• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Bu arada yazmadan geçemeyecegim. Melocum verdiğin tarif kabızlıga çok iyi geldi. Tuvalete gitmek işkenceydi resmen.

Allah senden razı olsun. :16::16:

nurcum kocaman olmuş bebişin maşallah:nazar::emir_bebek:
saol canım evet kocaman olmuş kızımla birlikte bende kocamaaann olmuşum:9:
Merhaba kızlar

busemm geçmiş olsun cnm dr dediklerine dikkat et biraz daha dursun bebişin...

nur_45 gözünaydın bebegini görmüşsün maşallah kızına...
saol canım minik prensesim çok tatlıydı...sağlıla kucağımıza almakta nasip olur inş...
dogum ücretleride konuşulmuş heyecan artıyor gitgide artık maalesef Ankara dayım ve burada ücretler uçuyor bilmiyorum naparım.
evt ya çok pahalı annemin arkadaşı yeni doğum yaptı izmirde özel bi hastanede 400-500 bebeğini aldı kucağına....
sıradan devlet hast. gitmeyede cekiniyorum muamelelerden dolayı guvenemiyorum.:44:

herkese merhabalar.... Kızlar bu arka sağ kaburgamdaki batma beni mahvediyor biraz fazla oturdummu yamuluyorum acıdan ölüyorum gidince doktora sorucam bakalım bi çaresi varmı:( 2 ay daha sürerse naparım ben okulda ders anlatırken bazen acıdan yüzümü ekşitiyorum çocuklar anlıyormudur bilmem:( Of nolurdu doğum öncesi ve sonrası izinler daha uzun olaydı.sonrada ilk 6 ay yalnızca anne sütü diye bağırmayı bilirler.Sen hem çalıştır hemde emzirinde dur.sinir şeyler

ben fönü ve makyajı aksatmadan aynen devam ama tabiki kıyafetler nanay elbise hırka iklisini giymekten sinirlerim bozuldu ki ben elbiseyi çok severdim şu hamileleik bi bitsin daracık kotlarıma eteklerime ve kısa dar ceketlerime süratli bir dönüş yapıcam hırs yaptım:) vitrinlerdeki rengarenk deri ceketlere baktıkça sinir oluyorum bana inat çıkardılar herhalde bu sene hıh :19:

nurcum gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzel bende haftaya perşembe görücem inş. Ayda 1 kilo nasıl alınır ya son aylarda hemde bilmiyorum ama ben göbeğim şiştikçe bana 5 er onar alıyormuşum gibi geliyor.Bakalım ben kaç çıkıcam randevuda kesin banada kızacak çünkü şuan 57 çıkıyorum evde ama doktora gidince rahat bi 2 kilo fazla ölçüyolar orda:(

saol canım...benimde evde daha az doktorda hep daha fazla çıkıyorum...galiba ben heyecandan kilo alıyorum doktorun odasına girince:3:
bencede yuh anlamazmışın nasıl olsa bizde öğrencilere öyle diyelim bari sen anlamazsın çocuğum ondan anlatmadım.Onun işi ne acaba o olmasada biz zaten elimze alırız ultrasonu bakarız önemli olan anlatıcak bir aracı olması zaten oda ondan orda bakarmısın ya sinir oldum :47:

canım benimde aynı batmadan sırtımda var öffff öff

hadi mutlu haberlerle gel inş gör bebeğini bekliyoruz :16:

kızlar benim belimin bir tarafına ince ince hafiften sızı giriyor
benimde oluyo canım bazen sanırım artık böle ağrılar bizimle olcakk...
Canım ne güzel görmüşsün bebişini. sanırım Nurten hanım banada kızacak kilo konusunda.Ben 32. haftamda gidicem. Bide gitmişken odaları görmek istiyorum.Doğum ücretini ben geçen ay öğrenmiştim. Sezaryan ve normal doğum fiyatı aynı. Paket fiyat demişlerdi.
evet gördük buketcim çok güzeldi bide kilo problemi olmasaydı daha güzel olacaktı....

