• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Minik oğlumu kaybettim....19.haftada sunni sancı ile doğum yaptırdılar.miniğimin hiç suyu kalmamıştı sadece kalp atışı vardı buşekilde gebeliğin devam etmeyeceğini ve benimde risk altında olduğum söylenince sonlandırmak zorunda kaldık Rabbim bana sabır versin çok zor günler geçiriyorum onun varlığına okadar çok alışmıştım ki tam 19 hafta karnımda taşıdım Allahım ömrünü bukadar yapmış minik oğlum cennette şu anda Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın 2 ay sonra tekrar evimdeyim bana dua edin kızlar bir an önce toparlanmak istiyorum...

allah sabır versin. inan gözlerim dolu okudum yazdıklarını. dilerim allahtan en kısa zamanda bu acını unutturacak bir evlat sahibi olursun. allah sana güç versin..

Minik oğlumu kaybettim....19.haftada sunni sancı ile doğum yaptırdılar.miniğimin hiç suyu kalmamıştı sadece kalp atışı vardı buşekilde gebeliğin devam etmeyeceğini ve benimde risk altında olduğum söylenince sonlandırmak zorunda kaldık Rabbim bana sabır versin çok zor günler geçiriyorum onun varlığına okadar çok alışmıştım ki tam 19 hafta karnımda taşıdım Allahım ömrünü bukadar yapmış minik oğlum cennette şu anda Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın 2 ay sonra tekrar evimdeyim bana dua edin kızlar bir an önce toparlanmak istiyorum...

canım arkadaşım bu yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin inşallah.imtihan dünyası rabbim herkesi başka bir şekilde deniyor.Allah tan gelince kul birşey diyemiyor.rabbim çok sabır versin.inşallah birdaha böyle üzüntülü birşey yaşamazsın.allaha emanet ol aylin.dualarım seninle

aylincim rabbim güç kuvvet versin cümlemize ....

yasayan bilir, empati kuramiyorum bazen. hele bilge senin durumuna diyecek soz bulamiyorum.
ki senin bir kızın var. hic cocugun olmasa, hadi cevre baskisi vs.den bunalmıs olabilir erkek diyecegim. ama bir cocugun varken, 2.oldu-olmadi diyerek ayriligi bu sekilde dile getirmesi...
erkekler ne kolay yari yolda birakiyor kadinlari. zaten yaradılıs itibariyle bagli kalmaya musait degiller. kadin hep yuvayi kurup gozetmeye ugrasirken, erkekler baska dertlerin pesinde. nedeni de basit aslinda, erkek 5 dakikada spermini birakip gidiyor, ama kadin cocugunu 9 ay karninda, bir omur yamacinda tutuyor, koruyor, kolluyor. erkek arkasini dondugunde yeni hayatina merhaba diyebiliyor.
zaten erkek 2.ye, 3.ye kolayca evlenebiliyor cocuklari oldugu halde. ama kadin hep cocuklari dusunuyor, anlasir miyim acabanin yaninda sececegi adam cocuguna iyi baba olacak mi'yi olcup biciyor kafasinda.
cocugun varliginin bu kadar onemli oldugu zamanlarda ciftler neden evlatlik dusunmuyor ki?
mesela sermuh haddimi asmis olmayayim ama siz neden evlatlik dusunmuyorsunuz ? senin baska bir cocuga mukemmel anne olabilecegini biliyorum, esin mi istemez ? aileleriniz mi karsi cikar ?
benim hep aklimin bir kosesinde mesela. esim de ister evlatlik, sorun etmez. hele de artik prosedur bu kadar kolaylasmisken hersey cok daha kolay olur. ama benim babam ozellikle karsi cikar. ama karsi ciksa bile nereye kadar karsi cikacak, kari-koca biz kararimizi verdikten sonra kime ne demek duser ki ?
kizlar saglam durmaya calisin. fedakarlik yapacagim, o mutlu olsun deyip yanlis yapmayin, serinkanli olun.

