• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Uzun Bacaklı Piliç
Son derece karizmatik bir Adam bara gitmis yanıbaşında bir devekusu..
- "Bir bira..!" demis adam... Bir de kuşa...
Barmen servisi yapmis..
- "Hesap üç dolar elli!" demis..
Adam elini cebine sokmus bir avuç para çikarip tezgaha koymus. Çıkmış gitmiş...
Barmen saymış,kuruşu kuruşuna 3 dolar 50!..

Ertesi gün
- "Viski!" demis adam... Bir de kuşa...
- "Yedi dolar yimibeş!" demis Barmen..
Yine elini cebine atmıs adam..
Pat!. Çıkarmış parayı tezgaha bırakmış. Tam tamına 7 dolar 25...

Günlerce böyle devam etmis bara geliş-gidişler.. Içki.. Aynısından devekuşuna da.. Aynen cepten para.. Saymadan tak tak tak!!!

Merak etmis barmen sonunda.. Çatlayacak bu durumlara...

- "Kuzum nedir bunlar??? Parayı saymıyorsun ama tam tamına çıkarıyorsun cebinden???.."

- "Ben sihirli bir lamba buldum" demis adam.. 3 dilekte bulunmamı istedi içinden çıkan dev... Karizma ve yakışıklı bir halim olsun istedim ve ne alirsam, bir bardak içecek ya da bir araba yetecek kadar parayı cebimde bulayım istedim, cebimde kurusu kurusuna parasini buluyorum..!"

- "Peki.. Peki bu sürekli yanınızdaki devekusu????" diye merakla sormus Barmen..

- "Haa o mu?!" demis adam....
"Bir de benimle aynı zevkleri paylaşan ve benden asla ayrılmayacak uzun bacakli bir piliç istemiştim de.. Yanlış anladı salak!!!"

Son düzenleme:
Gelmedik zaten
(Ambulansta...) - Doktor beni nereye götürüyorsunuz? - Morga. - Ama ben daha ölmedim ki?! - Olsun biz de daha gelmedik zaten...:53:

Ancak düşürebildim
Doktor hastasını telefonla arar ve hastasına bir kötü; bir de çok kötü haberi olduğunu söyler. Daha sonra "ilk önce hangisini söylememi istersiniz" diye sorar. Hasta ilk önce kötü haberi duymak istediğini söyler. Doktor hastaya "Tahlillerinizi aldım ve ne yazık ki 24 saat ömrünüz kaldı." der. Hasta yıkılmıştır. Doktora sorar "Daha kötü haber ne olabilir ki?" Doktor: "dünden beri sizi arıyorum ama telefonunuzu daha yeni düşürebildim."
:33:

Teyzesiyim
Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. Bebeğe bakan doktor: - "Bu çocuk iyi gıda almıyor", der ve kadına dönerek: - "Lütfen soyununuz", diye rica eder. Soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor: - "Düşündüğüm gibiymiş hanımefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." Kadın: - "Tabi olmaz doktor bey", der. "Ben çocuğun teyzesiyim..." :35:

arkadaşlar yazmadım çoktandır girmiodum da ama şimdi bi baktım dolmuş sayfalar.......aylin okadar üzüldümki allahım kelimeler bogazımda kalıo arkadaşım bişey yazamıorum inş. bişey olmaz.......bilge okadar zor zamanlardan geçioruz ki rabbim sınıo bizi allah yardımcınız olsun canlarımm topiğin canlanmasına çok çok sevindim............

Durumunu tahmin etmiştim.Hatta seni görmeyip,sesini duymamış olsamda problemin yaşandığı belki ilk dönemlerinde bile içimden böyle bir problem olduğu geçmişti.Sezgilerimin kuvvetli olduğuna inanırım.Hatta bu olayı ilk hissettiğimde senin için ''Bilge için hayırlısı neyse o olur inşallah demiştim''Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor tabi.Ama hayat işte kimin başına ne geleceği belli değil.sevdiklerimiz yanımızdaysa ve sağlıklıysa bunun için şükretmeliyiz öncelikle.Gün doğmadan neler doğar belli olmaz.Ne olursa olsun senin için hayırlı olacaktır unutma.Güçlü olmaya çalış.Yazmak istersen bizler buradayız.Sana ne kadar yararım dokunur bilmem ama iyi bir dinleyiciyimdir.Allah yardımcın olsun arkadaşım.Bizi habersiz topiği sensiz bırakma.sevgiyle kal...

