• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar,ben de kısmetse şubat annesi olacağım,kadınlar kulübüne yeni üye oldum sayılır,sanırım burda herkes birbirini tanımış artık...yazdıklarınızın tamamını okuyamadım ama son bölümleri okudum ve uyku problemi ben de yaşıorum geceleri...kendimi iice hantallaşmış hissediyorum...dün doktora gittik, bebişimin herşeyi çok iimiş,kemik gelişimi falan çok ii dedi dr...29.haftadayım 1.368gr olmuş minik kızım:))

günaydınnnn mari dudular.kızçeler/kızancıklar nasıll bugünn.
ya sormayın akşamlarıı bizde ölee uyuyoz parça parça sığamıyorum yatağa sıkıntı basıyo.bende normalde soluma yatıpta uyurdum tabi yüzüstü :59: .şimdi solumda bende zorlanıyorum sağda daha rahatımm.
kızlar bide ben 67.5 olmuşumm önceden 69 geldiğimi görmüştümm
canım sen mübadilmisin benim eşim mübadil oradan duymuştum kızancıkar
ne güzel işte kilo vermişsin sevinmelisin

Hediye çekilişine katılan arkadaşlar yorum bekliyorum sizden hediye topiğine geçen seferki kurallar gibimi olsun yoksa yeni birşeyler ekliyelim mi fikirlerinizi söylerseniz bugün çekilişi yapıcam.
Birde yeni katılan arkadaşlar adres bilgilerinizi bana özel msj atın lütfen.
Çekiliş bitti ama katılmak isteyen olursa ekleyebilirim listeye arkadaşlar

canım aynı kurallar geçerli olsun bence

günaydın herkeşlereeee:49::8::55:

hoşgeldin günaydın
seni fazla göremiyoruz buralarda canım

Nurberra canım bütün bilgilerin yeterli canım.Ekstradan birşeye gerek yok ben sana çıkan arkadaşada durumu izah ederim zaten tel.olduğu için sana direk ordan ulaşırlar canım.10 dk bekleyemedim burdan yazıyım dedim :78:

Nurberra canım bütün bilgilerin yeterli canım.Ekstradan birşeye gerek yok ben sana çıkan arkadaşada durumu izah ederim zaten tel.olduğu için sana direk ordan ulaşırlar canım.10 dk bekleyemedim burdan yazıyım dedim :78:

ayy çok saoll cnm yaa bende bekliyodum mesajını hmm tmm ozman öle yaparız tekrardan teşekkürlerrrrrr

günaydın kızlarrr
uykudan bahsetmişsiniz ben gece uyuyamıyordum ama 2 gündür ne olduysa akşam yatıp nsabah kalkıyorum nasıl yattıysam uyanana kadar öyleyim herbiyerim uyuşuyor aynı pozisyonda yatmaktan

sabah sabah sinirim bozuldu yahu... bizim devletimizmi sahtekar benmi anlayamıyorum acaba...akşam haberlerde doğum izni 16 haftaya çıktı diye haber çıktı...bende salak gibi sevindim... ama değişmemiş sanki... zaten doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta değilmiydi...zaten 16 haftaydıı... bi anlayan varsa banada anlatsın lütfen...:47: çok sinirlendim Memurlar.Net (657'de yapılacak deÄ�iÅ�ikliklerin tam metni)

MADDE 77- 657 sayılı Kanunun 101 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 101- Günün yirmidört saatinde devamlılık gösteren hizmetlerde çalışan memurların çalışma saat ve şekilleri kurumlarınca düzenlenir.

Ancak, kadın memurlara; tabip raporunda belirtilmesi hâlinde hamileliğin yirmidördüncü haftasından önce ve her hâlde hamileliğin yirmidördüncü haftasından itibaren ve doğumdan sonraki bir yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez. Özürlü memurlara da isteği dışında gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez.”

MADDE 78- 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 104- A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi sekiz haftalık analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

canım kırmızı ile işaretlediğim yerler değişmiş normalde doğum erken gerçekleşirse doğum öncesi kalan izinler yanıyormuş şimdi ise doğum sonrasına aktarılır deniyor
süt iznide günde 1,5 saatti şimdi 3 saat deniyor
benim anladığım bu

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah biz kızçemle geldik bu sabah işte süt içtim galiba onunda etkisiyle prensesim coştu resmen hiç durmuyor içeride :52:

ha maşallahhhh nazar değmesinn :nazar:

günayydııınnn
bana noluyo arkadaşlar gece burdayım sabah burdayım gece 2,5 tu internet başından kalktığımda şööle iice uykum gelene kadar bekliyimki dönmeye fırsatım olmadan uyuyayım dedim ama ne gezer 3e kadar döndüm şimdide burdayım.akşama misafir var biraz ortalığı toplar uzanırım belki

sonrasında zorlanmıcan yani gözdecim.tam tersi oluyormuş birde bebiiş geldikten sonrada uyku ağır basıyormuş o zamanda yandınn :9:

kızlarrr ..kızım hareketlendi .biliyorsunuz kaçtır paylaşıyorum suyum azmış diyee.sadece çok az kıpırdılar hissediyordum iki gündür dışarıdan belli olabilecek şekilde artış olduhareketlerinde .yarında kontorolüm var normale dönmüş olmayı umut ediyorum ...dua edin benim için ..

hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallahhh

Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlar:( suyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam:( Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.

amann canımm çok geçmiş olsunn Allah hayırlı zamanda versinn.

