• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
dun kızımla bulustuk kızlar... 2200 gr olmus 43 cm masallah kuzuma.. smdılık 20 ekıme aldı dogumu ama kız cocugu bellı olmaz bıdahakı geldgnde kesınlesır ama belkı 13 ekım... 2 hafta snra kontrolumuz vr hersey yolnda cok sukur bn 500 gr almısım topkamda 4 kg oldu onden stok yapmıstm bn dedım dr a kızım depodan kullanıo...

Ayyy maşallah canım hadi bakalım az kalmış darısı bize inş kiloyu az aldığın ii olmuş bak bebek gayet sağlıklı.

evet canım amınn ınsallah Rabbım nasıp etsın herkese... bnde pkoluydumm asılama sırasnda gectı hemen hamıle kaldım kendılıgınden yanı buyukler gıtmıstı 8 tane kucukler vrken kaldım canım belkı sende tedavısız kalırsın bellı mı olur Rabbımden umıt kesılmez.. ama kafana takmamana cok sevındım.. bu sana cok ıyı gelıcek

ayy.. cok heycanlıyımmm anlatamamm... kalp atısını duydun buyuk bı kısmı atlattın ınsallah 2lı testınıde ferahlıkla atlatırsın ... ahh teyzecıgımı bı gorsenız remen genclenstı dur kız bn ona solıyım oda uye olsnda bızım topıc e gelsın sıze daha cok moral olur...

buarada pespese secıp yazması cok basıt aylıncım, ALINTI ILE CEVAPLANIN YANINDA KUCUK BI KUTUCUK VR HANI BOYLE SANKI 3 TANE ,,, VIRGUL VRMIS GBI ICINDE.. ONA TIKLA ZTN ISARETLENIYOO HANI HANGIMIZE CEVAP YAZMAK ISTERSEN O KUTUCUGA TIKLA EN SON KONUYA CEVAP VER DE ACILAN CEVAP SAYFASINDA SECTIKLERIN OLUCAK TATLIM

Canım teşekkürler ben bilmiyodum bu şekilde yazmayı :)
selam kızlar son günü de atlattım. yarın sabah erkenden gidiyorum kanımı vermeye. hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda. eşimle inanılmaz gerginiz. geçtiğimiz 3 gün memelerim sönmüştü ucu ağrıyordu bugun yine füzeye dönüştüler hatta sutyen içinde bile acımaktalar. diğer 2 aşılamamda karnım acımış ağrımış mösyö kırmızı derhal gelmişti memelerim hafif ağrımıştı anlamıştım tutamayacağını. bu sefer daha ümitliyim. Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın. aslında hiç istemiyorum tahilile gitmeyi şu anda o kötü sonucu alırım diye :((( ama meraktan da ölüyorum. nasıl dayandım hayret. daha öncekilerde böyle beklememe gerek kalmamıştı. inşallah bu tutmuştur diyorum.

ilgimdisi ve aylin lütfen yazabiliyorsanız daha da uzun yazın kızlar. paylaşacak çok şey var. ilgimdisi teyzene söylenmiş metodlara hem güldüm hem hayret ettim. insan umudu için neler yapıyor işte. Allah çok büyük. ben de bu akşam abdestimi alıp dualarımı edip öyle uyuyacağım. korkunun ecele faydası yok ne ise sonuç yarın belli olacak.

Canım şuan seni okadar merak ediyorum ki dün misafirim vardı ablamlar gelmişti nete giremedim belirtilerin hamişsin gibi geliyor off bu beklemek çok zor hadi Bilgem Allah yardımcın olsun.

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar,darısı hepınıızn basına...doguma gıderken hepınızın ısmını tek tek anıcam... kocısımede sıfremı verıcem bn hastanedeyken buraya yazdırıcam dogurunca...

yaaaaaaa............ bılge ınsallh guzel bı haber oldugu ıcın once esınle ve yakınlarınla paylasıyosundur o yuzden gec haber verıyosundur bıze,aksını dusunmek bıle ıstemıyorumm..