şu an daha iyi anlıyorum ki cahilce bir sekilde, bir bebeğimin daha olmasıyla birşeylerin düzeleceğini düşünmem hataymış. va Allah bana yardım etti. ben bunu su an o kadar berrak algılıyor ve şükrediyorum ki anlatamam. ben suçlandım bebek doğuramıyorum hamile kalamıyorum diye hem de 1 evladımız oldugu halde hem de bunu söyleyen bir üniversite mezunu. belli etmek istemesek de ifadeler bakışlar vs ele veriyor bizleri. hayırlısı buymuş bu oldu. Allah sabır versin. kimse yaşamasın eğer mutluysa ve seviyorsa..

canım arkadaşlarım öncelikle merhaba en son sayfayı okudum ve çok üzüldüm bilgeciğim ve aylinciğim hayatın en zor sınavlarını eriyorsunuz şu an allah yardımcınız olsun sizin için dua edeceğim.....

aylinle kaderimizde böyle sınanmak da varmış. Allah daha büyük acılar vermesin.

Son düzenleme:
zor günlerim devam ediyor canlarım malesef yoğun kanamalarımın ardından geçen hafta bebeğimin suyuda geldi ve haftaya büyük bi ihtimalle
hamileliğ, sonlandıracaklar canım oğlum beni bıakıp gidcek drlar mucize gerek diyorlar mucize olması için dua edin neolur evimde değilim hala annem bakıyor hepinizi öpüyorum.
Canım nasılsın.Merak içindeyim.Son mesajından sonra senden haber alamadık.Umarım iyisindir arkadaşım.Allah yardımcın olsun.

şu an daha iyi anlıyorum ki cahilce bir sekilde, bir bebeğimin daha olmasıyla birşeylerin düzeleceğini düşünmem hataymış. va Allah bana yardım etti. ben bunu su an o kadar berrak algılıyor ve şükrediyorum ki anlatamam. ben suçlandım bebek doğuramıyorum hamile kalamıyorum diye hem de 1 evladımız oldugu halde hem de bunu söyleyen bir üniversite mezunu. belli etmek istemesek de ifadeler bakışlar vs ele veriyor bizleri. hayırlısı buymuş bu oldu. Allah sabır versin. kimse yaşamasın eğer mutluysa ve seviyorsa..

aylinle kaderimizde böyle sınanmak da varmış. Allah daha büyük acılar vermesin.

Allah dermansız dertler vermesin.Hayat ne zaman kime ne gösterecek bilemiyoruz.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

canım arkadaşım demek ki hayırlısı buymuş.bende zaman zaman sorunlar yaşıorum ben kendimi kendim suçluorum ama geçen gün olan şeyden sonra anladımki eşim de öle düşünüo.benim eşim benden habersiz yigeniyle birlijkte ortak kredi çekip araba almışlar neymiş efendim 1 sene yigeni kullancakmış 1 sene de biz tabi duyunca çıldırdım kavga çıktı neyse vs vs.benim herşeyime o katlanıomuş çoçuk olmadığı için stresime bilmemm neme işte bunu düşündüren şey buydu bana çoçuk olmadfı için kaqtlanıorum bile demesi beni yıktı atlattım mı bilmiorum ama eşimi seviyorum ben 19 yasımda evlendim ve tek eşimdi flörtüm herşeyim o beni bazen sinirli bi insan gibi görssede.. benmiyim ki suçlu

Uzun aradan sonra burdayım ....hepimiz acılarla karşı karşıya kaldık....ve ben bu isi artik bitiriyorumbiliyorsunz benim 2 tupumde dis gebeliklerle alindi ...5 tane dondurulmusmusum vardi onlar cozuldu 1 tane saglikli kaldigini soylediler tabi dedikleri dogruysa dun transfer yapildi.hic bir yerde paylasmadim gun saymiyorum artik koyuverdim...bununsonucu belli oldugunda yine negatif olursa son bir kez memorilde deneyecegim ve yine olumsuz olursa esimden ayrilmaya karar verdim en azinda o kurtulsun bu izdiraptan bunu kendisinedun gece anlattim hakkimi helal ediyorum seni cok seviyorum ama sensizligi yasamak zorundayim dedi cok zor bir geceydi bebegimizin bize geldigi ilk gece hickira agladim sabaha kadar biliyorum yine olmayacak ...hep boyle oldu...ama artik insanlarin esie aciyan gozlerle bakmasia tahammul edemeyecegim...
Kendi basima ayakta kalacilecek gucumvar sayilir en azindan milyarciklarim olmasa bileisim var kendimi isimevererek hayata devam ederim ve en azindan o cok sevdigiminsan bunlardan kurtulur....
Ruhum cokkkkkkk yorgun yikik olum olsaydi bir secenek rabbim izin verseydi hic dusunmeden secerdim artik....