hoşgeldin canım. Yorum yapılmamış diye sitem etme. genelde banada kimse yapmıyo.

kızlarr ateşölçer olayını naptınızz
biz daha almadık ne markaa alcaz karar veremedik daha...
yemek derdine düştüm akşamyemeğini hazırlıyorum ama aklım sizde kalıyo dedim yemeği yakmayayım kızlardanda geri kalmayayım aldım laptopu geldim mutfaağa.elim işte gözüm oynaşta hesabıı siizi takip ediyorum :27:
canımonu bende çok yapıyorum...ben nere pc oraya...:10:
sizce hangisi daha güzel? MEYRA......BERRA.....SARE.....DİLAY...?
bence meyra ve berra
Merhaba kızlar yine yoğunluktan 2 gündür giremiyorum
Önce yazayım sonra bir ara geçmişe bakayım çünkü 50 sayfa birikmiş bugün hepsini okumam mümkün değil.Şimdi okumaya başlayıncada sizlere cevap yazana kadar çoğunuz gidiyor.Zaten akşamda dizim var
iyiki bir dizim var yoksa afedersiniz popom yere değmiyor sürekli ayaktayım
Artık okulda çok yoruluyorum 30 saat derse giriyorum dile kolay hep ayakta hep ayakta bugün eve geldim sinirden yorgunluktan ağladım.Sonra yemek yaptım.bulaşık yıkadım.yarının yemeğinide yaptım.Şimdi anca oturdum.
Yeme düzenimde sıfır ne meyve yediğim oluyor bazen ne ceviz nede süt:(
Kan hapım bitti yazdırıp eczaneye gittim daha süresi var dedi kaybettimmi noldu bilmem 3-4 gündür kan hapıda içmiyorum
Antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu varmış
kociş hasta oda antibiyotik alıyor kızım deseniz oda alıyor aile boyu hastayız yani ders kaçmasın diye bu halimle rapor almıyorum:(
Artık Ocak gelsin okul bitsin istiyorum
hayatımdaki tek güzel şey bu aralar bebişin bütün kıyafetlerini yıkadım şuan kuruyor ev mis gibi dalin yumuşatıcı kokuyor haftasonu anca ütüleyebileceğim

geçmişi okuyayım biraz
şimdilik öptümmm
allah yardımcın olsun fatmacım...bebişin işleriyle ilgilenmekinsanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştıryo demi....
slm kızlar ne yapıyorsunuz....ben elimi karnımı koydum kızımın tekmelerini hissediyorum..o oynuyo ben izliyorum:)))))))))
ay izlmek çok güz oluyo biz bu aralar şimle açıoz göbüşmü tv izler gibi kızımızın tepişlerini izlioz...
aynen fatmacım ben 24 saate giriyorum ama bu 8. sınıfların umursamazlığı ve saygısızlıkları beni öldürüyor öğretmenimiz hamile bari biz üzmeyelim dedikleri yok hiç okula sadece yaramazlığa gelen tipler var bazen kendimi matematik öğretmeni değilde bakıcı gibi hissediyorum.Okula gitmek bile istemiyorum:( iyi öğrencilerimin hatrı olmasa gerçekten rapor alıp oturucam evde onlara kıyamıyorum.Bu arada geçmiş olsun hepinize hamilelik zaten zor hastalık daha da zor offf of...

hadi gözün aydın nurcum...ah kilolar...
saol canım ama bu kilo olayı kabusum olcak gibi...eşim sıkı yönetim ilan etti:30:
maşallah canımmm çok tatlı bütün bebişler maşallah pek bi şekerler bu arada bi büyük maşallah da sana 5 haftada kilo almamışsın bende geçen ayı 500 grla kapatmıştım bakalım bu ay ne olucak

maşşalah canım ya formüllerini banada ver çok ihtiyacım var sanırım

şimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış :nazar: :nazar: :nazar: :16:
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim :43:
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi :37:
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldum :47: :47: neyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da :8:

gözün aydın canım. inan ki okuyunca ben bile sinir oldum. biz 1 ay bekliyoruz o 10 dk.lık görüşme için.

mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı:25:
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi:16:
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......

bebişine maşallah canım, beyaz ekmek ve tatlıyı azalt hemen farkeder. ben şeker yüzünden dikkat ediyorum 10gündür hiç almadım, öncesinde bayramda 5 günde 1 kilo alıp gelmiştim eve.

