2011 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

dogumdan 2 gün snra tartildim 10 kilo vermistim, sütüm az diye önüme geleni yiyorum 2 haftadir 3 kilo almisim yine amaaaan emzirene kadar böyle lohusaliktan snra spora baslarim gider ufak ufak insallah

kızlar 60 la kalmıştım doğuma 70le girdim diyelim.2 hafta ldu şimdi 58.5 olmuşum.

46 ile hamile kaldım. 63 ile doguma gittim. 17 kilo almıştım.

Dogumdan 2 gün sonra 60'dı. 1 hafta sonra 53 oldum.

Şimdi de 51

Her ikisinde de 17 kilo almama ragmen oglumda çok daha hızlı gitmişti. 15 gün içinde -19 kilo verip 43'e düşmüştüm...

ben şişko hamile kalanlardanım.70 le kalıp 88 ledoğuma girdim eve geldiğimde 10 kilom gitmiştii vermeyede devam ediyorum

bende kilolu hamile kalanlardanım.75le hamile kaldım 92 ile doğuma gittim.bugün tartıldım 79olmuşum.daha şişliklerim var inşallah 75in altına düşerim:))

kızlar maşallah sizlee ben 53 de hamıle kadım şimdi 61 oldum ancak doktorlar bu nasıl hamılelık dıyolar 39.haftamdayım az kaldı benımde.tum kıloyu bebek almış 3240 gr.tek korkum doğum nasıl olucak korkuyorum çoook.:18::18::18:

bende kilolu hamile kalanlardanım. 78 ile hamile kaldım. doğuma 95 kilo ile girdim. 24 gün oldu doğum yapalı. şuan 80 kiloyum. sezeryan ile doğum yaptım. aslında sadece karnım var. onunda gitmesi biraz zaman alır. karnımın toparlanmasına yardımcı olsun diye korse kullanmaya başladım.

9 şubatta spinal sezeryanla doğum yaptım. 57 ile hamile kaldım, 68 ile doğuma gittim. bugün tartıldım 63 kg. moralim bozuldu. daha fazla gider diye düşünüyordum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…