ediyormuş.Bizde almayı düşünüyoruz.Bi yan etkisi olmaz umarım.Bu arada incir ile iğde çiçeği yemeye başladım bu şekilde çok kişinin hamiş kaldığını duydum.İğde çiçeğinin tam mevsimi denemek isterseniz iğde çiçeğini incirin içine koyup günde en az 4 tane yiyoruz.denemekte fayda var.

offf benim yarın yemekli misafirim var ertesi günde öğlen çayına yine misafir.Bilge ayağını sürüdün galiba sana söylenirken çok misafirin geliyo diye şimdi ben başladım.Neyse şeker kızlarrr bu gecelik bukadar gevezelik yeter yarın koşuşturmalı bi gün beni bekliyor hepinize iyi geceler canlarrr...

begendin mi kızımı teyzesi :))) çok bıcırıktır. darısı sizlere olsun inşallah. kardeşi de hayırlısıysa gelsin de diyeyim artık.

misafirlerden bana da gına geldi. geçen eşim diyor ki " ya neden biz kimseye gitmiyoruz da herkes bize geliyor?" cok güldüm. bizim sohbetimize bayılıyor arkarkadaşlarımız. bi de ben cok severim misafiri ama yorgunluğu mahvediyor o ayrı. ben de şimdi dün geceki pastel boya izleri için halı sildim mesela. sana da kolay gelsin.

ben iğde miğde hiçbir şey yemiycem protestodayım. preseed bile almıyorum :1:

canım geçmiş olsun. az daha dayan. geçecek hepsi. duygusallık da inişli çıkışlı oluyor evet. çok normal. rahat ol.

gunaydın kızlarrr....

kendımı bı ıyı bı kotu hıssedıyorm aldıgım cıcılerıne bakıyorm aglıyorm dogucagı gun gelıo aklıma aglıyormm bazen sıınırlenıyorm terslıyorm kocamı annemlerı bu kez kırdgm ıcn aglıyorm bazen ck neselenıyormm o gun herkesın gonlunu almk ıstıyorm ee ınsanlar ıster ıstemez sapıttı bnm yuzmden.. ayaklarm şişti kasınıyorm kan cıktı backlarmdan artkk dr uma sordm o da hamılelktn dedı.. he bu durumdn sıkayetcımıyım hayır degılım ohh dıyorm hep ozenrdm nolursa olsn cekıcem bunları bnm yakndgm etrafmdakılere ayıp edıyorum..

allah kolaylaştırsın hamileliğini canım. aslında bizler çok şanslıyız, yokluğunu da bildiğimiz için bir mucizeyi hissetmenin ne demek olduğunu biliyoruz.senin gibi hamileliğini kötü geçirdiği için isyan eden insanlar var.ama bak sen şikayetlerinin sebebini sevdiğin için, iişin de kolaylaşıyor bir yandan. sağ salim biter hamileliğin inşallah.

allah kolaylaştırsın hamileliğini canım. aslında bizler çok şanslıyız, yokluğunu da bildiğimiz için bir mucizeyi hissetmenin ne demek olduğunu biliyoruz.senin gibi hamileliğini kötü geçirdiği için isyan eden insanlar var.ama bak sen şikayetlerinin sebebini sevdiğin için, iişin de kolaylaşıyor bir yandan. sağ salim biter hamileliğin inşallah.

her sözüne katılıyorum bu arada yarınki aşılaman şimdiden hayırlı olsun inşallah bu son deneme olur bebişin haberini alırız.

arkadaşım aşılaman hayırlı olsun hayırlısıyla hamile haberini alırız inş.

bilge sen pazara ben alişverişe bendede bu akşam misafir var tatlımı yaptım şimdide börek çörek yapıcam işte öle

canımmm Allah yar ve yardımcın olsun...dualarımdasın...ne günler geçti emin ol bu günlerde tatlı anılar olarak kalacak hayatında...küçük hanım nazlı nazlı gelecek herhalde:))))

dualarınızı bekliyorum.

Hadi bakalım dileksultan sendende bir beiş haberi bekliyoruz:)
hep pozitif düşün hiç olumsuz düşünme..Allah sabır versin yardımcın olsun...

bilgecik bu arada kızın maşallah çok tatlı tam bir bıcırık olduğu belli oluyor resimden...kızını görünce yeğenim mısroşum geldi aklıma o kadar çok özledimki onu malesef ayrı şehirlerdeyiz..oda çok fenadır sanki büyümüşte küçülmüş gibidir...
yine hüzünlendim..6 tane yeğenim var ama hiç biri yanımda değil...ps3 te onların resimlerinden oluşan bir albüm yaptım sıkıldımmı müziği açıyorum oturup onları izliyorum.....
offf yaaa bu gurbet işi çok zormuşş.....ammada gözü yaşlı oldum bu günlerde...

Back
X