• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Aksam olmus gece olacak sabah olcak:))))))[/QUO
EVET Bİ BAKMIŞIN SABAH AKŞAM DERKEN HAMİŞ HABERİNİ YAZCAN BİZE DUALRIM SENLE RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TEZ ZAMANDA MURADIMIZA ERERİZ İNŞ

Astim artik transferin 10. Gunune son 50 dk Allahtanben asker filan olmamisim gel tezkere derken millete kafayi yedirtirdim heralde...bugun cok duygusaldim kocisim eve geldi rahatladim....

Agzindan al damlamis arkadasim insallah Rabbim dualarimizi kabuletsin cumlemizin yuzunu guldursun...

arkadaşlar merhaba ....

aşılama yaptıran arkadaşlara özellikler soruyorum aşılama yaptırırken nelere dikkat etmek lazım . doktorum bana adetin 5 günü gel dedi .acaba o gün gidince aşılamayı yapıcakmı nasıl oluyor.. şimdiden tşkler

arkadaşlar merhaba ....

aşılama yaptıran arkadaşlara özellikler soruyorum aşılama yaptırırken nelere dikkat etmek lazım . doktorum bana adetin 5 günü gel dedi .acaba o gün gidince aşılamayı yapıcakmı nasıl oluyor.. şimdiden tşkler

Canim benim once Allah yar ve yardimcin olsun... 4 asilama 4 tup bebekdeneyimiyle sana anlatacak cok seyim var en 2 saat surer ancak ruh halim hic anlatacak kadar dayanmaz ...bana transfer yapildi son 3 gunu sayiyorum...

Sana tavsiyem kk da bircok forum var once oku az cok bilgilen sonra aklina takilanlari sorarsan kizlar daha cok cevap verebilir aaaaaa herseyden once dr una sor...
Ve 5. Gunde asilama olmaz dr tedavi icin seni kontrol edecek o kadar...

elma işini ilk kez duyuyorum...kesinlikle yaparız ama o meyveyi çok seviyor bana bırakmayabilir...resmen meyve hastası bende tam tersi..:)))

içim patlayacak gibi oluyorum yaa çok sıkıldım...beklemekten şimdik yarın cmt sonra pazar kocişim evde olur bir şekilde zaman geçer...
öyle çok ağlamak istiyorumki biri yanlışlıkla dokansa hıçkıra hıçkıra ağlayacak haldeyim mahvoldum hormonlarım alt üst resmen..sigarada içemiyorum yemin etmemiş olsaydım bu gün kesin 1 paket içerdim...dayanamdım gittim 2 rekat namaz kıldım duat ettim biraz daha sakinleştim...
yinede zor duruyorum...
Allah bekleyen herkeze sabır ve dayanma gücü versin...

anammm meyve hastasıysa hepsını yemıcek hee bı kere ısırıp yutuck sen yıcen gerısını ... Allah kabul etsın dualarını canım bnm bızde senın duacınız.. hayırlısyla son 2 gun hadı bakalım.. bnde bgn 38. haftaya gırıyorum ınsallah senı guzel haberını alıp gıderım doguma.. yksa aklım kalıcak

Aksam olmus gece olacak sabah olcak:))))))

birde bakmışsın hamişsin .inşallllllllah.
çok az kaldı.canım biliyorum çok zor geçti zaman ama sonu güzel olucak inşallah..

ilgimdişi canım seninde dogumun az kaldı sende de heyecan başlamıştır.
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah canım.saglıklada büyütürsün.

bilge sende sorunların halletmişsindir inşallah.

çok az kaldı.canım biliyorum çok zor geçti zaman ama sonu güzel olucak inşallah..

Gundua oldu aksam olcak sabah olcak veeeeee sonuccccccc
Insallah dedigin gibii pozitifffff olur umitliyim hadi hayirlisi diyorum....

Gunduz oldu aksam olcak sabah olcak veeeeee sonuccccccc

evet canım heyecan basladı arada sancılarımda var belım agrımayada basladı bgnden ıtıbaren 9 gun sayıyorum gerıye ınsallah Allahım yasatsın sızede bu duyguyu

Gundua oldu aksam olcak sabah olcak veeeeee sonuccccccc

bnde ümitliyim sermuhhh hadı ınsallahh az kaldı surda ne vr 24 saatten az hemen haber ver olurmu patlarım bn meraktan oglene kdr yazmazsan bana msj at yada arıycam senı mutlaka...

evet canım heyecan basladı arada sancılarımda var belım agrımayada basladı bgnden ıtıbaren 9 gun sayıyorum gerıye ınsallah Allahım yasatsın sızede bu duyguyu

bnde ümitliyim sermuhhh hadı ınsallahh az kaldı surda ne vr 24 saatten az hemen haber ver olurmu patlarım bn meraktan oglene kdr yazmazsan bana msj at yada arıycam senı mutlaka...

Olumlu olursa soz seni arayacagim ben duyurana kadar sen duyurursun sabahtan aramazsam olumsuzdur ben gelince yazarim...

