canım hiç üzülmede prensimide üzme:)) stres şekeri tetikler bunuda unutma.. allah dert verip derman aratmasın.. görümcemde de çıktı şeker ve insülin kullandı.. şimdi kızı kucağında ve gayet sağlıklı maşallahh.. herşeyin çaresi var.. ölüm hariç.. allah korusun.. meleklerimiz allahıma emanet.. tarçını dene mutlaka.. bu ara bol bol tarçın tüketmeye bak.. rejiminide uygula..allahın izniyle düzelir..
ahh ahhh.. bende sürekli diyorum sağ salim doğursaydım şu kızı diye... valla benimde hamilelik başından beri neler yaşadığımı biliyorsunuz.. aynı şeyi bende diyorum.. yinede büyük konuşmak istemiyorum ama ikinci için artık yaşlıyım :18: tekrardan bünyem kaldırmaz bu kadar sorumluluğuallah kızıma sağlıklı ömür versin.. tabiiki cümlemizinkine
canım o çok iyi bir marka.. fiyatıda iyi.. bu fiyat nerde ?? bende uzun zamandır takibindeyim ama bulamadım çantalı alt açmalı kampanya... banada bu fiyatın nerde olduğunu yazarsan değerlendireyim kampanya bitmeden..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
allahım nazardan saklasın... allah bağışlasın hepimizin meleklerini
![]()
yaşın kaçki canım senin 2. bebiş için geç demişsin
bugün bir arkadaşın hamile haberini aldık 41 yaşında kendisi:)
bende 34 üm
yanlış anlama ama sana bir arkadaş tavsiyesi 34 yaşında heme yeniden hamile kal
ben eylül 2 yaşındayken doğurmadığıma pişmanım ne güzel aralarında 2 yaş olurdu arkadaş gibi olurlardı şimdi kızım doğacak o oyun yaşına geldiğinde eylül 1 e gidecek ders calışmaktan ve yaş farkından doğru dürüst anlaşamayacaklar
kesinlikle yasın daha genç canım
Son düzenleme: