sanırım koruyu ailelik konusunda senin düşündüğün sebeplerden dolayı banada hayır yapmayın dediler.
tüp bebek kısmındada benim ilk rahim filmim narkoz olmadan çekilmişti bana uzun filan demediler ama ben çok çok fena geçirmiştim.sonrasında hastanelik olmuştum...ve o zaman 2 tüpümde açıktı.sonrasında 2 aşılam ve 3 tüp bebek yapıldı benn hamile kalmadım kendiliğinden hamile kalmışım oda dış gebelik oldu tüpte gelişmiş bebek...neyse biz gebelik olunca tekrar tedaviye başladık ocaktaki aşılamada 2.tüpte ilk aşılamada hatırlarsan dış gebelik olmuştu. şimdi iki tüpte yok..burda önemli olan bir nokta var şunu öğrendim eğer tüpte sorun varsa sıvı filan toplanmışssa bu rahim yatağını etkilermiş ve tüp bebekte yapılan işlemde embiryonun tutunmasını engellermiş..ultrason kontrolünden anlaşılıyor tüp problemi ama kesin çözüm laproskopi ile....çok bilmiş deselerde güzel güzel sor ...sonuçta senin paranla o işi yapacaklar..
canım tüplerde sıvı birikme durumu geliyor sürekli aklıma.. Allah korusun.. şuana kadar 4 doktora muayene oldum içlerinden biri proftu.. ama hiçbiri ultrasonda öyle bişey gördük demediler,hatta ben olayı aşıp bana laparoskopi yapın dedim gerek yok dediler.. o an için gaza gelmiştim sadece histereskopi yaptırabildim ki onu bile boşuna yaptırdığımı düşünüyor doktorlar..sanırım laparoskopi daha ayrıntılı olduğundan durduk yere karından girip bakmak istemediler..
ayrıca eşim önce bir tüp bebek deneyelim diyor,o herşeyi yaptırmama karşı benim.. hatta şaşırıyor ne kadar korkusuzsun hemen bıçak altına yatmak istiyorsun,ya bişey yokken yaptıkları işlem sana zarar verirse diyor.. sanırım haklı...inşallah öyle birşey yoktur.. aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..
bakalım bi ilk denememi yapayım durum ne olacak? Allah tan eşim ve benim yaz tatilimiz var 2 ay,ilk denememiz olmazsa en azından istanbula falan gidip daha iyi bir merkezde daha ayrıntılı inceletebiliriz durumumuzu..
o yıkımı yaşamak çok kötü,beni en çok sen anlarsın bu konuda.. olmayacak mı diye düşünmek yerine olmadığında kolay atlatabilir miyim diye düşünüyorum sadece..
siz yinede benim için dua edin olur mu?