2011 şubat anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

ben sadece 7 kilo verebildim.bakalım napıcaz az gibi geldi bana .daha çok veririm diye tahmin etmiştim.

azmı nasıl yani bence gayet ii
ben 72.5la hamile kaldım 85 ile doğuma girdim,doğum yapalı 2 gün oldu sadece 3kilo gitmiş
çok moralim bozuldu,sezaryen oldum dr eşi falan unuttu herhal diorum bende

benim ilkinde 40 ım çıkana kadar sadece 9 kilo gitmişti..üstelik 10 günlükken yürüyüşe başlamıştım düzenli olarak..abur cubur yemedim ama gitmemişti.5 kilo doğumda gitti 40 günde vere vere 4 kilo vermiştim..sonradan hızlandı benim kilo vermem..hemen veremeyince korkmayın herkesin bünyesi çok farklı..
arkadaşım sezeryan olduğu halde eve geldiğinde 11 kilo gitmişti..bid eben normal yaptım düşünün..

bende 70 kilo ile gittim dooguma 21 kilo almıştım .

doğumdn bir hafta sonra 59 olmusum

54le hamile kaldım 65le doğuma gittim.11kilo aldım yani.1 hafta önce sezeryanla doğum yaptım. Bu sabah tartıldım. 59 kiloyum Geriye kalan da yavaş yavaş gider inş.:97:

Anlatın Anlatın Hava Atın, Şimdiden 21-22 Kilo Aldım Doğumdan Sonra Veremezsem Yardım Etmezseniz Bana Binerim Tepenize Haberiniz Olsun

Yerken Bize mi Sordun Diceksiniz Haklısınız Ama Olsun O Kiloları Beraber Vericez Dimi

27 ocakta genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım,14 kilo almıştım.doğumdan hemen sonra 7 kilo gitti şu anda tam 10 kilo gitmiş bulunuyor:)))4 kilo fazlam kaldı,doğum yapalı 3 hafta oldu dilerim en kısa sürede onlar da gider.Bu arada sütüm az olsa da emziriyorum azimle belkı onun da faydası vardır.

80 ile hamile kaldım 94-95 ile sezeryan oldum... taburcudan 3 gün sonra 83 kilo çıktım aile hekiminde... Bakalım ne kadar vereceğim daha.

damlacım gördün mü maşallah arkadaşlar ne güzel kilo vermişler ben de aldığım 20 kiloyu ne kadar zamanda verebileceğim ki

damlacım gördün mü maşallah arkadaşlar ne güzel kilo vermişler ben de aldığım 20 kiloyu ne kadar zamanda verebileceğim ki

İşte Benim Gibi 20 Kg Alan Biri Daha Varmış Kendimi Çok Yalnız Hissediyordum :}

Vallahi Maşallah Biz Nasıl Vericez Çok Merak Ediyorum..

53 ile hamile kaldım. 64 ile bitirdim. 4 gün oldum doğum yapalı şu an 58 im.

vay beeee bu rakalamr şaka olmalı
ben doğuma 15 kilo almış şekilde gittim
zorunlu sezeryan yapıldı doğumdan sonra sadece 4 kilom falan gitti:S ve şu an 13,5 kilo vermiş durumdayım:Sama bi aydır böyleyim yani daha fazla kilo gtmedi takıldım kaldım:S

Daha tartlmadim hos tartilsamda fazla onemsemiyorum kilolarimi cunkuuu ben artik anneyimmmm

bende 76 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim bugün 16 gün oldu 77 kiloyum 10 kilo gitti inş devamını bekliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…