işte ben de bu kadar emeğimin boşuna olduğuna karar verdim ve kızım için dayanıyorum gerçeğini fırlattım attım kafamdan. şimdi nafaka vermemek için dava süresini uzatıyor inanabiliyor musunuz? ben tazminat hakkımı kullanmıyorum. kızımın babasıdır zor durumda kalmasın diye. işte insan dibindekini de mi tanımıyormus yok tanımıyormus demek ki. 2 değil 5 çocuğumuz olsa fark etmezdi bence. şundan da çok eminim beni çok özlediği aradığı bir an gelecek ve üzülecek ama hayat geri sarılmıyor. ben de keşke hiç aşılamalarla yıpratmasaydım kendimi. ancak su da var yasanan acılar görüş açınızı değiştiriyor. şimdi farkediyorum ki hafızanız bugüne yeniliyor. acı vermiyor ilk günlerdeki gibi. ayaktayım.

aylin bize ne oldu böyle?? Allahım sabır versin. çok zor ne diyebilirim ki??? Umudunu kaybetme. dualarım senin ve bebeğin için.

Boyle durumlarda birseyler soylemek cok zor. Allah sabır, guc versin. Umarim tez vakitte ruhen ve bedenen sagligina kavusursun arkadasim.

kızlar ben yaşıyorum :)))) yaşıyorum diyerek başlıyorum cümlelerime çünkü öldüm öldüm dirildim...
biliyorsunuz donmuşlarımla denemiştik malesef yine elde var sıfırla oturduk..Rabbim düşmanımı bile evlatsızlıkla yada var olan evladıyla sınamasın..
eşimle boşanacağım demiştim...oturduk uzun uzun konuştum onunla evlendiğimde tüplerim vardı ve sağlıklı olduğumu biliyordum takii son 2 yılda yaşadığım 2 dış gebelik ve ardından tüplerimin alınana kadar.nasipte bunları yaşamak varmış yaşadım. eşimde bende hiç korunmadık evlendiğimiz o ilk günden beri hep bir çocuk istedik hayatımızda .Sonra denemeler şu anda 4 aşılama ve 5 tüp bebek denemesi yapılmış vaziyette.2 tüpümde olmadığım için tek şansım tüp bebek..tabi eşim kesinlikle ayrılmaya karşı çıktı taşıyıcı annelik araştırdık olumsuz düşüncelerle vazgeçtik.sigarayı komple bıraktım artık tek nefes bile sigara içmiyorum.ve her şeyi sildim attım ama yüreğimde bir bebek büyüyor ve o bebek için eşimle cuma günü sabah sosyal hizmetlerle yüz yüze görüşmeye gideceğiz.telefonla aradım ön görüşme de kriterlerimiz yeterli dediler ..ailelerimize bu karamızı açıkladık hepsi çok olumlu yaklaştı...hemen başvuru yapacağız yaklaşık 6 ay ile 2,5 yıl arası bekleniyormuş.bu arada forumları okudum bir çok bilgi edindim.kesinlikle evlat ediniyoruz.....bununla birlikte son bir kez memorialde tüp bebek denemesi yapacağız..eğer olursa biri karnımda büyür biri yüreğimde 2 evladım olur...

kızlar ben yaşıyorum :)))) yaşıyorum diyerek başlıyorum cümlelerime çünkü öldüm öldüm dirildim...
biliyorsunuz donmuşlarımla denemiştik malesef yine elde var sıfırla oturduk..Rabbim düşmanımı bile evlatsızlıkla yada var olan evladıyla sınamasın..
eşimle boşanacağım demiştim...oturduk uzun uzun konuştum onunla evlendiğimde tüplerim vardı ve sağlıklı olduğumu biliyordum takii son 2 yılda yaşadığım 2 dış gebelik ve ardından tüplerimin alınana kadar.nasipte bunları yaşamak varmış yaşadım. eşimde bende hiç korunmadık evlendiğimiz o ilk günden beri hep bir çocuk istedik hayatımızda .Sonra denemeler şu anda 4 aşılama ve 5 tüp bebek denemesi yapılmış vaziyette.2 tüpümde olmadığım için tek şansım tüp bebek..tabi eşim kesinlikle ayrılmaya karşı çıktı taşıyıcı annelik araştırdık olumsuz düşüncelerle vazgeçtik.sigarayı komple bıraktım artık tek nefes bile sigara içmiyorum.ve her şeyi sildim attım ama yüreğimde bir bebek büyüyor ve o bebek için eşimle cuma günü sabah sosyal hizmetlerle yüz yüze görüşmeye gideceğiz.telefonla aradım ön görüşme de kriterlerimiz yeterli dediler ..ailelerimize bu karamızı açıkladık hepsi çok olumlu yaklaştı...hemen başvuru yapacağız yaklaşık 6 ay ile 2,5 yıl arası bekleniyormuş.bu arada forumları okudum bir çok bilgi edindim.kesinlikle evlat ediniyoruz.....bununla birlikte son bir kez memorialde tüp bebek denemesi yapacağız..eğer olursa biri karnımda büyür biri yüreğimde 2 evladım olur...

