samimiyetine o kadar çok inanıyorumki anlatamam.bütün arkadaşlarımın hepinizin.aylin o dönem sizlere yazmak o kadar çok istiyorumki anlatamam.burada paylaştıkça çok rahatlayacağımı biliyorum.inşallah gittiğim yerlerde internet olurda size yazarım.olurda yazamazsam lütfen hep aklınızda olayım dua edin bana mutlaka. herşey için çok sağol arkadaşım güzel düşüncelerin için.çok alıştım yazamasamda aklım hep sizde kalacak sanırım.gitmeye 11 gün kaldı.o güne kadar sizlere sürekli yazmaya devam edeceğim.daha senin bebişlerin son durumunu öğreneceğiz güzelce.bilgenin hamileliğine sevineceğiz.daha çoooooooook güzel haberler alacağız inşallah.ilgimdişi de zamanı gelmiş olursa doğum yapma haberini alırız belki dönüşede kalabilir.zamanında sağlıklı bir şekilde kolay doğum olur inşallah.arkadaşım sizleri çooooooooook seviyorum.öptüm yiğenlerime slm.bebişlere.
bu arada SERMUHHHHHHHHHHHHHHH NERDESİN
Canım keşke internet olsa hem sen anlatıp rahatlardın hemde biz merak etmezdik tabiki hep aklımızda olacaksın ve dua ile sana destek vereceğiz 11 gün az kalmış:)Sermuh kayıplarda galiba kız nerelerdesiiiiiiiiiin??
Bilgecim ohh puaça bile yapmışsın yat dinlen uğraşma valla ben tam 2 aydır hiç bir iş yapmıyorum benim eşimde çok sever hamur işini ama karısı malesef yapamıyor yemeğimi yaptığıma şükrediyorum.Kızlar ya bu sene evde çooook sıkılacam 6 yıllık evliyim ilk kez evde kaldım 4 yıl çalıştım 1yıl yüksek lisans yaptım 1 yıl dersaneye gittim derken hep koşturma böyle psikolojim bozuluyor binadaki kadınları kafam pek sarmıyor öyle tv seyrediyorum ve çok sıkılıyorum kendimi biraz iyi hissetsem ebru yada ahşap boyama falan kursuna giderdim ne bileyim fikir verin ne yapılır ki evde