KuntizeLla slmm
Merhaba.nasil oldun canim.bu arada gecirdiginiz kaza icin de cok gecmis olsun.iyi oldugunuza sevindim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KuntizeLla slmm
Merhaba.nasil oldun canim.bu arada gecirdiginiz kaza icin de cok gecmis olsun.iyi oldugunuza sevindim.
nazar daha önceden değmişti zaten pek yeni değil :)) ben arada sırada bakıyorum ama yazan eden olmayınca öyle kalıyor,sanırım herkes öyle yapıyor..
bu arada ben tüp bebek için iğnelere başladım.. Allah tan hayırlısı artık..
Ben iyilestim sukur.Darisi senin basina Allah acil sifalar versin arkadasim.Sagol canim..sukur iyiyiz...sen nasil oldun toparlanmissin cok guzel....
hadi hayırlısı acelya. bari sen patlat bi bomba da kendimize gelelim. en azından sizlerin hayatta bir dayanağı var eş gibi. benim o da yok. haliyle çocuklu bir aile umudum da yok. ama sizlerin mutluluğu benim mutluluğumdur. dilerim hepinizle paylaşırım burada.
canım çok geçmiş olsun. senden daha erken haber gelecek bebiş için görürsün bak :))))
Kızlar yeni bir topik acalim mi.Fikirlerinizi paylasirmisiniz?Yeni bir isim,yeni acilacak sayfalar.Ne dersiniz.
Evet kesinlikle katiliyorum sana.Bu hafta yeni başlık icin fikri olanlar yazsin topige.Ortaklasa karar verelim.Ben sabah nobete gidecegim,yatiyorum artik.Aklima isim geldikce sizlerle paylasacagim.Simdilik iyi geceler..Bence olur ama daha genel bir baslik yapmaliyiz.bu baslik bizimle kaldi gittikcede azaliyornormal olarak. Sen dusun bakalim vardir sende fikir :))
hadi hayırlısı acelya. bari sen patlat bi bomba da kendimize gelelim. en azından sizlerin hayatta bir dayanağı var eş gibi. benim o da yok. haliyle çocuklu bir aile umudum da yok. ama sizlerin mutluluğu benim mutluluğumdur. dilerim hepinizle paylaşırım burada.
acelya30 umarim yakinda bize guzel haberler vereceksin.Allah yardimcin olsun arkadasim.umarim 2012 nin ilk guzel haberi senden gelir insallah,topigimizin eski nesesi yerine gelecek umarim
Guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum...Allah yar ve yardimcin olsun...Transfer Ne zaman tahmini?
teşekkür ederim kızlar,inanın o bombayı patlatmayı o kadar çok isterim ki.. ama nedense içimde ufacık heyecan,umut yok.. belki transfer olduktan sonra heyecan başlar bilemiyorum ama henüz adapte olamadım...
bilgecim sen niye öyle konuşuyorsun,karamsar olmayalım artık.. hayat senin için de devam ediyor,aile işine gelince sen eş yok diyorsun,biz de çocuk yok diyoruz :))ama bunlar eksik olunca da aile olmaktan çıkmıyoruz.. senin ailen kızın... hem belki aşık olursun tekrar..
sermuhcum geçmiş olsun.. transfer tarihim tahmini 13-15 şubat gibi olur sanırım..
kuntizella yeni topik işi olabilir.. ama bu defa kimsecikler kaçmasın :))
Dualarım seninle arkadaşım.Bizi habersiz bırakma emi,sık sık yaz.Heyecanın olmaması, bu uğurda verdiğin mücadelelerin bu güne kadar sonuçsuz kalmasından olsa gerek.İçinde her zaman umut olsun.Umudunu hiçbir zaman yitirme.İnsan umutlarıyla yaşar unutma.Sen umutlu ol,duanı et gerisini Allah'a bırak...
umut tabiiki gerekli ama sen tam olarak özetlemişsin canım.. olumsuzluklara alışmış benim ruhum ve sanki hiç nasip olmayacakmış gibi hissediyorum Allah korusun...
bakıyorum tüp bebek topiklerine transferi olanlar meleğimi aldım geldim falan yazıyor.. ama ben öyle hissedemiycem sanırım.. hatta şuan düşünüyorum da ben 5 aşılamanın son 3 ünde kan tahlili bile yaptırmamıştım,gidememiştim,adeti beklemiştim.. bu defa kan vermek zorundayım ve ayaklarım nasıl gidecek o hastaneye bilmiyorum..
bunları düşünmem için de erken aslında bakalım yumurta kalitesi nasıl olacak,transfer yapılmaya uygun olacak mı? benim şuan en çok istediğim bu ilk denememin pozitif olmasından önce transfer edilebilecek embriyolara sahip olabilmek.. neler okuyoruz,bizden çok zor durumda olanlar var,hiç yumurtası olmayan yada olsa bile kalitesi düşük olup döllenemeyen... bunlar yolunda gittikten sonra gücümün yettiği yere kadar umutsuz bile olsam denerim canım...
teşekkür ederim kızlar,inanın o bombayı patlatmayı o kadar çok isterim ki.. ama nedense içimde ufacık heyecan,umut yok.. belki transfer olduktan sonra heyecan başlar bilemiyorum ama henüz adapte olamadım...
bilgecim sen niye öyle konuşuyorsun,karamsar olmayalım artık.. hayat senin için de devam ediyor,aile işine gelince sen eş yok diyorsun,biz de çocuk yok diyoruz :))ama bunlar eksik olunca da aile olmaktan çıkmıyoruz.. senin ailen kızın... hem belki aşık olursun tekrar..
sermuhcum geçmiş olsun.. transfer tarihim tahmini 13-15 şubat gibi olur sanırım..
kuntizella yeni topik işi olabilir.. ama bu defa kimsecikler kaçmasın :))
Agzindanbal damlamis ...simdi 1,5 ay oldu zaman hizla ilerliyor...sen ne yaptin gelisme varmi? Kizin nasil okulu nasil gidiyor.
Kızlar topik için fikirleriniz nedir.Taşınalım mı ye ni bir topiğe