Uzun aradan sonra burdayım ....hepimiz acılarla karşı karşıya kaldık....ve ben bu isi artik bitiriyorumbiliyorsunz benim 2 tupumde dis gebeliklerle alindi ...5 tane dondurulmusmusum vardi onlar cozuldu 1 tane saglikli kaldigini soylediler tabi dedikleri dogruysa dun transfer yapildi.hic bir yerde paylasmadim gun saymiyorum artik koyuverdim...bununsonucu belli oldugunda yine negatif olursa son bir kez memorilde deneyecegim ve yine olumsuz olursa esimden ayrilmaya karar verdim en azinda o kurtulsun bu izdiraptan bunu kendisinedun gece anlattim hakkimi helal ediyorum seni cok seviyorum ama sensizligi yasamak zorundayim dedi cok zor bir geceydi bebegimizin bize geldigi ilk gece hickira agladim sabaha kadar biliyorum yine olmayacak ...hep boyle oldu...ama artik insanlarin esie aciyan gozlerle bakmasia tahammul edemeyecegim...
Kendi basima ayakta kalacilecek gucumvar sayilir en azindan milyarciklarim olmasa bileisim var kendimi isimevererek hayata devam ederim ve en azindan o cok sevdigiminsan bunlardan kurtulur....
Ruhum cokkkkkkk yorgun yikik olum olsaydi bir secenek rabbim izin verseydi hic dusunmeden secerdim artik....

aynı sorunları yaşayan o kadar çok insan varki... insan sadece kendi başına geliyormuş gibi hissediyor.. arkadaşımın 6 yıldır çocuğu olmuyor diye eşi ayrılmak istedi.. bu süreç çok zorlu,sabır gerektiriyor.. eşlerin her ikiside acı çekiyor ve evlilikte sanki çocuksuz aile olunamayacağı düşüncesi yerleşiyor,eşler stresli olduklarından kırıyorlar birbirlerini ve giderek kopmaya başlıyorlar..
böyle diyorum ama ben de sabredemiyorum,umutla bakamıyorum, koyveriyorum kendimi, 10-15 gün dünyayla bağlantımı kestim her seferinde.. eşim sırf bunalıma giriyorum diye kızdı daha çok işkence çektirdi bana,ve ben ondan gizli ağladım hep.. birgün dedi ki, sorun ben de mi acaba?? ben de dedim sende olsa ne olacak yada bende olsa ne olacak,önemli olan bunun çaresine beraber bakmaya çalışmak,birbirimize destek olmak değil mi dedim... depresyonun zirvede olduğu zamanlarda ben de ayrıldığımı falan hayal ettim,yalnız yaşadığımı... en azından bekarken çocuk derdi yaşamayacağımı falan filan... şuan depresyondan çıktım mı peki??? ağlayıp sızlamıyorum,içimin yanması geçti ama bünyem çok zayıfladı,yemek yiyemiyorum.. sırf bunun için psikyatriste gidicem,hem iştahımı açacak ve biraz mutluluk veya enerji veren bir ilaç yazarsa çok iyi olacak...

bilge ve sen kaybolmuştunuz.. bir şeylerin yolunda gitmediği belliydi.. ama içiniz çok sıkıldığında buraya bir iki cümle yazıp anlatabilirsiniz.. dedim ya yalnız değilsiniz,insanın başına neler geliyor hayatta..
tam anlamadığım şey şu: sen eşine olmazsa ayrılalım dedin ve o da kabul mü etti??? eğer böyle bişi yaptıysa yorum bile yapmak istemiyorum :(

