yeda tebrikler güzelim...Allah tamamına erdirsin haber vermene çoks evindim..
kuntizella hoşgeldin umarım sende tez zamanda güzel haberler verirsin
aylin uyarıların için sağol canım evet malesef tecrübeliyim bu 4.tüp bebek uygulaması ama yinede ilk kez yapıyormuş gibi dikkat ve heyecan içerisindeyim.
bilge nirdesin demiycem okul başladı oldukça yoğun olduğunu tahmin ediyorum kolaylıklar diliyorum..:)
ilgimdisi hadi bakalım az kaldı kızına kavuşmana Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Bu arada seninle bir hamile olan arkadaşımla birlikte bizde bir yandan doğum hazırlıkları içerisindeyiz seni çok iyi anlıyorum arkadaşımı gördükçe hep sen geliyorsun aklıma..
ergitess tedavin hayırlı olsun aramıza dönmene sevindim..umarım kalbinden geçen güzellikler seninle olur..
bende haberler bu gün sabah hayat 8,30 başladı sabah 10:00 da dr randevüm vardı gayet güzel 10 taneye yakın yumurta oluşmuş dr dan çıktım koşturmaca mevlüde gittim ordan koşturmaca 2,30 iğne vurdurmaya ordan geri mevlüde ordan yine koşturmaca eve derken koşturmaca akşam 9.00 son iğne yani çatlatma iğnesi yapıldı işlem tamam şimdide saçlarımı hint kınasıyla boyadım kurumasını bekliyorum saat gece yarısı 2.20 olmuş

(( pazartesi sabah 7,30 hayat başlayacak hastanede olucam yumoşlar toplanacak ve bir kaç gün sonra transferrrr bu sefer tutarsa bu çocuklar çok tempolu yaşacaklar çünkü ben ordan oraya koşturarak teavi içerisindeyim...
Allah hepimize sabır versin hepimize yardımcı olsun...dualarımızı kabul etsin...