mrb canlarım uzun zamandır giremedim kendimden habersiz yaşayıp gidiyorum işte bebeğimi kaybedeli tam 2 ay oldu devam etseydi şuan 7 aylık olacaktı yavrum .Bu nekadar zor bi acıymış Rabbim kimseye yaşatmasın...Kızlar tüp bebek tedavisine başlayacak olanlara en büyük tavsiyem tedaviye başlamadan genetik kromozom kan pıhtılaşması...vs bütün tahlillerinizi yaptırın işininizi şansa bırakmayın .Benim meleklerim kan pıhtılaşması problemim olduğu için benimle değiller.İlk bebeğimi kaybettiğimde drum denilen aptal adam bu tahlili yapsaydı belki oğluşum yaşamaya devam edecekti...Nasip Takdiri ilahi ama ne olur tedbiri elden bırakmayın.Şimdi prof.gittim bebeğin otopsisi yapıldı genetiğe parça gitti çok şükür bi sorun çıkmadı benim ve eşimin kromozomlarına bakılacak yeniden bir sürü tahlil ve tetkik...araştırma hastanesinde yaptırıyorum hepsini artık özel hastanelere hiç mi hiç güvenmiyorum hepsi ticarethane olmuş.
Geçmişi çok okuyamadım ama Sermuh aldığın karara çok sevindim Hakkında hayırlısı inş bebeğine kavuşursun.Kuntezella geçmiş olsun canım .sancal .bilge,açelya canlarım hepiniz iyisinizdir inş.İlgimdisi giremiyor galiba artık .
Ben hala eski sağlığıma kavuşamadım düşük yapalı 2 ay oldu ama hala kanamalarım kesilmedi lekelenme gibi az az devam ediyor drum endişelenecek bişey değildir doğumdan sonra yumurtlama olmadığı için kanaman oluyor dedi inş kalıcı bişey yoktur Rabbim inş yeniden aynı mutluluğu yaşatır sağlıklı hayırlı evlatlar veriri hepimize....