aynı sorunları yaşayan o kadar çok insan varki... insan sadece kendi başına geliyormuş gibi hissediyor.. arkadaşımın 6 yıldır çocuğu olmuyor diye eşi ayrılmak istedi.. bu süreç çok zorlu,sabır gerektiriyor.. eşlerin her ikiside acı çekiyor ve evlilikte sanki çocuksuz aile olunamayacağı düşüncesi yerleşiyor,eşler stresli olduklarından kırıyorlar birbirlerini ve giderek kopmaya başlıyorlar..
böyle diyorum ama ben de sabredemiyorum,umutla bakamıyorum, koyveriyorum kendimi, 10-15 gün dünyayla bağlantımı kestim her seferinde.. eşim sırf bunalıma giriyorum diye kızdı daha çok işkence çektirdi bana,ve ben ondan gizli ağladım hep.. birgün dedi ki, sorun ben de mi acaba?? ben de dedim sende olsa ne olacak yada bende olsa ne olacak,önemli olan bunun çaresine beraber bakmaya çalışmak,birbirimize destek olmak değil mi dedim... depresyonun zirvede olduğu zamanlarda ben de ayrıldığımı falan hayal ettim,yalnız yaşadığımı... en azından bekarken çocuk derdi yaşamayacağımı falan filan... şuan depresyondan çıktım mı peki??? ağlayıp sızlamıyorum,içimin yanması geçti ama bünyem çok zayıfladı,yemek yiyemiyorum.. sırf bunun için psikyatriste gidicem,hem iştahımı açacak ve biraz mutluluk veya enerji veren bir ilaç yazarsa çok iyi olacak...

bilge ve sen kaybolmuştunuz.. bir şeylerin yolunda gitmediği belliydi.. ama içiniz çok sıkıldığında buraya bir iki cümle yazıp anlatabilirsiniz.. dedim ya yalnız değilsiniz,insanın başına neler geliyor hayatta..
tam anlamadığım şey şu: sen eşine olmazsa ayrılalım dedin ve o da kabul mü etti??? eğer böyle bişi yaptıysa yorum bile yapmak istemiyorum :(

sermuh ve açelya sizi anlayabiliyorum çünkü bende anne olamadım henüz... ama eşinizden ayrılmayı düşünmenizi anlayamadım..siz şinizle çocuk içinmi evlendiniz..yada eşiniz sizinle bunun içinmi evlendi...eğer eşiniz sizinle çocuk için ayrılacaksa suçludur sizde çocuk için ayrılmayı düşünüyorsanız aynı suçu sizde işlemiş olursunuz hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz evladımız olsun istiyoruz ama kısmette yoksada ben eşimle çocuk için evlenmedim..eğer oda beni seviorsa bu yüzden ayrılmayı düşünmez...herşeyin başı sağlık insanlar neler yaşıyor halimize şükür edelim ve umutla mücadele edelim Allah nasip ederse olur olmasada k-eşimizle birbirimize yeteriz...lütfen psikolojinizi bozmayın...kendinizin ve eşinizin değerini bilin...

Direk evet ayrilalim demedi ama her gun karsi karsiya kaldigi insanlarin davranislari ona bakislari acimalari bunlar ona cok agir gelmis illaki kimse tamam bosanalimdemez ama insan anliyor hissediyor...simdi onsuz hayat nasil gececek onu dusunuyorum..ama onun,mutlu olmasini istiyorum ve sevdigim icin ondan ayrilacagim...

sermuh ve açelya sizi anlayabiliyorum çünkü bende anne olamadım henüz... ama eşinizden ayrılmayı düşünmenizi anlayamadım..siz şinizle çocuk içinmi evlendiniz..yada eşiniz sizinle bunun içinmi evlendi...eğer eşiniz sizinle çocuk için ayrılacaksa suçludur sizde çocuk için ayrılmayı düşünüyorsanız aynı suçu sizde işlemiş olursunuz hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz evladımız olsun istiyoruz ama kısmette yoksada ben eşimle çocuk için evlenmedim..eğer oda beni seviorsa bu yüzden ayrılmayı düşünmez...herşeyin başı sağlık insanlar neler yaşıyor halimize şükür edelim ve umutla mücadele edelim Allah nasip ederse olur olmasada k-eşimizle birbirimize yeteriz...lütfen psikolojinizi bozmayın...kendinizin ve eşinizin değerini bilin...

ben eşimden ayrılmayı düşünmüyorum yada eşimi tanıyorsam bu nedenden dolayı beni asla bırakmaz.. benim arkadaşıma demek istediğim bu gergin zamanlarda biçoğumuzun bu tür fikirleri aklımızdan geçiriyor olabileceğiydi..