şu an sevinçten ölmek üzereyim kızlar,sanırım allahım dualarımı kabul etti sonunda ve benim bugünkü üzgün halimi görüp bana acıdı heralde,aralığın 10-17si arası özür grubu atamalarımız varmış,çok mutluyum:))))) inşallah hayırlısıyla izmire tayinim çıkar artık ve eşimden evimden ayrı kalmam....

ya kızlar biliomusunuz biz hala kızımızın ismine karar veremedik:(( eşime hiç bi ismi beğendiremiyorum...isim önerileriniz var mı ?

merhaba aramıza hoş geldin, ne güzel öğretmenler artıyor. ben de ingilizce öğretmeniyim.
umarım istediğin gibi eşinin yanı çıkar tayinin.
biz de hala karar veremeyenlerdeniz, bu gidişle hastane odasında karar vericez;))

selam kızlar bugun dr kontrolumuz vardı blogtada yazdıgım gıbı maalesef oglumun gelısımı hala gerıden gıdıyor 27+5 olmamıza ragmen 26+4 gıbı gorunuyor kılısuda 950gr olması gerekn 1150gr olmalıymıs moralım cok bozuk buyuzden ustelık bende tam 66 kg olmusum bır ayda 3 kg alarak:68:

üzme canım kendini, her kontrolde farklı sonuçlar çıkıyor. sanırım ölçme hassasiyetiyle ilgili, çok ciddi bir sorun olsa söylerdi dr.un.

selam kıazlar,,
ben de şubat annesi olacam inş.bugun dr.a giitm.bebğim 27+2..ama doktorum bugun kafa çevresinin 29 haftalık gibi olduğunu söyledi. normal old. söyledi ama kafama takıldı..1060gr olmuş tosunum ve şimdiden saçları büyütmeye başlamış:)) ama şu kafa çevresi takıldı aklıma....

aramıza hoş geldin

selamlar bende 2011 şubat annesi olucam inşallah
aramıza hoş geldin

DOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
olumsuz bişey yok çok şükür
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz
işte bu da kızım kaburgamın altına kafasını sokmuş

Dailymotion - ELVİN 28.HAFTA - Kadınca Kanalı

maşallah canım çok tatlı, uykucu şirine.
sana da kocaman bir bravooo, takipteyim melocum senin listeler ve tavisyelerinle benim oğlan da etkilenmeden atlatırız inşallah.

Merhaba kızlar yine yoğunluktan 2 gündür giremiyorum
Önce yazayım sonra bir ara geçmişe bakayım çünkü 50 sayfa birikmiş bugün hepsini okumam mümkün değil.Şimdi okumaya başlayıncada sizlere cevap yazana kadar çoğunuz gidiyor.Zaten akşamda dizim var
iyiki bir dizim var yoksa afedersiniz popom yere değmiyor sürekli ayaktayım
Artık okulda çok yoruluyorum 30 saat derse giriyorum dile kolay hep ayakta hep ayakta bugün eve geldim sinirden yorgunluktan ağladım.Sonra yemek yaptım.bulaşık yıkadım.yarının yemeğinide yaptım.Şimdi anca oturdum.
Yeme düzenimde sıfır ne meyve yediğim oluyor bazen ne ceviz nede süt:(
Kan hapım bitti yazdırıp eczaneye gittim daha süresi var dedi kaybettimmi noldu bilmem 3-4 gündür kan hapıda içmiyorum
Antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu varmış
kociş hasta oda antibiyotik alıyor kızım deseniz oda alıyor aile boyu hastayız yani ders kaçmasın diye bu halimle rapor almıyorum:(
Artık Ocak gelsin okul bitsin istiyorum
hayatımdaki tek güzel şey bu aralar bebişin bütün kıyafetlerini yıkadım şuan kuruyor ev mis gibi dalin yumuşatıcı kokuyor haftasonu anca ütüleyebileceğim