yüreğindeki bebeğe ne büyük bir iyilik yapacaksın.. belki nasibiyle gelir, anne babasının yanında bir tane de kardeşi oluverir...
yürekten diliyorum ve dua ediyorum, Allah ım inşallah gönlüne göre verir, 2 evlada annelik yapmanı nasip eder...

sermuh bu haberiniz beni çok duygulandırdı:)
Allah inşallah evlat edineceginiz çocugun yüzü suyu hürmetine inşallsah memorialdeki denemen pozitifolur.
ama canım buda negatif olsa bile burda birçok hikayeler okuyoruz.yaşın saglıgın elverdigi sürece bence tedavini devam ettir.sonunakadar.buda olmadı deyip herşeyi boşverme..

esin de sen de harikasin.
umarim ben de cocugum olsa da olmasa da senin gibi bir evlat edinirim.

harikasın ve çok özelsin. başka bir şey diyemiyorum. yutkunamadım bile. çok büyük bir yüreklilik. sizin gibi insanlar iyi ki var...

Bilge_79,cerenm ,antalya2011,acelya30 canlarım hepiniz çok sağolun destekleriniz çok güzel Rabbim hepinize gönlünüzden geçen güzellikleri versin.Yarın görüşme günü bu gün hiç uyanmak istemedim yarın hemen olsun diye inanın çoook heyecanlıyım....
şu bir kaç içerisinde önce ailelerimize anlatalım durumu dedik..önce annemi aradım anlattım annem çok çok ağladı..oldukça yorucu bir telefon konuşmasıydı yakında değilz ki çıkıp gidelim yüz yüze konuşalım ailelerimle aramızda 650 km var.annem çok fazla destek oldu.Babama sen söylermisin dedim hiç ummazdım babacım annem anlatır anlatmaz beni aradı sizi tebrik ediyorum ben size diyecektim ama yanlış anlar alınırsınız diye diyemedim dedi.aa birde ne dese beğenirsiniz ..araya torpil filan koyacakmışız hemen olsun öyle 2,5 sene beklemeyecekmişiz babama kalsa cuma günü alıp gelin modunda aa birde ben olsam erkek alırdım diyor yani inanılmaz bir destek geldi ailemden. eşimde annesi ve kızkardeşi ile konuştu onlarda olumlular ama sıkılmazsınız diymi diye bir cevap verdiler eşimde buna karşı çok anlamlı bir cevabı var benim yaşadıklarımı ben bilirim ben hayatımızda evimize neşe olacak bir çocuk istiyorum bundan sıkılmak diye bir şey olurmu dedi.hatta biz denizlide yaşarken evimizde 2m ye 2 m bir akvaryumumuz bir terier köpeğimiz kuşlarımız vardı evde balık öldümü kavga çıkardı yok senin yüzünden oldu yok benim yüzümden oldu diye köpeğimizden ayrılırken ağlamıştık yıllarca bizimle yaşamıştı hala onun videolarına bakıp ağlarız ama malesef ayrılmak zorunda kaldık.hatta eşim çakinin (köpeğimizin adı) tüm banyosunu bakımını bulunduğu balkonun deterjanlarla yıkanmasını yani onunla ilgili her şeyi hiç sıkılmadan yapardı hemde çok sık.ben sadece hadi gezmeye işini yapardım :)) eşim ailesinin sıkılma muhabbetine karşı bunları hatırlattı....
yani işin özü eşiminde benimde yüreğimizde saklı çok büyük sevgimiz var...

arkadaşlarımıza anlattık herkez destekçi yani yola devammmm...şimdi yine beklemek zamanı transferden daha uzun bekleme süreci ama bu sefer kesin eninde sonunda minik kızımız bize gelecek.

