canım benim adetimi beklerim derken, adet tarihimi demek istedim..18 i test tarihim, 20 si adet tarihim..doktorum 18 i hafta sonu olduğu için 17 sindede yaptırabilirsin demişti. ama o gün müsait değilim ancak ben 16 sında yaptırabilirim. 13.gün kanda belli olur sanırım.. o gün gidemezsem de 20 sini beklerim artık.. ama diğerlerinde çok dikkat etmiştim,psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissetmiştim. bu sefer hiç aşılama yaptırmış gibi değilim. negatif sonuç beni çok şaşırtmayacak,pozitifi görürsem gerçekten şok olurum sanırım..
bellı olmaz acelyacımmm.. belkıde ufaklık geldı bıle..
selam kızlar,
misafirler gece 12 de gitti. tabaklar vs toparlandı yattık sabah da oy kullanmak için hop erken kalk olunca ikindide uyumuşum. bi bakayım dedim. herkes iyi ne güzel. bu arada doktorum başka bi hastaneye geçmiş çok canım sıkıldı((
dr cok onemlı bnce bılgecm.. en ıyı hastaneye bıle gtsen dr unla ıletsm kuramazsann tedavı ınsana zor gelıoo..
bakıyorum da bizim topik toparlandı.aman nazar değmesin
1 hafta sonra eğer pozitifi görürsem eşimden sonra ilk sizinle paylaşacağım.. zaten bigün hamile kalırsam cinsiyeti belli olana kadar ailelerimize bile söylemeyi düşünmüyoruz,sürpriz olsunn![]()
bu guzell hbr anında paylasılırrr acelyaaa.. tutma ıcınde bırk herkes duysun..