ilgimdisi ne gezintisi... keşkeeee( çok kötüyüm.. bunalıyorum.. dışarıya çıktığımda can sıkıntısına alışveriş yapıyorum, saçma sapan gereksiz şeyler almaya başladım. en iyisi hiç çıkmamak..
Allah ım bana yardım etsinn.. hiç iyi değilim ben. her adet oluşumda daha da beter oluyorum sanki tekrar tekrar üzerime yük biniyor gibi geliyor..
ağlayasım geldi neden biliyor musun, kendimi hamile hayal etmeye çalıştım olmadı.. artık hayalimde bile olmuyor, Allah ım bana ve isteyen herkese bu duyguyu gerçekten yaşatır inşallah.. bu duyguyu yaşamadan ölmek istemiyorum![]()
oncelıkle sakın olmalısın acelya.. Rabbımden hıcbır zaman umut kesılmez yer gok dua ustune kurulu canım bnm... hayalınde bıle olmuyor dedgn kutsal duygu belkıde sana cok yakın Allah ım daha fazla umıtsız olma dıye belkıde kurdurmuyor bu hayalleri... madem dısarı cıkınca sacma sapan seyler alıyosun o zaman bı kursa yazıl ne bılım halk egıtım merkezlerıne gıt yenı cevre yenı ugras ıyı gelır...
ilgimdisi şimdi sonuç ne oldu sen ne zaman doğuracan...?nerde doğuracan belli oldumu?
ben devamlı yatıyorum bana bakmaya kayınvalidem geldi.ben devamlı yatıyorum.2 gecedir sürekli ayaklarımda buz torbaları öyle belli belirsiz yatıyorum...sigara yok yemin ettimdi.rahimde ara ara kramplar oluyor bıçak batmış gibi.birde göğüs uçları renkleri farklılaşıyor gıbı ama uçları değil göğsun dipleri acıyor...yani totiş büyütüyom....ayaklarım yanmasa her şey daha güzel olacakta....
sonuc... yıne ssk da dogum yapıcam Allah nasıp ederse,ustelık dr umdan ozur mayetınde bı teklıf geldı ozelde bıle olsa hayır dıyemıycegım bı teklıftı kocısım doguma gırebılıcek tabıı cesaretı olursa... bu hafta sanırım en gec carsamba gunu sn kontrole gıdıcem ve sezeryan ıcın gun verıcek en gec haftaya yanı 10 ekım yada 13 ekım gbı olucak dogumum.. dogum anında hepınızın adını anıcam ve dua edıcem samımıyetıme guvenın keske tanıyosa olsaydım hepınızı elma ısırırdım sıze...
canım inşallah yaşıycaksın Allah ın izniyle.
ama zamanı var demekki........
kendini fazla yıpratma lütfen.
sermuh hayırlı haberler bekliyoruz inşallah canım.
ilgimdışı artık sonuna yaklaştın.az kaldı.hiçbirşey seni üzmesine izizn verme....
toparladım cnm kendımı... smdı ıcım cok rahat Allah ızın verırse en gec 15 gun...
Benim tedavi devam ediyor.8 gün oldu tedaviye başlayalı.gonol-f vuruluyorum kaç güne biter bilmiyorum.dua edin bana.sevgiler
duacınız canım... burayı ıhmal et ve sakın stres yapma ıyı haberlerını beklıyoruz