• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar merhaba...

bgn dr umzla gorustuk yarın aksam saat 7 de kızıma kavusuyorum.... hepınızı tek tek anıcam dua edıcem Rabbım ınsallah sızlerede tattırsın bu duyguyu... bnm ıcın dua edın bır problem yok smdılık cok sukur ınsallah kucagımda goreyım =)))) hbr verıcem szlerede

aaaaaaayallahım güzel bebeğini sağlıkla al kucana inş. arkadaşım bende dua edicem sana rabbim saglık mutluluk huzur versin herkese

kızlar merhaba...

bgn dr umzla gorustuk yarın aksam saat 7 de kızıma kavusuyorum.... hepınızı tek tek anıcam dua edıcem Rabbım ınsallah sızlerede tattırsın bu duyguyu... bnm ıcın dua edın bır problem yok smdılık cok sukur ınsallah kucagımda goreyım =)))) hbr verıcem szlerede

Allah yardımcın olsun kazasız belasız inşallah tek nefeste kızına kavuşursun inşallah..
ben çapadan vazgeçtim memorial hastanesine gidiyorum hatta pzt randevü aldım diğer hastanedeki dondurulmuşlarımı alıp orda co-kültürle yaptırmayı düşünüyorum gelişmeleri yazarım...

kızlar merhaba...

ay ay ayyy... zaman ne çabuk geçti yaa..Allah yardımcın olsun, bebeğine sağlık versin.. ben c.tesi sabah aşılama oluyorum,doğumda beni de hatırla,belki bir mucize olur dimi :)))

hepınızın ısmını tek tek anıcam kızlarrr... mucıze oluverır evet bellı mı olur... cok heycanlıyım... sermuhcum acelyacım hayırlısı olsun ..

kızlar merhaba...

canım rabbimin sana tattırdığı bu duyguyu bizede versin şimdiden hayırlı olsun

ilgimdişi canımmm hayırlı olsun saglıkla büyüt inşallah.
bizim içinde kokla öp olur mu.?
:nazar::nazar::nazar:
bizleride unutma artık.

kalp carpıntım cok oldugu ıcın anestezı dr ları ızın vermedıler sezeryana smdı baska bı ılac kullanıcam ve pzsı sabah 10 da gıdıcem doguma kızlar... dun dogumhaneden dondum heyecan yapınca .... hayırlısı boyleymısss smdı bu gunler hıc mı hıc cekılmıyorrrr onu kızımı cokkk cookk ozledım cok merak edıyorum .... nolur duanızı esırgemeyın cok ıhtıyacımız vr kızımla cok sukur boyle ıkımızde ıyıyız ama ınsallah dogumdada problem cıkmaz bnde sızler ıcın duacıyım... sermuha msj atıcm dogunca ... hepınızı sevıyorum

kalp carpıntım cok oldugu ıcın anestezı dr ları ızın vermedıler sezeryana smdı baska bı ılac kullanıcam ve pzsı sabah 10 da gıdıcem doguma kızlar... dun dogumhaneden dondum heyecan yapınca .... hayırlısı boyleymısss smdı bu gunler hıc mı hıc cekılmıyorrrr onu kızımı cokkk cookk ozledım cok merak edıyorum .... nolur duanızı esırgemeyın cok ıhtıyacımız vr kızımla cok sukur boyle ıkımızde ıyıyız ama ınsallah dogumdada problem cıkmaz bnde sızler ıcın duacıyım... sermuha msj atıcm dogunca ... hepınızı sevıyorum

tatlım hayırlısı olsun inş.pazartesi bi sorun olmaz allahın izniyle hep dua ediyorum sana allaha emanet olun

canım benim yaa Allah yardımcın olsun lütfen kendini sakin tut herşey bitti artık son dakikalar kontrollü geçirmelisin heyecan yapmadan sakin sakin...pzt bende memorildan randevü aldım oraya gdieceğim.ama bilgisayarım yanımd aolacak.işleirm çok sıkışık bir durumda beklerken çalışmak durumundayım.
kalbim seninle Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin...

kızlar nerelerdesiniz yaa... bizim topiğin adını umudunu yitirip,kaybolup gidenler diye değiştirelim en iyisi :((

benden haberlere gelince aşılamamı oldum ama doktorum ne hikmetse bunu ilk sayıyor,yani tutmazsa tekrarlayacak.. ayrıca bana aldırdığı iğnelerin 3 te birini kullandık,en azından bundan sonrakiler için para harcamıycaz,bu nedenle eşim tüp yaptırana kadar 2 tane daha aşılama yaptırmaya kararlı.. bu doktorum diğerinden biraz farklı,ne bileyim aşılama öncesi ve sonrası ilaçlar verdi,ayrıca iğneli olsa bile fazla yumurta geliştirmedi,yani öncekilerde hapla gelişen 4-5 yumurtayla olmuştum bu kez iğneyle gelişen 2 yumurtayla aşılama oldu vs vs vs..
umudum yok zaten ama yaza kadar kendimiz deneyecektik,şimdi biraz takviye almış oluyoruz o kadar.. negatif göreceğimi bildiğimden burada gün saymayacağım.. adete kadar da test yapma dedi yeni doktorum.. bayrama denk geliyor,olmazsam işte asıl bayram o zaman olur :))

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz yaa... bizim topiğin adını umudunu yitirip,kaybolup gidenler diye değiştirelim en iyisi :((

benden haberlere gelince aşılamamı oldum ama doktorum ne hikmetse bunu ilk sayıyor,yani tutmazsa tekrarlayacak.. ayrıca bana aldırdığı iğnelerin 3 te birini kullandık,en azından bundan sonrakiler için para harcamıycaz,bu nedenle eşim tüp yaptırana kadar 2 tane daha aşılama yaptırmaya kararlı.. bu doktorum diğerinden biraz farklı,ne bileyim aşılama öncesi ve sonrası ilaçlar verdi,ayrıca iğneli olsa bile fazla yumurta geliştirmedi,yani öncekilerde hapla gelişen 4-5 yumurtayla olmuştum bu kez iğneyle gelişen 2 yumurtayla aşılama oldu vs vs vs..
umudum yok zaten ama yaza kadar kendimiz deneyecektik,şimdi biraz takviye almış oluyoruz o kadar.. negatif göreceğimi bildiğimden burada gün saymayacağım.. adete kadar da test yapma dedi yeni doktorum.. bayrama denk geliyor,olmazsam işte asıl bayram o zaman olur :))

valla haklısın açelya bizim topik tamamen bitti yani bakıorum ama hep aynı napalım hayırlısı olsun... aşılaman hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin

Back
X