kızlar hepimiz merak içindeyiz ama bilge bize haber veremedi bi türlü ya çok merak ettim ya hadi bilge hadi tezahurat yapıcam az kaldı ,valls:52:

yaaa bir heyecanla girdim yine haber yok Bilgecim nerelerdesin canım inş herşey yolundadır.Ben bu saate haberi vermiştim ya:(

selam kızlar eve yeni girdim. sokaklara vurdum kendimi. başımda zor bir çocuk. olmadı bu sefer de. çok ama çok üzgünüm. bir süre giremezsem bana darılmayın. hepinizi öpüyorum.

birinizin numarası olsaydı mesaj atacaktım. ama yoktu. kısmet işte. olamyınca olmuyor.

selam kızlar eve yeni girdim. sokaklara vurdum kendimi. başımda zor bir çocuk. olmadı bu sefer de. çok ama çok üzgünüm. bir süre giremezsem bana darılmayın. hepinizi öpüyorum.

birinizin numarası olsaydı mesaj atacaktım. ama yoktu. kısmet işte. olamyınca olmuyor.

Canım benim söyleyecek bişey bulamıyorum inan çok üzüldüm elden bişey gelmiyor sen yat dinlen darılırmıyız hiç sana sakın üzülme tatlım.

selam kızlar eve yeni girdim. Sokaklara vurdum kendimi. Başımda zor bir çocuk. Olmadı bu sefer de. çok ama çok üzgünüm. Bir süre giremezsem bana darılmayın. Hepinizi öpüyorum.

Birinizin numarası olsaydı mesaj atacaktım. Ama yoktu. Kısmet işte. Olamyınca olmuyor.

canım lütfen umemudunu kaybetme bak maşallah dünya tatlısı bir kızın var allah uzun ömür verrsin.lütfen biryerlere gitme.emin ol çok üzüldüm hayırlısı ne denilebilirkii.lütfen kendini bizden mahrum etme

ilgimdışı sana özel mesaj attım okudunmu bakarmısın

canım lütfen umemudunu kaybetme bak maşallah dünya tatlısı bir kızın var allah uzun ömür verrsin.lütfen biryerlere gitme.emin ol çok üzüldüm hayırlısı ne denilebilirkii.lütfen kendini bizden mahrum etme

okumustum tam bnde sana yazıyordumkı .... bılgecım yazmıss ztn buraya

bılgecım...

uzulme demıycem sana.... en son safhasına kdr ztn uzuluceksın uzulmelısınde daha cabuk toparlanmak ıcın,bunda da vardır bı hayır demekten baska bır sey gelmez elımızden,elbette ki bır zamanı vardır... Rabbım sna-kızına-esıne,aılelerınıze uzuuunnn uzun omurler saglıklar versın canım bnm... tutunacagın bı dalın mınık bı kızın var... umutsuz olmadan yola devam edıcez hepımız... ıstedgın zaman tekrar bıze yaz senı merak edıp ozlerız bız... arayı cok uzatma bılgecım Allaha emanet ol

bilge üzülmek ve pes etmek bizim topigimizde yok pes etmege yer yok kızlar herşey bi yıkım gibi geliyor insana bende negatif sonuçtan sonra böyle oldum eşimle sarılıp agladık ama rabbim büyük vardır bizimde nasibimiz gül kokulu bebeklerimiz buraya hep yaz birbirimize destek olmamız lazım dualarla baglıyız biz tanımadan görmeden aynı derdi paylaşıoruz biz pes etmeyin kızlar neolur.......

bilge üzülmek ve pes etmek bizim topigimizde yok pes etmege yer yok kızlar herşey bi yıkım gibi geliyor insana bende negatif sonuçtan sonra böyle oldum eşimle sarılıp agladık ama rabbim büyük vardır bizimde nasibimiz gül kokulu bebeklerimiz buraya hep yaz birbirimize destek olmamız lazım dualarla baglıyız biz tanımadan görmeden aynı derdi paylaşıoruz biz pes etmeyin kızlar neolur.......

canım sağolun güzellerim benim. aşlama olayı kapanmıştır benim için. son aşlamada çektiğim acı, tahammülümün zorlanması vs vs yordu yıprattı beni. bir süre ne bir şey hesaplamak, ne bir şey içmek kesinlikle istemiyorum. şu an daha iyiyim ama yine uyuşuğum. keşke umutlnmasaydım bu kadar da böyle üzülmeseydim.

bılgecım...

