Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım şifayı kapmışsın.Kurban bayramına minik Alara ile gireceksin inş sevincin bundandır:)Bende tam tersi hiç bayram gibi hissedememdim annemler şehir dışındaydı kayınvalimde gidecekti son anda karar değiştirmiş bizde yemeğe oraya gittik saatlerce oturduk misafirleri geldi bir sürü güzel olan yan prensesler gibiydim kaynanacığım bana hiç bir iş yaptırmadı ayağa bile kaldırmadı oturmaktan biyerlerim ağrıdı:)evimde bile okadar oturmamıştım:)sonra bir iki akraba ziyareti ve çok dolanmadan eve geldik eşimle film koyduk onu seyrettik ilerde böyle başbaşa kalamayacağız nasıl olsa :)Dikkat et kend canım öptm:)
ilgimdisi çok geçmiş olsun hayatım :))) kurbana 3 kişi gireceksiniz öyle mi??? inşallah bizler de göbüşü dolu gireriz hayırlısıyla...
ütü yapmalıyım ev işi bayram seyran dinlemiyor kuzucuklarım. hepinizi öptüm.
tesekkur ederım canım... ınsallah 3 kısı gırıcez.. darısı basınıza canım bnm.. ıgneler nasıl gıdıyor? dualarımdasın bnde opuyorum senı..
not : aylin kaynanan benden 10 tam puan aldı eferim :)))![]()
az kaldı heycan var,bıde azcık tırsıyorummmm....
Canım ya tırsma sezeryan olacaksın galiba hiç bişey hatırlamayacaksın ne doğum sancısı ne ıkınma uyandığında bebeğin yanında olacak tabi karın ağrısı ama meleğini yanında görünce eminim ağrıları hissetmezsin bile bende normal doğumdan çok tırsardım benimde büyük bi ihtimalle bebişlerimi sezeyanle alırlar Allahım bende görebilecekmiyim aceba o günleri beklemek çok sıkıcı 8 ay çabucak geçse bu arada senin Alaracık benim miniklerimin ablası olacak :)
Kızlarrr nerelerdesiniz canlarım hepiniz geziyosunuz galiba bizde evdeyiz bu bayram dün bikaç misafirim geldi.İlgimdisi canım çok az kalmış maşallah kızına kavuşmana darısı bize Bilge iğneler nasıl gidiyor?
evet canım kalbımden rahatssızım,normal dogum yapamaz raporu verdı kalp dr um.. rıske gırme dedı mecburum sezeryan olmaya.. epıdural ıstıyorum bayılmak ıstemıyorum cıktıgı anı gormek ıstıyorum aylıncım.. tırstıgım sey acaba uyussanda hıssedıyomusun kestıgını vs.. kımseyle konusmuyorum bu sebepten cunku herkesın agrı esıgı farklı... bnm canımı yakan onun yakmayabılır gbı.. evet smdı dusundumde bnm kızım bıle abla oluyoo ınanamıyorum.. buarada gunler gecıcek ki tup bebısler hem erken gelır hmde kesın sezeryan olur o yuzden sen kendını 28 * 30 haftaya gore ayarlamalısın 2lı 3lu detaylı seker yuklemesı cınsıyetı adı kıyafetlerı yatakları vs... derken ztn anlamadn 30 haftaya gelıyosn canım... hıc canını sıkma asıl smdı bnm yapck bısyım olmadgı ıcın hersey hazır olduu ııcn canım sıkılıyo dısarıda cıkamıyorum cıksamda gezeıyorm gıttgm yerde oturuyorum.. tabı bunlarada sukur darısı kızların basına ınsallah o gunlerde olucak umutsuz olmk yok ıkımızı gorduler sonucta Rabbım bana asılamann ustune tedavısız gonderdı bılıyosunuz bk senın ılk denemede tuttuu yılmak yok.
makarna süzebilirim popomla kevgire döndü. bugun elledi durdu hemşire beze olmamış yer bulup da vurmak için. yarın kontrolüm var. tamam mı devam mı denilecek. bakalım. heyecan dorukta.
