ayyy kızlar ne konuşmuşsunuz maşallah
oku oku anca bitti
sırtım ağrıdı oturmaktan
umarım hepiniz iyisinizdir
biz kızımla bugün çok mutluyuz
çünkü yarın cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

diet bilgileri için çok teşekkürler canım
of of of çekeceğin var desene
benimkide oyun hastası
38 yaşına geldi hala saatlerce oyun oynuyor canavar kesiyor gece yarılarına kadar
bazen kızım kucağında yapıyor
bebek doğsada değişmiyorlar yani boşuna ümitlenme
adam doğru söylemiş bebeğe bakıyor bakmasına ama bilgisayart başında
bazen kır şu monitörü yere fırlat diyor içim amabanada lazım iştee
gözdeatı diet bilgileri için teşekkürler canım
paylaşım için çok teşekkürler canım
ben her gittiğimde renkli ayrıntılıya giriyorum canım dr un ultrasonu öyle çünkü
ben kızımda kullandım çok memnun kalmıştım özellikle pişik kremi süpperrrrrr
bizimki iz değil kalıptı ve hala saklıyoruz ayagının birebir kalıbını çıkarmıştık buruşuk derileri bile belli ama bize abd den gelmişti busefer izi alıcam bu bebişede:)
hoşgeldin canım umarım sende iyisindir
hoşgeldin canım
ilk gece hamilesisin demek:))
hoşgeldin canım
isminizi çok beğendim:)
esracım eline sağlık sepet çok güzel olmuşş
nurcum bende rahim kaslarını genişletiyor diye duydum şimdiden çok yeme doğuma 1 hafta kala yemeye başlamak herekliymiş Allah korusun erken doğuma yol açtığı söyleniyor
şenaycım nolur moralini bozma dahada yükseltme şekeri
işe güzel yanından bak diet yapacaksın ve fazla kilo almayacaksın ne dersin bardağın dolu tarafı bu kısım:)
canım kak konusunda ben diek klozete oturak koyarak başlattım kitap falan okudum ona yarım saat oturdugumuz oldu
ama ablamın oğlu var çişine 2 oğlundada pet bardak kullandı çok kolaylığını gördü
hemen tutuveriyor bardaga:)
aramıza hoşgeldin canım
amiin
maşallahhh ne tatlı yaa

çok iyi marka
tavsiye ederim
oku oku anca bitti
sırtım ağrıdı oturmaktan
umarım hepiniz iyisinizdir
biz kızımla bugün çok mutluyuz
çünkü yarın cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy bitti valla![]()
diet bilgileri için çok teşekkürler canım
büyümezler canım, ben artık umudu kestim. benim de eşim ve kardeşim her fırsatta bilgisayarda oyun başında bitmedi gitti maçları. bir de bebek doğunca ben bakarım sen telaşlanma, oturtur kucağıma beraber oynarız diyoryandık biz
of of of çekeceğin var desene
benimkide oyun hastası
38 yaşına geldi hala saatlerce oyun oynuyor canavar kesiyor gece yarılarına kadar
bazen kızım kucağında yapıyor
bebek doğsada değişmiyorlar yani boşuna ümitlenme
adam doğru söylemiş bebeğe bakıyor bakmasına ama bilgisayart başında

