2011 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

bende ayın 11 de zorunlu sezeryan oldum ewe geldiğimde beş kilo vermiştim şimdi tartıldım 9 kilo vermişim ben hamileliğimde 24 kilo almıştım 49 başlayıp 73 le doğuma girmiştim kızım emmekte zorlanıyor bide güzel emse daha çok verebilirim diye düşünüyorum inş. tabi

7 şubatta 80kg ile doğuma girmiştim 13 gün oldu 70 kg oldum benimde 5 kilosu doğumda gitmişti bu arada 65 kg ile hamile kalmıştım hergün 1 kilocuk gidiyor gibime geldi benim emzirmenin diğer bir mucizesi bence...

ben 101 kg ile doğuma girdim şimdi 95 im
zaten 94 ile hamile kalmıştım toplamda 1 kilo kaldı üzerimde

ay birkaç kişiden doğumdan bi çıktım 10 kilom gitmiş diye duyduğum için eve gelince bi heves çıktım basküle aaa bi baktım 5 kg gitmiş sadece ben yandım diye düşündüm önce.zaten 5-6 aylık hamile gibi göbekle geldim eve dün yani 8. günümde tartıldım 3 kilo daha gitmiş :) yani toplamda 8 kilom gitmiş.18 kilo almıştım hamileyken.yani daha 10 kilo var vermem gerekn ama bni asıl sevindiren günden güne göbeğimin iniyo olması.eve gelirken 5-6 aylık gibiydim şimdi 3-4aylık bi hamile göbeğim kaldı.o da gidecek inşallaaahhhhh

ah ah kilolar gıdıyor da göbekler baki mi kalacak ne...Sezeryanla doğum yaptım 28 gün önce.Ama hala inmedi göbeğim,oysaki aldığım 14 kilonun 10'ununu verdim..Gerçi doktor daha rahmın küçülmediğini bunun 6 hafta süreceğini söyledi ama bu göbiş gıtmıcekmiş hissi var bende..

Normal dogum yaptim 8 kilo giti simdiye kadar

bol su iciyorum bakalimm bu tempoyla ne kadar zayifliyacagim

normal doğumla bir hafta içinde 10 kg gtti,karnım nerdeyse hiç kalmadı
yanlız kalçama aldıklarım olduğu gbi duruyo bi kırkım çıksn da pilatese başlıycm tekrar

valla kızlar maşallah size.ben de bi anormallik var.74 le hamile kaldım doğum sonrası 67 olmusum.fakat sütüm gelmedi diye yedikçe yedim tekrar 72 oldum

10 gün oldu doğum yapalı hiç tartılmadım abur cubur yemiyorum yemeklerimi yiyorum doğumdan sonra hafiflediğimi hissettim ama 90 ları buldugumdan hayal kırıklıgına uğramıyım die tartılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…