geçmişi okuyayım biraz
şimdilik öptümmm
Geçmiş olsun cnm, eline sağlık cicileri yıkamışsın
kızlar idrar testimin sonucu çıkmışş çok şükür bi problem yokmuşşşş sadece dikkat edicem fazla kilo almamak içinn:27:
Gözün aydın cnm
selam kıazlar,,
ben de şubat annesi olacam inş.bugun dr.a giitm.bebğim 27+2..ama doktorum bugun kafa çevresinin 29 haftalık gibi olduğunu söyledi. normal old. söyledi ama kafama takıldı..1060gr olmuş tosunum ve şimdiden saçları büyütmeye başlamış:)) ama şu kafa çevresi takıldı aklıma....
Cnm çatın darsa normal doğumda biraz zorlar gibi, bunun harici bir zararı olmaz

selamlar bende 2011 şubat annesi olucam inşallah
Hoşgeldin
DOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz

Oyy maş yavruşa , ve sanada maşallah, diyet işi iyi gidiyor

Kızlar iyi geceler,:71:
Bugün bende doktora gittim, bebiş normal, sağlıklı gözüküyor şükür, kilosuda haftasına göre normal:nazar:, dudakları kağana, burnu yine bana benziyor :)) tabi değişedebilir bunlar, ama 3 boyutlu gösterdiği zaman epeyce net seçiliyor :))e adam yanımda olmadığı için hep kendime bakmışım aynalardan kendime benzetmişim heh he:12:
Tüm organlarına kafa yapısına ayrıntılı olarak baktı, kalsiyum yazdı daha alamadım,
Kağanımıda dr a çıkarttım,kağandan kan ve idrar tahlili alındı, ayağında düztabanlıktan şüphelenmiştim geçenlerde dr ortopediye gönderdi, cuma randevu aldım ona, kendimde o gün aç karınla kan vericem, ordan sonuç göster fln derken öğleni geçiririz gibi gözüküyor,
Ve güzel haber eşim yarın akşam burda, bizi çok özlemiş bizde onu tabi...:69:
Cuma günü beraber gidicez hastaneye,
Şimdilik bu kadar kızlar öpüldünüz
:54:

Son düzenleme:
Bugün bende doktora gittim, bebiş normal, sağlıklı gözüküyor şükür, kilosuda haftasına göre normal:nazar:, dudakları kağana, burnu yine bana benziyor :)) tabi değişedebilir bunlar, ama 3 boyutlu gösterdiği zaman epeyce net seçiliyor :))e adam yanımda olmadığı için hep kendime bakmışım aynalardan kendime benzetmişim heh he:12:
Tüm organlarına kafa yapısına ayrıntılı olarak baktı, kalsiyum yazdı daha alamadım,
Kağanımıda dr a çıkarttım,kağandan kan ve idrar tahlili alındı, ayağında düztabanlıktan şüphelenmiştim geçenlerde dr ortopediye gönderdi, cuma randevu aldım ona, kendimde o gün aç karınla kan vericem, ordan sonuç göster fln derken öğleni geçiririz gibi gözüküyor,

bir sürü güzel haberle gelmişsin Burcucum ne güzel. iyi geceler...

Son düzenleme:
bir sürü güzel haberle gelmişsin Burcucum ne güzel. iyi geceler...

