2011 Sezeryancılar

sementa1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.213
0
66
İstanbul
:nazar:İsteyerek yada mecburiytten Sezeryan olacak arkadaşlar bu topicte deneyimlerimizi sorunlarımızı paylaşabiliriz..şimdiden iki arkadaşımızın sezaryan günleri belli oldu,hadi hayrlısı bakalım:49:..bende sezeryana eğilimli bir arkadaş olarak topiğimizn hayırlı uğurlu olmasını diliyorum:1:

ağustosun ilk haftası dedi doktor ama tarih belli değil
ama bana ole gelıyo ki 4-5 ağustos olurr :)))))))))))))))) :emir_bebek::nazar:

benim cuma kesinleşecek ama 22yada 25 temmuz....kesinleşince yazarım ve çizelge oluşturalım...

26 temmuz sabahı bebeğime:emir_bebek: kavuşacaz hayırlısıyla ama bebek dönmüş ve bayağı aşağıda 3300gr :nazar:dı gecen hafta dr heran gelebilir dedi heyecanla bekliyorum herkese hayırlı doğumlar:nazar:

26 temmuz sabahı bebeğime:emir_bebek: kavuşacaz hayırlısıyla ama bebek dönmüş ve bayağı aşağıda 3300gr :nazar:dı gecen hafta dr heran gelebilir dedi heyecanla bekliyorum herkese hayırlı doğumlar:nazar:

35.haftada mı 3,300 dü. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inş. NErde yaptırıyorsun duğumu. Epidrual anestezi düşünüyormusun

2.bebeğim benim ve sezeran olacak 19 temmuzda randevumuz var doğum tarihimizi söylüycek doktorumuz sanırım tahminim 28 temmuz gibi olacak

35.haftada mı 3,300 dü. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inş. NErde yaptırıyorsun duğumu. Epidrual anestezi düşünüyormusun

EVET 35. HAFTADAYDI:nazar: BUGÜN İTİBARİYLE 36+4 OLDUK TEYZESİ EPİDURAL İLE OLACAKDOĞUM ANESTEZİ DR İLE GÖRÜŞTÜK ÖYLE KARAR VERDİK,MERSİNDE CANIM DOĞUM...:49:

19 temmuzda kontrolümde belli olacak sanırım 26 temmuz sezeryanım tam belli olsun yazarım

oh oh oh maşallah, kalp atışlarını duyalım derken doğumlardan konusmalar başladı, hatta doğuran bıle oldu :)))))
rabbım hayırlısıyla hepimize hayırlı rahat doğumlar versın ınsallah. yawrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım arkadaslar.
bende dun 33. haftama gırdım. doktordaydım kontrolumuz vardı. bebiş 4-5 gun gerıde gozukuyordu, halbukı bu zamana kadar hep bır hafta ondeydı. neyse takmıyorum okadar fazla.
bizimde doğum tarıhımız 17 ağustostan bır ıkı gun sonra olacak. yanı 38+ ya gecınce o afta içerisinde işte.
dr dun sipinal anestesi yapıyor hastane tam bayıltmıyor dedi. şimdiden korkmaya basladım o iğnenin belime gireceğini düşündükçe :27::27: ve tabıkı sonrasında olusacak baş ağrılarını.(ama bıyerde okumustum amılyat oncesı kahve ıcın bas ağrısı olmasın dıye. sipinal olacaklar bı arastırsın ıstersenız)
neysekı dakıkalar ıcınde bebeğimi kucağıma alacağım ıcın katlanıcam.:))) şimdilik tek derdim sonda olayı kaldı. çok itici bir durum yaw. ama onuda rıca edıcem artık anestesı aldıktan sonra taksınlar napalım huylu kadınım ben:)))))
kızlar bu arada eylul ayıda sıcak olacakmıs, hadı sanslıyız. bebişler doğar doğmaz kışa girmeyecekler. ben bu duruma cok sevındım :)

oh oh oh maşallah, kalp atışlarını duyalım derken doğumlardan konusmalar başladı, hatta doğuran bıle oldu :)))))
rabbım hayırlısıyla hepimize hayırlı rahat doğumlar versın ınsallah. yawrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım arkadaslar.
bende dun 33. haftama gırdım. doktordaydım kontrolumuz vardı. bebiş 4-5 gun gerıde gozukuyordu, halbukı bu zamana kadar hep bır hafta ondeydı. neyse takmıyorum okadar fazla.
bizimde doğum tarıhımız 17 ağustostan bır ıkı gun sonra olacak. yanı 38+ ya gecınce o afta içerisinde işte.
dr dun sipinal anestesi yapıyor hastane tam bayıltmıyor dedi. şimdiden korkmaya basladım o iğnenin belime gireceğini düşündükçe :27::27: ve tabıkı sonrasında olusacak baş ağrılarını.(ama bıyerde okumustum amılyat oncesı kahve ıcın bas ağrısı olmasın dıye. sipinal olacaklar bı arastırsın ıstersenız)
neysekı dakıkalar ıcınde bebeğimi kucağıma alacağım ıcın katlanıcam.:))) şimdilik tek derdim sonda olayı kaldı. çok itici bir durum yaw. ama onuda rıca edıcem artık anestesı aldıktan sonra taksınlar napalım huylu kadınım ben:)))))
kızlar bu arada eylul ayıda sıcak olacakmıs, hadı sanslıyız. bebişler doğar doğmaz kışa girmeyecekler. ben bu duruma cok sevındım :)

canım ya bebişin kilosundan bahetmemişsin. aynı şeyleri bende düşünüyorum. sonda olayı ve o iğne son ana kadar düşünücem. o anda karar veririm. ama epidrual anestezi istiyorum bende. hayırlısı bakalım. ayrıca bebişin 4+5 gün bişey değil toparlar gene et,meyve, kaşar bol ye.

canım ya bebişin kilosundan bahetmemişsin. aynı şeyleri bende düşünüyorum. sonda olayı ve o iğne son ana kadar düşünücem. o anda karar veririm. ama epidrual anestezi istiyorum bende. hayırlısı bakalım. ayrıca bebişin 4+5 gün bişey değil toparlar gene et,meyve, kaşar bol ye.

canım bebişin kilosu için 1976gr dedi dr. doğuma tahmınımce 3.5 kg gibi doğar dedi ama tahmindi sadece:)
ıkı hafta sonra tekrar kontrolum var bakalım toparlamış olur belkı kılosunu. aslında meyve cok yıyorum canım. ve her gun etli sebze yemeği yapıyorumkı ıkısının besinlerinide alayım dıye. kısmet bakalım.

dr bana ağustosun ilk haftası dedı ama gün vermedi pazartesi gittiğimde belli olacak inş o zaman tarıhını yazarım allahım hepimizi sağsalim kurtarsın

kızlar, desenize temmuzun son haftasından itibaren doğumlar başlıyor...:)) Allah hepimizin yardımcısı olsun.... hepimiz ve meleklerimiz için.... ( NAZAR DUASI)
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Back
X