selam kızlar eve yeni girdim. sokaklara vurdum kendimi. başımda zor bir çocuk. olmadı bu sefer de. çok ama çok üzgünüm. bir süre giremezsem bana darılmayın. hepinizi öpüyorum.
birinizin numarası olsaydı mesaj atacaktım. ama yoktu. kısmet işte. olamyınca olmuyor.
hay allah, hepimiz cok uzulduk. her ay birileri umutlaniyor, seviniyor, uzuluyor. saglikla her isimiz rast gider insallah. senin umudun bizim umudumuz olmustu bu ay da.
bilgecim, cok ozel bir soru olarak algilarsan kusura bakma. tabi ki cevap vermek istemeyebilirsin. daha once saglik problemlerinin de oldugunu yazmistin, 2. cocugu cok mu istiyorsun, yani 2. cocukla beraber tehlikeli bir durum yok mu senin icin ?
cok cimcime bir kizin var, o yuzden demistim daha once aman nazar degmesin diye. kesinlikle senin durumunu anlayamam. bize bir cocuk bile hayal gorundugunden galiba. ilkinde de boyle zorluklar yasamis miydin? kizin da nazli miydi boyle ?
ben de 3 cocuk istiyorum ama herhalde ilki dogunca bu kadar stresi yeniden yasamayi goze alamayabilirim. yine cok isterim, korunmam vb. ama bu tedavi cok sıkıntılı bir surec. 79'lusun galiba, yasin da genc. esinde de problem yok herhalde. sana doktorlar ne diyor, dogal yoldan da olma sansin vardir degil mi?
ergitesle durumunuz da hepimize ders olmali. bazen yanlis anlasiliyor ekrandan gorunenler. ama herkesin hassasiyetleri yogun, yanlis anlamalarin olmasi cok normal.
herkesi opuyorum, ne sicak bir gun, antalyada olsam kosar denize giderdim