sermuh beni çok çok ağlattın olanlar olmasından pişman olmayanlar saçının telini veren rabbime kurban allahım inş.olur son denemende...çok güzel bi karar almışsınız sizden allah razı olsun aileninde ellerinden öperim neolur ilet okadar güzel bi kararın arkasında durmak herkesin harcı degildir....ömür boyunca mutluluklar dilerim inş.iki evladınla birlikte eşine ve sana

Son düzenleme:
sermuh beni çok çok ağlattın olanlar olmasından pişman olmayanlar saçının telini veren rabbime kurban allahım inş.olur son denemende...çok güzel bi karar almışsınız sizden allah razı olsun aileninde ellerinden öperim neolur ilet okadar güzel bi kararın arkasında durmak herkesin harcı degildir....ömür boyunca mutluluklar dilerim inş.iki evladınla birlikte eşine ve sana

canım canlarım,ağlamak zamanı bitti...artık heyecanla dolu alışveriş zamanı bu bekleyiş transfer süresinden sonra sonucu beklediğimizden daha uzun olacak ama sonucunda yavrumuz gelecek.şimdiden aklımda o kadar çok şey varki alınacaklar listesi..:)))evde yapılacaklar listesi hayatımda yapılacaklar offf ne çok şey var...bebeğimiz bize verecekleri ogünün heyecanı şimdiden beni sardı.gerçekten çok mutluyumhep Rabbimden hayırlı evlat diledim belki bizim evladımız hayırlı olmayacaktı bilemiyorum o kadar çok şey var ki kafamda..aklıma geldikçe sizlerle illaki paylaşırım.aşılamayla başladık tüp bebek derken şimdi evlad edinme yolunda ilerliyorum...

herşey güzel olacak her şey güzel olacak ....

saat gece 2,30 ve ben heyecandan hala uyuyamadım sabah görüşme var kalbim şimdiden pıt pıt

canım canlarım,ağlamak zamanı bitti...artık heyecanla dolu alışveriş zamanı bu bekleyiş transfer süresinden sonra sonucu beklediğimizden daha uzun olacak ama sonucunda yavrumuz gelecek.şimdiden aklımda o kadar çok şey varki alınacaklar listesi..:)))evde yapılacaklar listesi hayatımda yapılacaklar offf ne çok şey var...bebeğimiz bize verecekleri ogünün heyecanı şimdiden beni sardı.gerçekten çok mutluyumhep Rabbimden hayırlı evlat diledim belki bizim evladımız hayırlı olmayacaktı bilemiyorum o kadar çok şey var ki kafamda..aklıma geldikçe sizlerle illaki paylaşırım.aşılamayla başladık tüp bebek derken şimdi evlad edinme yolunda ilerliyorum...

herşey güzel olacak her şey güzel olacak ....

saat gece 2,30 ve ben heyecandan hala uyuyamadım sabah görüşme var kalbim şimdiden pıt pıt

canım herşeyin hayırlısı allah kolaylıkversin görüşmeni bildir bizlere

Gunlerdir topige giriyordum son yazimin uzerine kimse girmiyor yazmiyor diye uzuluyordum.simdi olanlara inanamiyorum.demekki herkes benim gibi umutsuzca bakip cikiyormus.suskunluk bize verdigin guzel haberle coskuya dondu sermuh.inan cok sevindim.benim arkadasimin evlat edindigi(yaklasik 1 aylik) minik kiz 1,5 yasinda oldu bile.mavi gozlu sari sacli dunyalar tatlisi bir bebek gormelisiniz.sizin adiniza cok sevindim.haberlerini bekliyor olacagiz.hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

kuntizella sağol canım desteklerın için..o içine düşmüş olduğum o kabus dolu günlerden Rabbime şükürler olsun kurtuldum.kendimi artık çok iyi hissediyorum hayatla ilgili bir sürü planım var artık yapacak çok şeyim var...

