Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar,
gögsümün altındaki batma beni mahvediyor :2:
günaydın arkadaşlar,ben de kısmetse şubat annesi olacağım,kadınlar kulübüne yeni üye oldum sayılır,sanırım burda herkes birbirini tanımış artık...yazdıklarınızın tamamını okuyamadım ama son bölümleri okudum ve uyku problemi ben de yaşıorum geceleri...kendimi iice hantallaşmış hissediyorum...dün doktora gittik, bebişimin herşeyi çok iimiş,kemik gelişimi falan çok ii dedi dr...29.haftadayım 1.368gr olmuş minik kızım:))
şimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış![]()
![]()
![]()
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi![]()
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldum![]()
neyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da
![]()
![]()
![]()
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi![]()
![]()
mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......
ben dedim canımmm :21:aşkolsun kızlar bihoşgeldin deseydiniz yaa![]()
![]()
![]()
![]()
mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......
aşkolsun kızlar bi hoşgeldin deseydiniz yaa![]()
bizimde çift taraftan eşimin aileside ölee biz komple macuruz te be yavvv
teşekkür ederim cnm,biraz da cnm sıkkın sanırım o yüzden böyle stem ettim pardonokuldaki idreyle problem yaşadım da sabah sabah
![]()
desene hem şeker anneydik hemde hemşeri anne olduk :)
teşekkür ederim cnm,biraz da cnm sıkkın sanırım o yüzden böyle stem ettim pardonokuldaki idreyle problem yaşadım da sabah sabah
![]()
nurcum hangi hastaneydi senin doğum yapacağın hastane?