epidural sezeryanı ben şiddetle tavsiye ederim. harika.
evet canım kalbımden rahatssızım,normal dogum yapamaz raporu verdı kalp dr um.. rıske gırme dedı mecburum sezeryan olmaya.. epıdural ıstıyorum bayılmak ıstemıyorum cıktıgı anı gormek ıstıyorum aylıncım.. tırstıgım sey acaba uyussanda hıssedıyomusun kestıgını vs.. kımseyle konusmuyorum bu sebepten cunku herkesın agrı esıgı farklı... bnm canımı yakan onun yakmayabılır gbı.. evet smdı dusundumde bnm kızım bıle abla oluyoo ınanamıyorum.. buarada gunler gecıcek ki tup bebısler hem erken gelır hmde kesın sezeryan olur o yuzden sen kendını 28 * 30 haftaya gore ayarlamalısın 2lı 3lu detaylı seker yuklemesı cınsıyetı adı kıyafetlerı yatakları vs... derken ztn anlamadn 30 haftaya gelıyosn canım... hıc canını sıkma asıl smdı bnm yapck bısyım olmadgı ıcın hersey hazır olduu ııcn canım sıkılıyo dısarıda cıkamıyorum cıksamda gezeıyorm gıttgm yerde oturuyorum.. tabı bunlarada sukur darısı kızların basına ınsallah o gunlerde olucak umutsuz olmk yok ıkımızı gorduler sonucta Rabbım bana asılamann ustune tedavısız gonderdı bılıyosunuz bk senın ılk denemede tuttuu yılmak yok.
:)) bu siteye ilk defa 2 yıl önce üye olmuştum ozaman 25 yaşındaydım aylin ismiyle üyeliğimi kabul etmeyince bende yanına yaşımı ekleyim dedim 2 yıl geçmesine rağmen hala değiştirmedim yaşlanmayı kabul edemiyorum galiba canım:)
makarna süzebilirim popomla kevgire döndü. bugun elledi durdu hemşire beze olmamış yer bulup da vurmak için. yarın kontrolüm var. tamam mı devam mı denilecek. bakalım. heyecan dorukta.
epidural sezeryanı ben şiddetle tavsiye ederim. harika.
epidurali biçok kişi tavsiye ediyor canım ama heralde ben cesaret edemem çok korkak biriyim ve ağrı eşiğim çok düşük transfer işlemi ağrısız olduğu halde anestezi istemiştim:)tamamen uyumayı tercih ederim heralde.Cesaretin varsa epidural yaptır bebeğinin çıktığını görmek çok güzeldir.Ben kan görmeye de dayanamam.
12. haftamızı geçirsek biraz daha rahatlarım heralde en büyük tesellim kış hamileliği geçireceğim kışında günler kısa çabucak geçer inş.Alışverişlerimizi inş 6.ayda tamamlamayı dünüyorum çünkü malum ikizler 28 haftalık bile doğabiliyor.Darısı kızların başına evde oturup sıkılsamda yılmıyorum tabiki bebişlerim için sıkılmaya evde karpuz olmaya razıyım tek sağlıkla vaktinde doğsunlar.
Hayırlı akşamlar herkese
Kızlar ben 27 sinde istanbula gidecektim tüp bebek için hesapladım 21 inde gitmem gerekiyor.günlerimi yanlış hesaplamışım.ya farkına varmasaydım düşünsenizya tam bir hüsran.tamda biletimizi o tarihe ayarlayacaktık.çok şükür son anda farkettim.farketmeseydim çooooooooooooook üzülecektim.
