ben karar veremedim ama umut tüp bebek daha ağır basıyor. sadece tüp bebek üstüne bir merkez olması başarıyı arttırırmış gibi geliyor nedense, tamamen piskolojik yani :))
bilgecim canım inan bende seni çook merak ettim, içimden hep inşallah hamiş kalmıştır diye geçirdim. aşılaman hayırlı olsun canım, ne zaman sonucu alıcaz? enteresan oldu demişsin, birde böyle olsun vardır bir hayır :)
bizde c.tesi varikosel ameliyatının sonucunu görücez bakalım. inşallah güzel sonuçlar alırızda tüp bebekle uğraşmayız. bende dualara sığındım ama nedense her gün biraz daha umudum kırılıyor. tüp bebekte %70 şans vermişlerdi, hiçbir sebep olmadan hamileliğin olmaması sanki bundan sonraki denemelerde de olmayacakmış gibi beni umutsuzlandırıyor. eskisi kadar üzülmüyorum ama umutlanamıyorumda. şimdiki ruh halimde bu :)))
sağol aylincim, görücez bakalım büyük gün c.tesi, inşallah arkadaşlarınınki gibi olur bizde de:))
biz denedik keçiboynuzunu canım, 3 ay içti ama hiçbir işe yaramadı aksine eskisinden daha kötü olmuştu. herkese yaramıyor demekki :))
cok sukur canm onun keyfı yernde de bn zorlanıyorm artk kasıklarm belım ck agrıyor.. ama ıyı dıyelm ıyı olsun darısı basınıza..
yok cnm kardesıme degIL.. ozaten kulup evınde kalıyor 7 kız beraberler.. babam ve esım gttıgınde kalıcak bı yer bakıyodum.. evet canm tekmelerı bol masallah uykumdan uyanıyorum.. Rabbım yardımcın olsn senınd.. darısı kızların basına..
evet yaaa sermuhcum nerddesııınn?? bılge kac gun kaldı teste..?? cok heycanlıyım sonucu beklıyorm bnde sen gbı.. evıde bosver bnm evıde .ok goturuo desem yerıdır..
işler işler çok fena bu arada 30 yıldır gözlük kullanıyordum geçen dr kontrolüm vardı gidince göz dr unada gittim ve lens aldım hayat süper oldu şimdi ilk işim bir sürü güneş gözlüğü almak olacak..kistik hala yerinde duruyor bu adet tekrar kontrol var bakalım ona göre tüp başlayacak.birazcık sinir stres oldum nerden çıktı bu kist şimdi diye...
ilgimdisi tepişlerle uyanmak nasıl bakalım ? :))))))))))))))))))))))
sorma ben çarşamba yaptırıcam testi sanırım. bugun 5. gün. patlayacağım ben de. sermuh'a da soracam 1 gün gelmedi şurda kafamı dağıtmaya.

şaka bir yana bugun kızımla poğaça yapalım dedik poğaçadan başka herşeye benzedi iskoç köy ekmeği oldu :))))) kafamı o dağıttı yarın da un kurabiyesi yapıcaz sevdim bu işi.
akşam babamlara gidiyorum annem yozgatcığından ayrılamadı gideyim de babamla kardeşime yemek yapayım iskoç köy ekmeği götüreyim. :))))))
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. bana 4-5 gün daha dua edin söz başka istemiycem.
kızım senin başında bir cadı benden beter seni yoruyor zaten kızından sonra bana ayıracak enerji buluyorsunya helal olsun...ben strese girdim bu ayda olmayacakmı acaba diye zaman ilerledikçe stres artıyor Allahtan çalışmaya başladımda çok meşgulum..
gel anacım gel istanbul bereketli şehir sende ikizlerle dön inşallah:))))
Canım keşke internet olsa hem sen anlatıp rahatlardın hemde biz merak etmezdik tabiki hep aklımızda olacaksın ve dua ile sana destek vereceğiz 11 gün az kalmış:)Sermuh kayıplarda galiba kız nerelerdesiiiiiiiiiin??
Bilgecim ohh puaça bile yapmışsın yat dinlen uğraşma valla ben tam 2 aydır hiç bir iş yapmıyorum benim eşimde çok sever hamur işini ama karısı malesef yapamıyor yemeğimi yaptığıma şükrediyorum.Kızlar ya bu sene evde çooook sıkılacam 6 yıllık evliyim ilk kez evde kaldım 4 yıl çalıştım 1yıl yüksek lisans yaptım 1 yıl dersaneye gittim derken hep koşturma böyle psikolojim bozuluyor binadaki kadınları kafam pek sarmıyor öyle tv seyrediyorum ve çok sıkılıyorum kendimi biraz iyi hissetsem ebru yada ahşap boyama falan kursuna giderdim ne bileyim fikir verin ne yapılır ki evde
geldim:))) ben evde 1 sene ne yapılırı oynadım ,şöyle 1 hafta apartmana takıldım hepsi 50 üzeri torunlar filan dertleri,sabah doktorum programı öğleden sonra evlilik programları akşam diziler bu arada facebookta 101 yada okey eşimle bol bol gezmek ama yinede çalışan birine çalışmadan oturmak zor
güzel kalplim sağol Rabbim sana da nasib etsin. beklemek yıprattı valla. 10. gun verecem kanı daha da bekleyemem.:2::18:
yine patladınnn kızım bu aşıla tüp bebekmi 10.günde belli olsun bekle...
ooooo sermuhum gelmişin "nerelerdeydin kuzum merak ettirdin iyice
cepten girmiştim internetim sıkıntılıydı ordandan cevap yazmak sıkıntılı ama geldim artık.
günaydın kızlar...
bilgecim şimdi zaman geçmek bilmez,test günün gelince de yapasın gelmez... inşallah pozitif olur,bir kişi daha listenin üst kısmına çıkar.. sanırım ben uzun bir zaman daha alt kısımda kalmaya devam edicem...
ergitess aylinden sonra sen de hamile kal şu tüple de ben gaza geleyim.ocak şubat gibi diyorum ama bu gidişle korkudan gidemiycem..
sermuh sen başladın dimi tedaviye?
aylin ve ilgimdisi bebişlerinizin tekmeleri yüzünden uyuyamazsınız inşallah

biliyormusunuz nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum insanın içinde bebeğinin hareket etmesi.. Allah bana ve diğer arkadaşlarıma da en kısa sürede nasip eder inşallahh o duyguyu yaşamayı....
kızım liste tabana ben oturdum git kendine başka yer bul:)ben bu ay dr kontrolüne göre tedaviye başlayacam kist duruyorsa ertelenecekmiş

(
Slm kızlar bugün kimsecikler yok heralde herkes pazar günü kocasıyla keyifyapıyor:)Bizde kocamla bugün evi temizledik o süpürüp sildi bende tozları aldım yemek yaptım erkeğin yaptığı iş çok içime sinmiyor ama neyapalım dayanacağız.Benden bukadar canlar biraz yoruldum hepinize ii geceler
oo seninki yine iyi tamizliyor benimki onuda yapmıyor kadın getir kaç paraysa yaptır ben yapmam diye diretiyor..bu sefer aksilik olmazsa tedaviye annem yanıma gelecek o yapar artık gelmeyecek olursa kadını buldum.inasanın yattığı yerden gözüne gözüne batıyor herşey birde benim evim beyaz parke ne varsa ortada