Direk evet ayrilalim demedi ama her gun karsi karsiya kaldigi insanlarin davranislari ona bakislari acimalari bunlar ona cok agir gelmis illaki kimse tamam bosanalimdemez ama insan anliyor hissediyor...simdi onsuz hayat nasil gececek onu dusunuyorum..ama onun,mutlu olmasini istiyorum ve sevdigim icin ondan ayrilacagim...

yorum yapmayacağım demiştim ama içimde kalmasın.. senin ayrılma fikrine olumlu bakacaksa yada sen üzülme diye yanında kalmaya devam edecekse hiç test sonucunu falan bekleme.. yani ben böyle bir durumda hamile bile kalsam ayrılmayı kabul edecek biriyle devam etmezdim... aynı şeyi sen ona yapar mıydın? sorun onda diye onun seni bırakmasına izin verir miydin?
hem böyle bir konuyu niye şimdi düşünüyorsun ki.. bak test sonucun belli değil hem negatif olursa bir de memorialda deneyeceksin. sen şimdiden içini sıkıntıya sokmaya başlamışsın... olacak işte bu olmazsa bundan sonrasında olacak sermuhh... evlilik faslını düşünme,test için gün de sayma.. sen çok çalışkansın çalışmaya devam et kafanı dağıt,elimiz kolumuz ayağmız var,görebiliyoruz,konuşabiliyoruz,yürüyebiliyoruz ve sevebiliyoruzzz.. bir sürü çocuğu olup eşinin sevgisinden yoksun,eziyet çeken , aldatılan kadınlar olmaktansa eşi tarafında çok sevilen çocuksuz kadın olmak daha iyidir sanırım...

Çocuğun olmamasını sadece yasayanlar anlayabilir....artik bu konuda inancim bitiyor ve cocuksuz yasamayi kabullenmeyi ogrenmel lazim...

Çocuğun olmamasını sadece yasayanlar anlayabilir....artik bu konuda inancim bitiyor ve cocuksuz yasamayi kabullenmeyi ogrenmel lazim...

daha önünde bi kaç deneme var.. biliyorum ve şuanki hislerini çok iyi anlıyorum.. çünkü sürekli aynı şeyleri ben de düşünüyorum.. çocuksuz bir gelecek nasıl olur falan filan diye... hayallarimin hiçbirine bir çocuk sığdırıp kendimizi 3 kişi hayal edemiyorum.. gerçi bu aralar hayal bile kurmuyorum.. bu kadar ümitsiziz işte... ama bu nedenle kaybedicez kaybedersek de.. ne hikayeler okudum,asla olmaz dendiği halde defalarca olacak diye inat edip bebeğine kavuşanları.. tabii o kadar olumsuzluğa dayanacak yürek yok bizde..
yanlış yapıyoruz.. bırak para pul gitsin,her açıdan yıpranalım, ama üzüleceksek baştan üzülelim..
yaşımız 45 olduğunda artık hiçbir şansımızın kalmadığı bir zamanda keşke biraz daha çabalasaydık demeyelim.. Allah tan ümit kesilmez.. sen ameliyat sonrası 2. denemeni yaptın.. bence öncekileri sayma.. en az 6 ya kadar dene,pes etme nolur... sen burada en güçlü en sağlam görünen kişiydin senin de yıkılmanı görmek istemiyorum..

canım arkadaşım demek ki hayırlısı buymuş.bende zaman zaman sorunlar yaşıorum ben kendimi kendim suçluorum ama geçen gün olan şeyden sonra anladımki eşim de öle düşünüo.benim eşim benden habersiz yigeniyle birlijkte ortak kredi çekip araba almışlar neymiş efendim 1 sene yigeni kullancakmış 1 sene de biz tabi duyunca çıldırdım kavga çıktı neyse vs vs.benim herşeyime o katlanıomuş çoçuk olmadığı için stresime bilmemm neme işte bunu düşündüren şey buydu bana çoçuk olmadfı için kaqtlanıorum bile demesi beni yıktı atlattım mı bilmiorum ama eşimi seviyorum ben 19 yasımda evlendim ve tek eşimdi flörtüm herşeyim o beni bazen sinirli bi insan gibi görssede.. benmiyim ki suçlu

erkekler baş edemediklerinde karşı atağa geçiyorlar, suçluyorlar. 3 negatifin sonucun üçünde de ne bir teselli ne bir destek görmedim sani ben yaptım negatifi. bana rest çekti 3. aşılamadan sonra 4. son deneme olacak dedi yine negatif olursa annenlere yol görünür dedi ben de reste rest dedim. ne kadar düzelebilir ki Allah aşkına? ayrıca bir bebek evlilik için ne derece bağlayıcıdır? ben de kaldıramadım artık. napalım kader kısmet.