bazen kır şu monitörü yere fırlat diyor içim amabanada lazım iştee

gözdeatı diet bilgileri için teşekkürler canım
Hangi Bitki Çayının Ne Faydası Var ?
Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.
Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.
Gebelikte Papatya Çayı :Sindiriminiz kolaylaştırarak, sizi ruhsal açıdan rahatlatır. Sakinleştirici etkisi bulunur. Uykusuzluk probleminiz varsa, papatya çayı iyi gelecektir.
Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.
Gebelikte Zencefil Çayı :Bulantılarınızı önler, şişkinlik hissinizi azaltır, hazımsızlığı düzeltir.
Gebelikte Kuşburnu Çayı :C Vitamini açısından oldukça zengin bir bitkidir. Hastalıklarınızda vücudunuzdaki genel direnci sağlar. Ayrıca ödem söktürücü özelliği bulunmaktadır.
Gebelikte Yeşilçay :Yeşilçaydaki kafein, siyah çaya oranla daha az olduğundan tercih sebebiniz olmalıdır. Kan dolaşımınızı düzenleyici, soğuk algınlığına karşı koruyucudur.
Gebelikte Adaçayı :Bu dönemde rahim kaslarınızı uyarıcı ektisi bulunduğundan, gebeliğinizin son dönemlerinde adaçayı tüketmemelisiniz.
Keten Tohumu :Omega 3 açısından zengin olmasına rağmen kanama riskinizi artırır. Bu nedenle gebeliğiniz boyunca tüketmemeye özen gösterin.
Gebelikte Ahududu : C vitamini ve organik asitleri içeren bir çok hastalığa iyi gelir, ancak doğum kasılmalarınızı başlatıcı etkisi bulunduğundan gebeliğinizin son dönemlerinde tüketmenizi önermiyoruz.
Gebelikte Sinameki Çayı :Kuvvetli müshil görevi görür, bağırsaklarınızdaki vitamin, mineral emiliminizi azalttığından gebeliğiniz süresince tüketmeyiniz.
Fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kanturan, melisa yaprağı, aloe vera, karahindiba gibi bitki çaylarını da, hamilelik döneminizde içmeniz erken doğum, kana ve düşük riskinizi artırır. Bu nedenle tüketmenizi önermiyoruz.
paylaşım için çok teşekkürler canım
pöff yaaa benim daha varrr
bişi sorucam bu ayrıntılı renkli ultrasona hangi haftalarda giriliyor? benim doktorum önceden bişi söylemiyorda
ben her gittiğimde renkli ayrıntılıya giriyorum canım dr un ultrasonu öyle çünkü
kızlar ya şimdi netten baktım nivea pişik kremi bebe yağı ıslak mendili şampuanı sabunu alt değişme örtüsü ve çantası 45 tl nasıl sizce nivea alan varmı iimidir acaba
ben kızımda kullandım çok memnun kalmıştım özellikle pişik kremi süpperrrrrr
kızlar bebek hatıra izlerinden alan varmı ? hani bebeğin elinin ayağının izini çıkarıp hatıra saklıyorsun ya? internette varda dükkan olarak nereden bulabiliriz acaba
bizimki iz değil kalıptı ve hala saklıyoruz ayagının birebir kalıbını çıkarmıştık buruşuk derileri bile belli ama bize abd den gelmişti busefer izi alıcam bu bebişede:)
slm kızlarrr...bayağıdır giremedim bende...umarım hepiniz iyisinizdir![]()
hoşgeldin canım umarım sende iyisindir
slm kızlar ben de şubat annesi olcm inşallah. okumasına hep okuorum ama tembellikten anca bgn yazıorum,bi de evde oturuorum yanisat ım 22 mayıs bu arda tam da düğün günüm evlendim evleneli hamileyim yani
![]()
hoşgeldin canım
ilk gece hamilesisin demek:))
merhaba güzel anneler şeker bebişler....bugün bi türlü giremedim malum tatil dönüşü valiz boşalt yıka katla ütüle...
siz nasılsınız...geçmişi okudum şimdi çok şükür ki çok fazla yazmamışsınız
hediye çekilişi varmış galiba topiğin linkini yazarsanız sevinirim....
ya arkadaşlar ben acaip şiştim...aldığım kilo çok aşırı dil gibi en son doktor kontrolüne gittiğimizde toplamda 8 kilo almıştım...ama yüzüm falan şiş resmen aynı sıkıntıyı yaşayan var mı yada tavsiyesi olan:26:
bu arada kızımızın SELMA BETÜL koymayı düşünüyoruz...teyzelerinde yorum bekliyoruz....
bebişlerimiz galiba iyice büyüdü bizim kızın tepikleri resmen sarsıyor artık...eşimle oturup göbüşü izliyoruzz çok güzel oluyor çok özledikk prensesi çarşamba günü görcez inş...
arkadaşlar ne kadar marifetlisiniz maşallah...sedacım kapı süsün çok güzel olmuşş esracımm seninde sepetinn keşke bende becerebilsem ama ümidim yokk![]()
hoşgeldin canım
isminizi çok beğendim:)
esracım eline sağlık sepet çok güzel olmuşş
arkadaşlar hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş...son iki aydan itibaren yemek lazımmış ben yemeye başladım sizinde anklınızda bulunsunn...
nurcum bende rahim kaslarını genişletiyor diye duydum şimdiden çok yeme doğuma 1 hafta kala yemeye başlamak herekliymiş Allah korusun erken doğuma yol açtığı söyleniyor
çok moralim bozuk, üzüngünüm kızlar. 100lük şeker yüklemem vardı, hem 1. saat hem 2. saat yüksek çıktı ayrıca idrarda da şeker çıktı. un-şeker tamamen yasak dedi dr. çok sıkı bir diyet yapmam lazımmış durum ciddi dedi. 15 gün izin verdi, diyetle çözülmezse insüline başlatacak.
50lik yüksek çıkınca o kadar dikkat etmiştmşm halbuki, dr. yemekle çözülmeyebilir bebek şeker hormonu fonksiyonlarını bozduğu için yükselir dedi. bebek büyüdükçe problem de büyüyor tabi.
allahım yardım et diyorum daha 13 hafta var, nasıl geçer kızlar. kendimi geçtim bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor. zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
şenaycım nolur moralini bozma dahada yükseltme şekeri
işe güzel yanından bak diet yapacaksın ve fazla kilo almayacaksın ne dersin bardağın dolu tarafı bu kısım:)
Aslında lazımlığa oturtmadan önce ıkınır gibi yapıyordu ama bu seferde beklentimiz olmadı, zorlamıyorum arada yakalarsam oturtuyorum, zorlanınca ters tepebiliyormuş, psikolojik olarak etki edebiliyormuş, ama yavaş yavaş vakti geliyor artık, 19. ayının içinde kağan, gerçi vakitte var ama iki bebeğe bez almaktansa belki lazımlığa yaparda alışır diye düşünüyorum
canım kak konusunda ben diek klozete oturak koyarak başlattım kitap falan okudum ona yarım saat oturdugumuz oldu
ama ablamın oğlu var çişine 2 oğlundada pet bardak kullandı çok kolaylığını gördü
hemen tutuveriyor bardaga:)
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 30.haftalık hamileyim allah nasip ederse 11.şubatta dogum yapıcam kızım olucak sizlerle arkadaş olmak bilgi kazanmak istiyorum şimdiden çok heyeccanlıyım anne olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip eder işallh.
aramıza hoşgeldin canım
amiin
KIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum
maşallahhh ne tatlı yaa

kızlar bebek bakım ürünlerinde dünde konuştuk arkadaşlarla ama kalabalıkken soriim yine hangi marka ldınız bübshen nasıl sizce yanlış yazdım ama anlarsınız siz çantalı seti 55 tl iimi falzamı sizce 5 çeşit ürün içinde artı altaçma ve çanta
çok iyi marka
tavsiye ederim