dün yaşadıklarımıza gelince ,bir kere çok fazla heyecanlıydık sabah ezana kadar bende eşimde uyuyamadık ..sabah eşimin işyerinde işleri vardı birlikte gittik onları halletti öğlen gibi yola çıktık dün istanbulda yağmur başlamıştı (burda yağmur demek trafik bitik demek) sosyal hizmetler il müdürlüğüde trafiğin kalabalığının en çok olduğu yerlerden sultanahmetin orda ...kısacası ulaşabilmek tam bir işkenceydi...heyecanla 3 katı yürüyerek çıktık karşımıza görevliler çıktı zannediyorumki bizi orda oraya göndercekler ilk gittiğimiz bayanla oturduk bütün görüşmeyi yaptık.gittiğimiz yer hizmet binası yani burda çocuklar yok sadece yönetim kadrosu var çocuklar yurtlarda imiş,
sıra var hemde 2,5 yıla kadar uzayan bir süreç ...0-2 yaş arası başvuru yaptık kız istediğimizi söyledik..ilk kriterlere uyuyormuşuz.bizden araç ruhsatı maaş belgelerimiz diploma fotokopilerimiz gibi evrakları aldılar sonra hazırlamamız için biz özgeçmiş verdiler.çok fazla bir prosedür yok.özgeçmiş yazıp oraya gideceğiz ve bir sosyal hizmet uzmanıyla görüşme yapacağız arkasından ev ziyareti filan oluyormuş,,,ama bunca zaman süresince bizim sıramış başvuru yaptığımız dün itibariyle başlamış oldu...

ülkemin güzelliklerinden biri ki evlat edinmek için sıra bekliyoruz yurtlara birileri çocuk terk edecekki bu sıra ilerleyecek ,diğer yurtta yaşayan çocukların aileri varmış ama bakamadıkları için yurda bırakıyorlarmış zaman zaman gelip çocukları ile iletişim kuruyorlarmış sadece çocuklar yurtta yaşıyormuş onun dışında bizim evlat edineceğimiz çocuklar zaten yeni doğup terk edilenler oluyormuş.yani genelde 40 ı çıkmamış bebekler terk ediliyormuş ne kötü diymi:(
annecim bu günlerde bizim yanımızda olmak için dün çıkmış gelmiş çok büyük süpriz oldu. o kadar mutluyuzki sanki hamilelik haberi almışımda heyecanla bebeğimin doğumunu bekleyen anneler gibiyim...

eşim odanın tadilatı ile ilgili planları yapmaya başladı bebek odadasındaki gereksizleri çıkartacakmışım başka bir dolap alacakmış çocuğun odasında olmazmış sonra evin komple boyasını yenilecekmişiz.ama odasını yapsakta bizim yanımızda yatacakmış yatağımızın yanına küçük bir yatak alacakmış o bize yakın olacakmış öyle uzakta olmazmış:))yani herşey inanılmaz mutluluk verici herkeze öneririm...

şimdi isim arıyor eşim şu anda buldukları tuğba tuğçe filan sanırım bebeğimiz gelene kadar bu liste çok uzacak:))

sevgiyle kalın Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzelleri gören gözlerinizle duyan kulaklarınızla yaşamanızı sağlasın....

kuntizella sağol canım desteklerın için..o içine düşmüş olduğum o kabus dolu günlerden Rabbime şükürler olsun kurtuldum.kendimi artık çok iyi hissediyorum hayatla ilgili bir sürü planım var artık yapacak çok şeyim var...

dün yaşadıklarımıza gelince ,bir kere çok fazla heyecanlıydık sabah ezana kadar bende eşimde uyuyamadık ..sabah eşimin işyerinde işleri vardı birlikte gittik onları halletti öğlen gibi yola çıktık dün istanbulda yağmur başlamıştı (burda yağmur demek trafik bitik demek) sosyal hizmetler il müdürlüğüde trafiğin kalabalığının en çok olduğu yerlerden sultanahmetin orda ...kısacası ulaşabilmek tam bir işkenceydi...heyecanla 3 katı yürüyerek çıktık karşımıza görevliler çıktı zannediyorumki bizi orda oraya göndercekler ilk gittiğimiz bayanla oturduk bütün görüşmeyi yaptık.gittiğimiz yer hizmet binası yani burda çocuklar yok sadece yönetim kadrosu var çocuklar yurtlarda imiş,
sıra var hemde 2,5 yıla kadar uzayan bir süreç ...0-2 yaş arası başvuru yaptık kız istediğimizi söyledik..ilk kriterlere uyuyormuşuz.bizden araç ruhsatı maaş belgelerimiz diploma fotokopilerimiz gibi evrakları aldılar sonra hazırlamamız için biz özgeçmiş verdiler.çok fazla bir prosedür yok.özgeçmiş yazıp oraya gideceğiz ve bir sosyal hizmet uzmanıyla görüşme yapacağız arkasından ev ziyareti filan oluyormuş,,,ama bunca zaman süresince bizim sıramış başvuru yaptığımız dün itibariyle başlamış oldu...

