slm kızlar yine kimsecikler yok ,biz bugün tüp bebek merkezine gittik ve startı verdik ilacımızı yazdırdık 8 temmuzda ilaca başlıyorum.fiyatını konuştuk raporsuz 2900 tl dediler biz daha yüksek beklediğimiz için hemen atladık fiyat hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bana uygun geldi 4500 civarında diye duymuştum.Artık parasını gözüm görmüyor hayırla gelsin bebişim de.Dr um ümitli konuştu başlıyoruz bi yola Rabbim utandırmasın bazen aşılamadan çok çbuk mu pes ettim erken karar mı aldım diyorum ama 6 yıldır bebek beklemekten çok sıkıldım biran önce beni sonuca götürecek yolu seçtim.inş doğru seçim yapmışımdır.
Yarın karşı komşumun sünneti var.Bana erkek misafirleri senin evinde ağılayabilirmiyiz dedi.Tabi benimde yüzüm yumuşak reddedemedim.Offf bi dünya iş olacak.Bu arada yarın akraba günüm de var ben güne gidicem evdeki erkek misafirlerle de eşim ilgilenecek.En azından gözüm görmez ev ne hale gelir artık düşünmek bile istemiyorumBu huyumdan nefret ediyorum koca binada bi bana kabul ettirebildi insanlara yardım etmeyi seviyorum ama bazen de kullanılmış hissine katılıyorum.Neyse artık komşuya yardım etmek sevapmış neyapalım.
Kızlar gece gece çok gevezelik yaptım ama bi konuda size danışmak istiyorum.Ben öğretmenim henüz atanamadım 1 haziranda ki atamalarda eşim doğuyu yazmamı istemediği için atanamadım.Şimdi 6 temmuzda tekrar atama var ve yine hep doğudaki okulları açık göstermişler.Hakkari,şınak tunceli,mardin...her yer vatan toprağı ama eşim buralarda çalışmamı istemiyor ve ben atanırsam 2 yıl ayrı yaşamak zorundayız 2 yıldan eş durumundan gelemiyorum.bu arada tüp bebek tedavimiz var.9 temmuzda da tekrar kpss sınavı var ben bu sınava da hazırlandım.Şimdi size soruyorum ne yapmalıyım eşimi tedaviyi bırakıp doğudak, bu şehirlere gitmelimiyim yoksa temmuzdaki sınava girip daha yüksek bi puan alabilirmiyim.offf çok karışığım kızlar bi tarafta mesleğim emeklerim diğer tarafta eşim 2 yıl nasıl ayrı kalınır yorumlarınızı bekliyorum 2 hafta içinde karar vermek zorundayım yardım edin lütfenhakkımızda hayırlısı hepinize ii geceler....
slm.. hangi tüp bebek merkezine gittin canım? benim de pek bilgim yok ama ben de 5000 civarı duymuştum.. sana verilen rakama ilaçlar dahil değildir sanırım.. bu arada tüp bebek yaptırmaya karar verdim diyelim,hemen adetten sonra tedaviye başlıyorlar mı? yoksa tahliller ..vs falan 1 ay daha bekletiyorlar mı? ben temmuz başında nasip olursa 1 aşılama daha yaptırıcam,tutmazsa gözümü karartır giderim tüp bebek için.. benim de 6 yıl oldu evleneli.. bu nedenle elim ayağıma dolanıyor,eyvah yaşlandım modunda stres yapıyorum..
bu arada tayin işine gelince yakın bir arkadaşım da senin gibi düşünüyordu ,ve düşüne düşüne tam 8 yıl atanamadı.. bu ay yüksekovayı yazdı ve tayin oldu.. koşa koşa gidecek .. eşinden ayrı kalacak olan tek sen değilsin,seninle aynı durumda olan bir sürü bayan var ve birçoğu koşa koşa başlıyorlar göreve.. bu devirde memur olmak hele ki öğretmen olduktan sonra ilk yıllarda atanmak oldukça zorlaştı.. bence hiç düşünme yaz neresi olursa,en fazla 1,5 yıl ayrı kalacaksınız,bunun içerisinde ara tatil,yaz tatili falan da var,zaman çok çabuk geçiyor merak etme.. baksana 6 yıl olmuş evleneli,keşke baştan düşünseydik diyoruz,çocuk işine dönmesin sonra tayin işi :))