• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar,
gögsümün altındaki batma beni mahvediyor :2:

benimde batıyor göğsümün altıı bazen çok ama çok canımı yakıyorrr.

günaydın arkadaşlar,ben de kısmetse şubat annesi olacağım,kadınlar kulübüne yeni üye oldum sayılır,sanırım burda herkes birbirini tanımış artık...yazdıklarınızın tamamını okuyamadım ama son bölümleri okudum ve uyku problemi ben de yaşıorum geceleri...kendimi iice hantallaşmış hissediyorum...dün doktora gittik, bebişimin herşeyi çok iimiş,kemik gelişimi falan çok ii dedi dr...29.haftadayım 1.368gr olmuş minik kızım:))

hoşgeldin canımmm kızının iyi olmasına sevindimm gözün aydın

şimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış :nazar: :nazar: :nazar: :16:
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim :43:
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi :37:
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldum :47: :47: neyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da :8:

ayyy ne sinir bir doktormuşşş.sanane anlarım anlamam.görmek senin en doğal hakkın.bak sinir oldum şimdi

kızlaarr bizde kahvaltıdan sonra biraz şekerleme yaptık yeni kalktım.10 falandı yattığımda.uyuyacağımı biliyordum zaten uyudum gitti.bugün pek bir işim yok.ütüler var 1 haftadır sallıyorum.birde pazara çıkiimm diyorum birşeye ihtiyac yok ama yeşillik aliim diyorum bu aralar çok yiyorum ya.ara öğünde arada kaynadı tabi :1: artıkın öğle yemeğimi yiyim barii

:24:
şimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış :nazar: :nazar: :nazar: :16:
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi :37:
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldum :47: :47: neyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da :8:

:47: sinir oldum doktora
randevu günlerini 4 göz bekliyoruz nedemek anlamazsın gıcık:47:

mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı:25:
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi:16:
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......

hoşgeldin canımm..oo bebişinde büyümüş maşallahh.yerim onun uykulu mahmur haliniii....yaa aslında benimde ayda 1 kilo almam lazım doktorun söylemesine gerek yok ama nasıl olacak o iş hiçbir fikrim yok
aşkolsun kızlar bihoşgeldin deseydiniz yaa:(
ben dedim canımmm :21:

slm kızlar bende azcık evimi toparladım sonra bi güzel kestirdim.
burda ne çok göçmen varmış beya
bende selanik göçmeniyim hem anadan hem babadan :)

gülcancan canım hoşgeldinn.maşallahh kocaman olmuşş bebişalışırsın sende burda yazdıklarının yorumsuz kalmasına. :9: çoğumuz geçmişi çok okuyamıyoruz. ama alınma sakınn biz bile yazdıklarımıza yoğum gelmeyince halla sitem ediyoss alıngan zamanlarımız herkess aynıı.hangi şehir senin.

mkt ve nur hadi gözünüz aydınn.nur dikkat kiloyaa :34: mkt senin doktorun boğazını sıkasım geldi birden. :41:

ben de fitil oldum ama ilk defa gördüm onu arkamdan da bekleyenler vardı bişi diyemedim :47:
gata ya gidiyorum biraz kaprisliler ne yalan söyliim :63:
benim kocam da subay ama hiç böyle değil :16: :nazar:

zorla kendime hoşgeldin dedirttim yaaa:1: kızlar aranızda sözleşmeli öğretmen olan var mı? 32.haftada rapor almayı düşünüyorum da,ne yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?

ayy çok sinir bozucu bir durum sen bir ay bekle bekle görmek için görsende anlamazsın zaten ne kadar büyük bir saçmalık bu.
Benim dr.eşimle bana herşeyini anlatıyor burası gözleri ,burnu falan diye eşim anlamıyorum diyincede ben size büyük ekranda anlatıyım diyor.
Ama maşallah kocaman olmuş canım bebişin.

mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı:25:
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi:16:
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......

Maşallah canım kızçene kocaman olmuş doğum ücreti çok pahalıymış ya benim şimdi bir arkadaşım burda devlet hastanesinde yapacak eğer memnun kalırsa bende orda yapmayı düşünüyorum.Her an özelden vazgeçebilirim yani.

aşkolsun kızlar bi hoşgeldin deseydiniz yaa:(

Hoşgeldincanım arada kaynamıştır msj
Bu arada kızçende kocaman olmuş.

teşekkür ederim cnm,biraz da cnm sıkkın sanırım o yüzden böyle stem ettim pardon:59: okuldaki idreyle problem yaşadım da sabah sabah:(

teşekkür ederim cnm,biraz da cnm sıkkın sanırım o yüzden böyle stem ettim pardon:59: okuldaki idreyle problem yaşadım da sabah sabah:(

Biz bile bazen birbirimize sitem ediyoruz canım düşüncesene ilk aylardan beri burdayız ama görmeyince insan kendini yalnız hissediyorum gibi oluyor sen bize bakma pat diye dal konuşmalara kimseyi ayırmıyoruz çünkü biz burda ama bazen kaynıyor işte.
Bende sürekli iş yerinde sıkıntı yaşıyorum anlat bize hiç olmazsa biraz rahatlarsın

desene hem şeker anneydik hemde hemşeri anne olduk :)

:1: :1: :13: :29: :29: :kkk: nın sayasinde buluştuk iştee.

alışkınız mrk etme gülcan.öğretmen arkadaşlar akşama doğru gelirler o zaman sorunu tekrarlarsan yardımcı olurlarr.
birde burdan takip edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/402930-2011-subat-anneleri-dogum-izni.html

pöfff kızlar sabah düşündümde saçlarıma fön çektirmeyeli aylaaarrrr olmuşşş:93: hatta banyo yapıcam iki gündür sallanıyorummm saçlarım saçak saçak oldu.böle bir koyvermişlik var üstümde yauuu :59:

ama eşim arada çok güzelsin ne şirinsin çok tatlısın diyooo.bende ters ters bakıyorum dalgamı geçiyosun diyorum :26: hayır çok ciddiyim diyor.ama ben balon gibi oldum kendimi çok çirkin hissediyorum diyorum.alakası yok aksine çok tatlı oldun diyor ama artıkın beni pohpohlamak içinmi yapıyoooo yoksa gerçektenmi öyle söylüyo bilmiyorum :5: ama ben her seferinde böyle tepki verince söylemektende vazgeçecek bari sevineyim öyle söylediğinde dimi :37:

Back
X