:nazar::nazar::nazar:kızımçok yetenekli...su balesi,judo,futbol(özelllikle şutlar başarılı)karate hepsini yapabiliyor:nazar::nazar::nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: nazar değmesinn :9:

işte bu misafirlik bütün iradeyi alt üst ediyoo.sedacım bu seferlik :36: yapıyorum hadii :20:
gözde o kadar kaçamak da olsun dimi öldürcekler bizi yoksa tatlı krizinden ne kadar acımasız bunlarr ayıp yanii.bide hamile olan her istediğini yermişş pöfffffffffffffffff laff kandırıyolarr

kızlar öpüyoruz hepiniz biz artık kahvaltı yapalım oğlumlaa
yine gireriz hediye çekilişi kura sonucunu öğrenemk için
öptük sizi teyzoşlarrrr

moonsun canım biz macuruz bulgaristandan sungurlu köyünden gelmişiz 1880-1884 arası.aslında biz kızan demeyiz gızan deriz de burda kimse onu hiç anlamaz diye öyle yazdımm.

sabah sabah sinirim bozuldu yahu... bizim devletimizmi sahtekar benmi anlayamıyorum acaba...akşam haberlerde doğum izni 16 haftaya çıktı diye haber çıktı...bende salak gibi sevindim... ama değişmemiş sanki... zaten doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta değilmiydi...zaten 16 haftaydıı... bi anlayan varsa banada anlatsın lütfen...:47: çok sinirlendim Memurlar.Net (657'de yapılacak değişikliklerin tam metni)

canım değişiklik şöyle oldu: Daha önce erken doğum durumunda 8 haftalık iznin kullanılmayan kısmı yanıyordu. Şimdi kaçıncı haftda doğum yaptıysan kalan süree doğum süresine aktarılıyor.32. haftada çalışır raporu aldıktan sonra doğum diyelimki 37. haftada oldu 8 hafta (5 hafta önceden aktarılmıştı+3hafta)aktarılıyo. yani üç haftan yanmamış oluyor.

Son düzenleme:
moonsun canım biz macuruz bulgaristandan sungurlu köyünden gelmişiz 1880-1884 arası.aslında biz kızan demeyiz gızan deriz de burda kimse onu hiç anlamaz diye öyle yazdımm.

Bende macurum annemin dedeleri hep ordan gelmeler yaşadığımız yere ama bizim burdada çok yaşlılar hariç pek kimse kullanmıyor bu lafları.

canım değişiklik şöyle oldu: Daha önce erken doğum durumunda 8 haftalık iznin kullanılmayan kısmı yanıyordu. Şimdi kaçıncı haftda doğum yaptıysan kalan süree doğum süresine aktarılıyor.32. haftada çalışır raporu aldıktan sonra doğum diyelimki 37. haftada oldu 8 hafta (5 hafta önceden aktarılmıştı+3hafta)aktarılıyo. yani üç haftan yanmamış oluyor.

okey benim anladığım gibi yani bizim lehimize oldu
sonuçta erken doğum yapıca kullanacağın doğum izinlerinin yanması çok saçmalıktı o sana verilen bir hak erken doğumuda sen istemiyorsun ki erken doğumda zaten daha fazla izin verilmeli aslında bebeğin kendini toplayabilmesi için ama bunlar hakkın olanıda senden alıyorlardı şimdi doğru yolu bulmuşlar hakkın olan izinleri doğumdan sonraya atabiliyorsun sevindim yani (tabiki inşallah erken doğum yapmayız yinede)

slm kızlarr!!!
busemm geçmiş olsun canım geçen tv de bi doktora soruyolardı suyum çok az napabilirim die o da hep soluna yat ve bol bol su iç dedi belki bi işe yarar canım üzme kendini ve dikkat et

hoşgeldin günaydın
seni fazla göremiyoruz buralarda canım[/QUOTE]

aslında geliyorum takipteyim,okuyorum çıkıyorum yorum yazamadan,annemler bizde o yüzden pc başında çok vakit geçiremiorum:77:

şimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış :nazar: :nazar: :nazar: :16:
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim :43:
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi :37:
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldum :47: :47: neyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da :8:

mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı:25:
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi:16:
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......

Back
X