ilgimdisi çooookkk geçmiş olsun canım.. kayınvalideler hep böyle arkadaşım takma kafana.. Allah korusun olan sana olur başkasına değil.. çalışıyor musun bilmiyorum ama özellikle gelini çalışmayan kayınvalideler nedense kendilerinde herşeye karışma hakkını görüyorlar. annemden biliyorum :)))) gelinimiz bişi istese,yada alacak olsa bir sürü laf söyler, ama benim annem maddi destek sağlıyor onlara bu nedenle laf söylüyor sanırım..ben de annem haklı veya haksız olsun her zaman sen karışma falan derim..
( benim gibi görümce dostlar başına )
gelinler ve kayınvalideler birbirlerinin söyledikleri şeyleri hep olumsuz yorumlarlar..ben kayınvalidemle kolay kolay münakaşaya girmem, çünkü oğulları annelerine kıyamazlar bu nedenle yapacağınız en güzel şey kızdığınızı bile belli etmeden istediğiniz şeyi gözüne soka soka yapmaktır.. şuan kayınvalide konusunda tamamen özgürümm.. ama senin için gelecekte kayınvalidenden daha tehlikeli olacak olan eltilerin olacak.. çok sabırlı,rahat,kafasına koyduğunu yapan biri olarak eltime karşı bazen o sabrı gösteremeyecek mişim gibi geliyor..
bilge,sancal,sermuh,aylin...sizler nasılsınız?bilgecim benim durumumu değiştirme,çünkü 4.aşılama için start verdim. hormonlar çok iyi değil fakat yinede deneyeceğim. ister olsun ister olmasın,her zaman dediğimiz gibi hakkımızda hayırlısı.. bu aşılamada çok fazla stres olmayacak çünkü tatilde olucam,2 günlüğüne dönüp yaptırıcam sonra tekrar tatile..deniz ve güneş beni bekliyor.. (tatildeyken 2 günlüğüne aşılama molası veren tek ben değilimdir dimi :))
öncekilerde uzandım,dinlendim..vs de nolduki? bu nedenle çok dikkat edip aklımı vermek istemiyorum.en azından negatifi görsem de dikkatimi dağıtacak bir ortamda olucam...
inanıyorum kızlar.. bu ben olurum yada başkası olur farketmiyor ama listemize 2011 bitmeden birkaç kişi daha eklenecek..