uzulme demıycem sana.... en son safhasına kdr ztn uzuluceksın uzulmelısınde daha cabuk toparlanmak ıcın,bunda da vardır bı hayır demekten baska bır sey gelmez elımızden,elbette ki bır zamanı vardır... Rabbım sna-kızına-esıne,aılelerınıze uzuuunnn uzun omurler saglıklar versın canım bnm... tutunacagın bı dalın mınık bı kızın var... umutsuz olmadan yola devam edıcez hepımız... ıstedgın zaman tekrar bıze yaz senı merak edıp ozlerız bız... arayı cok uzatma bılgecım Allaha emanet ol

çok haklısın ama yoruldum. bu sefer hepten attım köprüleri. aşılama kapandı tüp bilmiyorum. uzunca bir zaman da sanmıyorum zaten. kafamı toplamam lazım. iyi ki varsınız canlarım nasıl destek oldunuz. içim içimi yedi yazamadım kızlar pozitif sanıp sonra üzülecekler dedim. geçecek bugunlerde. hayırlısıyla.

okumustum tam bnde sana yazıyordumkı .... bılgecım yazmıss ztn buraya

sanırım ergitess beni şikayet falan etti. oraya yazıyor bak bize haber vermiyor vs gibi. çok sinirliyim, alınganım ters bir şey yazmak istemiyorum ama şunu belirteyim takip edilmekten sorgulanmaktan özellikle asabiyken hiç hoşlanmam. kırıcı olabilirim. bir şey varsa ortada bana söylensin yoksa benim çok da sevimsiz bir yanım vardır göstermek istemem. aşılamayla alakalı sadece 2 topik takip ediyorum en başından beri söyledim oradaki arkadaşlarla tel no larımız var birbirimizde hemen mesaj atabildim. ard niyetim yok. ergitess çocuk değiliz bana da yazabilirdin diyorum. eğer durum tahmin ettiğim gibyse yok öyle değilse kusuruma bakma üzüntümden ben yanlış anlamışım.

Son düzenleme:
canım sağolun güzellerim benim. aşlama olayı kapanmıştır benim için. son aşlamada çektiğim acı, tahammülümün zorlanması vs vs yordu yıprattı beni. bir süre ne bir şey hesaplamak, ne bir şey içmek kesinlikle istemiyorum. şu an daha iyiyim ama yine uyuşuğum. keşke umutlnmasaydım bu kadar da böyle üzülmeseydim.

çok haklısın ama yoruldum. bu sefer hepten attım köprüleri. aşılama kapandı tüp bilmiyorum. uzunca bir zaman da sanmıyorum zaten. kafamı toplamam lazım. iyi ki varsınız canlarım nasıl destek oldunuz. içim içimi yedi yazamadım kızlar pozitif sanıp sonra üzülecekler dedim. geçecek bugunlerde. hayırlısıyla.

sanırım ergitess beni şikayet falan etti. oraya yazıyor bak bize haber vermiyor vs gibi. çok sinirliyim, alınganım ters bir şey yazmak istemiyorum ama şunu belirteyim takip edilmekten sorgulanmaktan özellikle asabiyken hiç hoşlanmam. kırıcı olabilirim. bir şey varsa ortada bana söylensin yoksa benim çok da sevimsiz bir yanım vardır göstermek istemem. aşılamayla alakalı sadece 2 topik takip ediyorum en başından beri söyledim oradaki arkadaşlarla tel no larımız var birbirimizde hemen mesaj atabildim. ard niyetim yok. ergitess çocuk değiliz bana da yazabilirdin diyorum.

Canım sen sıkma canını hiç bişeye insan böyle zamanlarda hassas ve asabi olabiliyor bizi en iyi birbirimiz anlarız sen toparlan dinlen dediğin gibi belli bir süre tedaviden uzak dur ama pes etme eşini ikna edebilirsen tüp denersin inş çabuk atlatırsın ama bizi bırakma yaz için rahatlar kend ii bak canım öptm çok.

canım hayırlısı böyleymiş.ne desek boş.hepimizin başından geçti....
ama aşılamada gerçekten şans çok düşük diyorlar.
hiç beklemedigin anda gelir inşallah bebişin.
seni çok iyi anlıyorum.

Back
X