ülkemin güzelliklerinden biri ki evlat edinmek için sıra bekliyoruz yurtlara birileri çocuk terk edecekki bu sıra ilerleyecek ,diğer yurtta yaşayan çocukların aileri varmış ama bakamadıkları için yurda bırakıyorlarmış zaman zaman gelip çocukları ile iletişim kuruyorlarmış sadece çocuklar yurtta yaşıyormuş onun dışında bizim evlat edineceğimiz çocuklar zaten yeni doğup terk edilenler oluyormuş.yani genelde 40 ı çıkmamış bebekler terk ediliyormuş ne kötü diymi:(
annecim bu günlerde bizim yanımızda olmak için dün çıkmış gelmiş çok büyük süpriz oldu. o kadar mutluyuzki sanki hamilelik haberi almışımda heyecanla bebeğimin doğumunu bekleyen anneler gibiyim...

eşim odanın tadilatı ile ilgili planları yapmaya başladı bebek odadasındaki gereksizleri çıkartacakmışım başka bir dolap alacakmış çocuğun odasında olmazmış sonra evin komple boyasını yenilecekmişiz.ama odasını yapsakta bizim yanımızda yatacakmış yatağımızın yanına küçük bir yatak alacakmış o bize yakın olacakmış öyle uzakta olmazmış:))yani herşey inanılmaz mutluluk verici herkeze öneririm...

şimdi isim arıyor eşim şu anda buldukları tuğba tuğçe filan sanırım bebeğimiz gelene kadar bu liste çok uzacak:))

sevgiyle kalın Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzelleri gören gözlerinizle duyan kulaklarınızla yaşamanızı sağlasın....

Canım senin adına ne kadar çok sevindim anlatamam.Şimdi sabırla beklemeye geldi sıra.Hadi bakalım.Eşim evlat edinme işine sıcak bakmıyor.Bana kalsa ben istiyorum.Bu yüzden çok ısrar edemiyorum.Bizim adımıza hayırlısı neyse o olsun.Umarım bebeğinize çabuk kavuşursunuz.

ilk okuduğumda içimden geçen şuydu (yemin ederim) ELİF BEBEK GELİYOR DEMEK... Taaa eskilerden bir yazını hatırladım size yatıya gelen ve namazında sizin için dua edeceğini söyleyen bir yakınınız vardı. o günden beri içimdeki duygu Serpil'in Elif'i...yazmak istedim. inşallah yüce Allahım sana bu mutluluğu çok geçmeden yaşatsın. Eşin de alkışı hak ediyor ama ne desek boş. öyle bir yüce gönüllülük ki bu tarifi yok.

ilk okuduğumda içimden geçen şuydu (yemin ederim) ELİF BEBEK GELİYOR DEMEK... Taaa eskilerden bir yazını hatırladım size yatıya gelen ve namazında sizin için dua edeceğini söyleyen bir yakınınız vardı. o günden beri içimdeki duygu Serpil'in Elif'i...yazmak istedim. inşallah yüce Allahım sana bu mutluluğu çok geçmeden yaşatsın. Eşin de alkışı hak ediyor ama ne desek boş. öyle bir yüce gönüllülük ki bu tarifi yok.

bilgecim bu mutluluğun tarifi yok...elif evet çok istemiştik hep elif olsun demiştik keşke elif olsaydı ama elif dediğim gelmedi ve elif ismini burda çok yarın bir arkadaşım verdi ve elif demekten nefret eder hale getirdiler o yüzden elifden başka bir şey olacak hayırlısı...
elif diye diledim hep mutluluk getirmedi gelen elifde çok derinden yaraladı bu yüzden vazgeçtik...

ama hazırlıklar başladı kızımın odası bembeyaz olacak meleğimi beyazlarla karşılayacağım...
teyzem battaniyesini öreecekmiş annem havlular yapacakmış ona özel..offf çok şey varrr

of sermuh, isyerinde aglattin beni. ne guzel seyler okuduklarim.
yaptiginiz cok yuce birsey, tez zamanda bebeginiz sizinle olsun.
cok opuyorum yanaklarindan

Back
X