canım ya inan elim gitti gitti döndü telefondan aramak için. aklıma düştün demek sen de dertliymişsin. ama sermuh eşin sen istiyorsun sanıyor da tamam diyor gibime geldi. boşuna harcamayın evliliğinizi. bunca yıl yanında olmuş bundan sonra da destek olur merak etme. sen iki kişilik bir dünya da kurarsın eşinle kendine. lütfen iyice düşün. daha denemeler bitmeden yolun sonunu konuşmak iyi değil. mesela bizde konu açıldığıyla kapandı. ben gitmedim 4. deneme olayına.

severek ayrılmak travmaların en büyüğü. ben bile bu kadar acı çekmeyi beklemezdim.

kızlar yazdıklarınızı okuyunca içim paramparça oldu. çünkü bunlar benim de kendimden bile gizlediğim düşüncelerimin benzeri. biz yolun çok başındayız ama yine de bu düşüncelerden kendimi alıkoymıyroum. aklımın bir köşesinde hep bu ihtimal var.çok üzücü bir durum. bu düşünceyi kafamdan atamadığım için bazen hırçınlaştığımı hissedebiliyorum. allah yardımcımız olsun.

yasayan bilir, empati kuramiyorum bazen. hele bilge senin durumuna diyecek soz bulamiyorum.
ki senin bir kızın var. hic cocugun olmasa, hadi cevre baskisi vs.den bunalmıs olabilir erkek diyecegim. ama bir cocugun varken, 2.oldu-olmadi diyerek ayriligi bu sekilde dile getirmesi...
erkekler ne kolay yari yolda birakiyor kadinlari. zaten yaradılıs itibariyle bagli kalmaya musait degiller. kadin hep yuvayi kurup gozetmeye ugrasirken, erkekler baska dertlerin pesinde. nedeni de basit aslinda, erkek 5 dakikada spermini birakip gidiyor, ama kadin cocugunu 9 ay karninda, bir omur yamacinda tutuyor, koruyor, kolluyor. erkek arkasini dondugunde yeni hayatina merhaba diyebiliyor.
zaten erkek 2.ye, 3.ye kolayca evlenebiliyor cocuklari oldugu halde. ama kadin hep cocuklari dusunuyor, anlasir miyim acabanin yaninda sececegi adam cocuguna iyi baba olacak mi'yi olcup biciyor kafasinda.
cocugun varliginin bu kadar onemli oldugu zamanlarda ciftler neden evlatlik dusunmuyor ki?
mesela sermuh haddimi asmis olmayayim ama siz neden evlatlik dusunmuyorsunuz ? senin baska bir cocuga mukemmel anne olabilecegini biliyorum, esin mi istemez ? aileleriniz mi karsi cikar ?
benim hep aklimin bir kosesinde mesela. esim de ister evlatlik, sorun etmez. hele de artik prosedur bu kadar kolaylasmisken hersey cok daha kolay olur. ama benim babam ozellikle karsi cikar. ama karsi ciksa bile nereye kadar karsi cikacak, kari-koca biz kararimizi verdikten sonra kime ne demek duser ki ?
kizlar saglam durmaya calisin. fedakarlik yapacagim, o mutlu olsun deyip yanlis yapmayin, serinkanli olun.

Minik oğlumu kaybettim....19.haftada sunni sancı ile doğum yaptırdılar.miniğimin hiç suyu kalmamıştı sadece kalp atışı vardı buşekilde gebeliğin devam etmeyeceğini ve benimde risk altında olduğum söylenince sonlandırmak zorunda kaldık Rabbim bana sabır versin çok zor günler geçiriyorum onun varlığına okadar çok alışmıştım ki tam 19 hafta karnımda taşıdım Allahım ömrünü bukadar yapmış minik oğlum cennette şu anda Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın 2 ay sonra tekrar evimdeyim bana dua edin kızlar bir an önce toparlanmak istiyorum...

Minik oğlumu kaybettim....19.haftada sunni sancı ile doğum yaptırdılar.miniğimin hiç suyu kalmamıştı sadece kalp atışı vardı buşekilde gebeliğin devam etmeyeceğini ve benimde risk altında olduğum söylenince sonlandırmak zorunda kaldık Rabbim bana sabır versin çok zor günler geçiriyorum onun varlığına okadar çok alışmıştım ki tam 19 hafta karnımda taşıdım Allahım ömrünü bukadar yapmış minik oğlum cennette şu anda Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın 2 ay sonra tekrar evimdeyim bana dua edin kızlar bir an önce toparlanmak istiyorum...

diyecek söz yok... çok üzüldüm,Allah sabır versin,güç versin arkadaşım..

Back
X