Aksamda oldu yasasinnnnnnn sabah nasil gelecekkk?sabaha kadar kesin uyuyamam....ve sabah finish yada start dananin kuyrugu kopcak.....

bnde gece hıc uyuyamadım... aklımda sana takıldı bı yandan cok dua ettım sabahın 6 sndan berıde olece oturuyorum tv karsısında.. hayırlısıyla ınsallah...

Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.

bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.

sozun bıttıgı yer burası olsa gerek... ne dıyecegımı bılmıyorum ınanki... hayırlısı demekten baskada bısey gelmıyor elımızden arkadasım... yoluna devam edıcek olman,ınanıyor olman n kdr umut verıcı bır bılsen... ıykı dondurmussun... Rabbım elbett bır kolaylık dusunmustur,dua etmeye devam edıcez hep bırlıkte

sobeee... bulurum tabii kacın kurasıyımmm :16::16::16: arkadasınıda Allah kurtarsın bı avazda ınsallah... soyle arkadasına doguma gıderken bı tane elma ısırsın bı kere yesın gerı kalanını sana versın tabıı sen orda olmazsan bı yakınına versın ıste snra sen yıceksın onu.. sakın unutma sermuh dıger kızlar sızede soyluyorm denenmıstır ınanın ınanamaktan bısey kaybetmezsınız

bnce ozellerı degıl devlet hastanelerını tercıh etmelısın.. aslında ege tup bebek cok ıyı. Rafeel aruh,ege nazan tavmergel dı sanırım bunlar cok cok ıyıler teyzemn ılk tup bebegını yaptılar tuttu .... bnce hıc hıc ugrasma asılamayla arkadasım ne guzel ıste hazır yonelndırmısler senı ege ye bk ıstersen takıplerıne bı kerelık ahmet beye gıt cok bılgılı...

evet aslinda gitsem iyi olur ama isyerinden oyle cat pat cikamiyorum. o da devlet hastanesi sonucta, tam is saati; git-gel butun gunum gider. bu sabah gittim doktora kistim gecmemis henuz, bu ay dkh kullanacagim bakalim. sogan suyu da icmeye niyetliyim ama beceremiyorum iste onu. mevsimsel galiba, cok yorgun oluyorum evde. birseyler atistirip uyuyorum, sabah da yetmiyor uyku. oysa cok isim var, evde eksiklerim var, gelecek misafirler var. bu ay kampa girmeliyim.

yine olmadı hayırlısı.

sermuhcum cok uzuldum. oysa bu sabah senden mutlu haber alacagimiza inandirmistim kendimi. elden birsey gelmiyor iste, cilemiz dolmamis.

yine olmadı hayırlısı.

offfff.canımmm ne desem boş biliyorum.
elbet bir gün olucak Allah ın izniyle.
ben de çok ümitleniyordum senden güzel haber alıcagımızı düşünmüştüm.
hayırlısı böyleymiş.kendini fazla üzüp yıpratma lütfen.Allah tan gelene ne diyebiliriz ki.

evet bir sınav daha bitti,şimdi adet olmayı bekliyorum sabah dr umla konuştum ilaçları bırak adetin gelecek dedi.içimde bir umut daha var geçen sefer dış gebelik geçirdiğimde hatırlarsanız adet günü değerim çok düşük olsada çıkmıştı ve adet günü sonrası artmıştı şimdi dr çıkmaz biz transfere göre bakıyoruz bu gün çıkması gerekirdi dedi ama olsun fakirin ekmeği umut oda bende çokk.Gerçi gebelikle ilgili belirtilerim çok fazla kalmadı sanıyorum içimde öldüler 6.günden sonra iştahım azaldı duygularım değişti ama yinede adet olana kadar Allahtan ümit kesilmez olmamasının da bir hayrı vardır elbet .kasımda tekrar dondrulmuş olanlarla 9.denememizi yaparız

destekelriniz ve iyi dilekleriniz için sağolun...Allah hepinize yar ve yardımcı olsun kimseyi benim kadar bekletmesin..

evet bir sınav daha bitti,şimdi adet olmayı bekliyorum sabah dr umla konuştum ilaçları bırak adetin gelecek dedi.içimde bir umut daha var geçen sefer dış gebelik geçirdiğimde hatırlarsanız adet günü değerim çok düşük olsada çıkmıştı ve adet günü sonrası artmıştı şimdi dr çıkmaz biz transfere göre bakıyoruz bu gün çıkması gerekirdi dedi ama olsun fakirin ekmeği umut oda bende çokk.Gerçi gebelikle ilgili belirtilerim çok fazla kalmadı sanıyorum içimde öldüler 6.günden sonra iştahım azaldı duygularım değişti ama yinede adet olana kadar Allahtan ümit kesilmez olmamasının da bir hayrı vardır elbet .kasımda tekrar dondrulmuş olanlarla 9.denememizi yaparız

destekelriniz ve iyi dilekleriniz için sağolun...Allah hepinize yar ve yardımcı olsun kimseyi benim kadar bekletmesin..

senide bekletmez inşallah.
bebişine kavuşmana az kalmıştır inşallah.
kusura bakma canım sen kaçıncı tüp bebek denemendi..

Back
X