Sağolasın cnm:71: evet bugün güzel bir gün oldu gerçekten :)) hastane sonrasında oriona gittik kağanı tırtıla bindirdik gezdik, bi kaç alacağım malzeme vardı onları aldım, falan fıstık, ufak şeylerden mutlu oldum yani, üstüne bide eşim aradı yarın akşam ordayım diye cuk oturdu :)):23:
Sen nasılsın cnm

maşallah canım güzel haberler günü olmuş seninn için :nazar:rabbim sevinçlerinizi,sevinçlerimizi daim etsin inşş:16:

pöff eşim yok yalnızız yine kızımda kıpır kıpırr uykum var ama uyuyasım yokkk napıcamm benn :26:

pöff eşim yok yalnızız yine kızımda kıpır kıpırr uykum var ama uyuyasım yokkk napıcamm benn :26:

maşallah canım güzel haberler günü olmuş seninn için :nazar:rabbim sevinçlerinizi,sevinçlerimizi daim etsin inşş:16:

Cnm çok sağolasın, hepimizi inş., sen nasılsın , kızçen kıpır kıpır tepik yapıyomuş doğuncada bu saatlerde uyanık olurlarsa napcas bilmem:31:

günaydın kızlarr....bugün en erkenci benim sanırım...pffss saat 9 da iğne vurulmaya gitcem ama daha diğerlerinin acısı geçmedii bi dee bacaklarım çok ağrıyooo ...gecedee güzel uyuyamıyorum nefes alamıyorum dönemiyorumm....sabah sabah iyi şikayet etmişim ama napiimm

gunaydiinn kizlar dun yatagimiz geldi cuma gunude dolabimizi alacagizz :69:

deniz selam
benımde bebısımın kafa capı haftasından daha kucuk cıktı bende buna taktım herkesın derdı ayrı ıns rabbım hıc bır sorun cıkmadan kucagımıza almayı nasıp eder rabbım:74:

günaydın kızlarr....bugün en erkenci benim sanırım...pffss saat 9 da iğne vurulmaya gitcem ama daha diğerlerinin acısı geçmedii bi dee bacaklarım çok ağrıyooo ...gecedee güzel uyuyamıyorum nefes alamıyorum dönemiyorumm....sabah sabah iyi şikayet etmişim ama napiimm
günaydın canım....geçmiş olsun canım artık hepimiz şikayet makinası gibi olduk sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalımda hepsini unutup gitcez eminim....
hayırlı olsun yazel bebek içinde mışıl mışıll uyusun inş....
deniz selam
benımde bebısımın kafa capı haftasından daha kucuk cıktı bende buna taktım herkesın derdı ayrı ıns rabbım hıc bır sorun cıkmadan kucagımıza almayı nasıp eder rabbım:74:

inş canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi... içimizi ferah tutup duaetmekten başka bişi gelmiyo elimizden...

günaydın kızlarrr nasılsınız biz gene cok yoorgunuzzz dün işleri yetiştiremedimm eve götrdüm birde evde çalıştım kızlar ölüyorum yorgunluktan her yerim bütün kemiklerim agrıorr

Canım ikinizede kocaman birer maşallah diyorum ben :nazar:
Elvin dila'da benim kızım gibi uykucu galiba ama sondaki poz çok güzeldi ağzını açtı :))

Çok güzel haberlerle gelmişsin canım bu sefer hadi inş.cuma günü hastanedende böyle güzel güzel haberlerle geri gelirsin.

Günaydın canım.Bu sabah gene erkencisin anladığım kadarıyla daha çok varmı iğnelerin bitmesine

Günaydın canım,hadi bakalım gözünaydın hayırlı olsun,oda tamamlanınca resimleri bekliyoruz

günaydınnnnnnnn :16:

Günaydın canım.Bu sabah sende çok erkencisin

günaydın kızlarrr nasılsınız biz gene cok yoorgunuzzz dün işleri yetiştiremedimm eve götrdüm birde evde çalıştım kızlar ölüyorum yorgunluktan her yerim bütün kemiklerim agrıorr

Günaydın canım bende çok yorgunum artık rahat rahat dinlenemiyorum bile.

Back
X