2011 Şubat Anneleri Şafak Kaç ?

Aaa Benimde persembe sabah geliyor inşallah.sen kaçıncı haftadasin?

canım ben perşembe gunu 38. haftayı tamamlamış olucam.Bebeğim ters durduğu için normal doğum kendılığınden başlamadan alalım dedi doktorum.bu saatten sonra dönme ihtimali yok gibi,küçük bi dönme ihtimali için de bence riske atmaya gerek yok dedi.
İlk doğumum normal olsun istemiştim sezeryandan da çok korkuyorum ama yapıcak bişi yok.Senin neden sezeryan oluyo canım?ve kaçıncı haftan?

Aaa Benimde persembe sabah geliyor inşallah.sen kaçıncı haftadasin?

canım ben perşembe gunu 38. haftayı tamamlamış olucam.Bebeğim ters durduğu için normal doğum kendılığınden başlamadan alalım dedi doktorum.bu saatten sonra dönme ihtimali yok gibi,küçük bi dönme ihtimali için de bence riske atmaya gerek yok dedi.
İlk doğumum.Normal olsun istemiştim.Sezeryandan da çok korkuyorum ama yapıcak bişi yok.Senin neden sezeryan oluyo canım?ve kaçıncı haftan?

Benim ilk bebeğim canım normalden korktum isteyerek sezaryen olucam yani.benimde Perşembe gunü 38+1oluyo.

Benim ilk bebeğim canım normalden korktum isteyerek sezaryen olucam yani.benimde Perşembe gunü 38+1oluyo.

Benim de ilk bebeğim ve 38+0da olucak,1 gün fark var demek ki aramızda:))
Allah yardımcımız olsun ne diyelim,ben de tam tersi sezeryandan daha çok korkuyorum,spinalin etkisi geçtikten sonraki ağrı sızıdan,sondadan,vs vs...Ama kısmet tabi.Benim için sezeryanın en güzel yanı bi belirsizlik yok,yani başına ne geleceğini ne zaman nasıl nerde olacağını önceden biliyosun.
İlk gün dışında çok zor olmuyomuş sanırım dayanılabilr ağrılar oluyomuş,15 gün sonra da her işini yapabilir hale geliyomuşsun.Bünyeye göre fark eder tabi inşallah en kısa sürede toparlanırız.

15 galibaaa 11 şubatta olursa sezeyan tarihimiz doğum günümüz 11.2.2111 olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…