Kızlar ben 27 sinde istanbula gidecektim tüp bebek için hesapladım 21 inde gitmem gerekiyor.günlerimi yanlış hesaplamışım.ya farkına varmasaydım düşünsenizya tam bir hüsran.tamda biletimizi o tarihe ayarlayacaktık.çok şükür son anda farkettim.farketmeseydim çooooooooooooook üzülecektim.
ilgimdisi göbişi büyüttün şimdede doğum telaşı sardı doğacaz yok gaz sancısı yok uykusu bu hayat böyle gidecek olsun yinede maşallah..doğumdan önce doğumun iyi geçmesi için bir dua varmış beni haberdar et senin için müsait olursam(regl olmazsam)sana okurum güzelim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
aylin ikizler seni şimdiden oturtmuş güzelim..ilerdede inşallah sakin çocuklar olurda rahat edersin..ama yinede dikkatli ol ilk 3 ay önemli...
bilgecik hadi bakalım tedaviye az kaldı ben öncü kuvvet olarak öncen gidiyorum arkamdan ikizlerle gelirsen şasırma güzelim...
bu aada biz bayramda denizlideyik malum annemel babalar ziyaretler hepsinin gönlünü aldık..perşembe günü kaçtık...araba nereye gidersen orda tatil yaparız dedik şu an izmir gümüldür tarafındayız (ilgimdisi sana yakınsak kahve içmeye gelebiliriz...ama kahveleri ben yapacam ona göre...beni ara yada özel mesaj yaz..)
ayın 5.inde kontrolüm var benimde pazar dönüş yoluna çıkacak deniz süper fena bronzlaştım...kendimi süper hissediyorum....tedaviye başlamak için son günleri sayıyorum....yaşasın göbiş kardeşliği....:))))))))
Canım ya çok geçmiş olsun iğne ağrısı çok zor olur üstüne oturamazsın ben transferden sonra 5 tane yaptırmıştım da öldüm neredeyse.Ama dr un tedavisi değişik geldi biz hep karından vurulan iğnelere alışmıştık o rahat oluyodu kendimiz yapıyoduk acı falan hiç bişey hissetmiyordum sadece koca bi göbüşle geziyordum o iğnelerin etkileri hala gitmedi hala karnım şiş 4 aylık hamile gibiyim hiç bi kıyafetim olmuyo bol su içiyorum ödem oluşmuşsa insin diye.Bide mide bulantılarım arttı çok fena sabahları özellikle kaç defa öğürerek kendimi banyoya zor atıyorum şimdilik eşim evde kahvaltımızı o hazırlıyor haftaya okula başlayacak ne yaparım bilmiyorum.Kontrolün inş güzel geçer canım yumoşların umarım güzel güzel büyümüştür ve inş popon son defa kevgire döner:)
sermuhhhh ben bugun 6. iğnemi oldum anam nasıl sen öncü kuvvet oldun????transfer günü belirleyecem yarın. ama göbüş tokuşturmamız şart illaki :) bronz tene hamilelik süper olur :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
benim doktor popoma karar verdi ben de herkes göbişten vuruluyor diye duydum ama(((((((((((((((((keltoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ama vallA oturamıyorum ya![]()
bilge online serpil online....:))))))
kızlar bu arada bir şey öğrendim sizlerle paylaşmak istiyorum .dün akşam şu rahim filimlerini çeken bir dr akrabamızla oturuyorduk benim tedavim döneminde hiç görüşmemiştik dün akşam tesadüf eseri kaldığımız otelde karşılaştık.benim ilk rahim filmim çok sancılı olmuştu hatta hastanelik olduğumu bahsetmiştim sizlere ..adam dediki büyük ihtimal tüpüne zarar verildi.başka türlü böyle reaksiyon olmazdı dedi..benim yaşadıığım gibi durumlarda tekkrar 15 gün sonra rahim filmi çekilirmiş ve antibiyotik kortizon tedavisi uygulanması gerekirmiş eğerki böyle olsaymış tüplerimi kaybetmezmişim..tabi iş işten geçti..ortalıkta tüp kalmadı adam bir sürü fırça attı neden hiç yanıma gelmediniz diye..şimdi tüpsüz yapılacak işlem daha sağlıklı olurmuş inanılmaz ümitlendim...