hay allah, hepimiz cok uzulduk. her ay birileri umutlaniyor, seviniyor, uzuluyor. saglikla her isimiz rast gider insallah. senin umudun bizim umudumuz olmustu bu ay da.
bilgecim, cok ozel bir soru olarak algilarsan kusura bakma. tabi ki cevap vermek istemeyebilirsin. daha once saglik problemlerinin de oldugunu yazmistin, 2. cocugu cok mu istiyorsun, yani 2. cocukla beraber tehlikeli bir durum yok mu senin icin ?
cok cimcime bir kizin var, o yuzden demistim daha once aman nazar degmesin diye. kesinlikle senin durumunu anlayamam. bize bir cocuk bile hayal gorundugunden galiba. ilkinde de boyle zorluklar yasamis miydin? kizin da nazli miydi boyle ?
ben de 3 cocuk istiyorum ama herhalde ilki dogunca bu kadar stresi yeniden yasamayi goze alamayabilirim. yine cok isterim, korunmam vb. ama bu tedavi cok sıkıntılı bir surec. 79'lusun galiba, yasin da genc. esinde de problem yok herhalde. sana doktorlar ne diyor, dogal yoldan da olma sansin vardir degil mi?
ergitesle durumunuz da hepimize ders olmali. bazen yanlis anlasiliyor ekrandan gorunenler. ama herkesin hassasiyetleri yogun, yanlis anlamalarin olmasi cok normal.
herkesi opuyorum, ne sicak bir gun, antalyada olsam kosar denize giderdim
cerencim öncelikle teşekkür ederim ilgine. napalım kaderimizde bu varmış. benim eşime üniv.de okurken varikosel teşhisi konmuş. ameliyat önermemişler. kızım gebeliği planladık 6 ay sonra oldu. ama kanamayla başladı yata yata öyle devam etti. çok şükür sağlıklı doğdu. 2009 da istemediğim bir dönemde kaldım kızım hiç uyumuyordu bitaptım. her gün peşinde koştur koştur 8. haftada kanamam oldu kalbi durmuş. sonra torch testi istediler yoğun iltihap çıktı.ama zaman nezaman blemeyiz dediler. bu arada peşimi bırkmayan mantarım costu da costu ankara dahil toplam 10 doktora falan gittim fitil verip yolladılar hepsi. sonra 2010 temmuz başında düğüne gittim istanbula. arkadaşla oturuyoruz bir kalktım yerimden koltuk moltuk her yer kan. ve resmen küçük çiş yapar gibi gelmeye devam ediyor korkudan öldüm. bıçaklanmış gibi her yer kan. döner dönmez antalyada şimdiki doktoruma gittim. cok detaylı inceledi. smear sonucu rahim ağzı kanseri öncüsü lezyonlar cıktı. aşılar oldum, biopsi ve en son leep konizasyon ameliyatı oldum. doktorum hemen çocuk dedi. rahimi alalım ömür boyu risk var dedi ama gel gör ki ha deyince olmuyor. 3 aşılamaya bile tık yok. en kötüsü bugün regl oldum. gectiğimiz 3 gün yeşil akıntım devam etti. geçmiyor. maydanoz suyuna başlayacağım. ısırgan otu cayına da öyle. kimyasal ilaçlardan fayda görmedim. 2. çocuğu zaten en başından istiyordum ama bu da eklenince zaman kaybetmeyelim dedik. ama o da inat çıktı gelmiyor